شایعه شایعه:اطلاعات جدیدی از farcry4|از گشت و گذار در هیمالیا گرفته تا فیل سواری

MR.Blonde

کاربر سایت

با توجه به گزارشات سایت Eurogamer،بازی farcry4 اینگونه که شما میخوانید نخواهد بود،اما این بازی دارای تغییرات گسترده ای نسبت به نسخه های قبلی خواهد بود.منطقه ای که شما در آن حضور دارید پر از برف و درخت است،انتظار می رود که بازیباز بتواند از این ویژگی ها استفاده کند.این بازی قرار است در اوایل سال 2015 عرضه شود و اینطور که معلوم است یوبیسافت میخواهد این بازی را قبل از مارچ 2015 عرضه کند.خیلی طول نمیکشد که ما از اطلاعات این بازی باخبر شویم،چون یوبیسافت در e3 که در ماه June برگزار میشود،کنفرانس مطبوعاتی خواهد داشت.این بازی بسیار جذاب برای X1،PS4،PC منتشر خواهد شد،همچنین مشخص نیست که برای کنسول های PS3،X360 و WIIU منتشر شود. امیدواریم یوبیسافت اطلاعات جذابی در مورد این بازی منتشر کند.البته وبسایت EUROGAMER این اطلاعات را تایید نکرده است.

با تشکر از ds

آخرین ویرایش:
خوبه تو سالِ 2015 همچنان برای X360 و PS3 هم بازی میاد. البته امیدوارم ساپورتشون همون طور که قول دادند تا چند سال حداقل از نظر بازی های مولتی ادامه پیدا کنه.

ین بازی بسیار جذاب برای X1،X360،PS4،PS3،WIIU و PC منتشر خواهد شد
تو متن خبر ds هم گفته شده مشخص نیست که برای x360 و ps3 و wii u بیاد...
فکر هم نمیکنم که گرافیکش زیاد روی نسل 7 خوب بشه نیاد بهتره

اگه توجه کنید من هم نوشتم این خبر شایعه است و هنوز تایید نشده
04%20Wink.png

اصلا همین الان گیم پلی و گرافیک کپی کنه فقط مپو عوض کنه بده بیرون من یکی مثل اسکلا میشینم 100% میکنم بازیو :دی
لامصب نسخه قبلی هیچ نقصی نداشت از همه لحاظ عالی کار شده بود! امیدوارم اینم مثل همون خوب در بیاد! بهترین بازی سال 2012 برام بود حتی بهتر از TWD و DisHonored !!!

شایعه فقط مربوط به 3 نسخه ی X1 و PS4 و PC هست و حرفی از کنسول های دیگه به میون نیومده(در رابطه با همین شایعه منظورمه:|)

اینجا چی نوشته؟:
uncertain whether the PS3, Xbox 360 and Wii U

ترجمه:همچنین مشخص نیست که برای کنسول های PS3،X360 و WIIU منتشر شود.

پست اول من:
پست آخر شما:
اینجا چی نوشته؟:
uncertain whether the PS3, Xbox 360 and Wii U

ترجمه:همچنین مشخص نیست که برای کنسول های PS3،X360 و WIIU منتشر شود.

آخرین ویرایش:
برف؟!؟!؟!؟! واقعا چرا؟
بشدت با برف مخالفم
اگه یه مرحله از چندین مرحله برفی بود خوب بود ولی برای فارکرای، اینکه کل مپ برف باشه، اصلا!

برف؟!؟!؟!؟! واقعا چرا؟
بشدت با برف مخالفم
اگه یه مرحله از چندین مرحله برفی بود خوب بود ولی برای فارکرای، اینکه کل مپ برف باشه، اصلا!
دقیقا منم به شدت باهات موافقم
از روزی که far cry 3 رو بازی کردم دارم روز شماری میکنم همچین محیطای استوایی رو با گرافیک نسل بعد ببینم ولی برف:|البته یکی دو تا مرحله برفی یا صحرایی خوبه ولی همش تو برف جالب نیست

برای چی انقدر همتون محافظه کارید؟
بنظر منم محیط استوایی خیلی برای این بازی بهتره.
اما به شخصه از ماجراجویی تو هیمالیا به صورت اول شخص Open World خیلی جالب و جذابه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or