شایعه شایعه : احتمال ساخته شدن Neverhood فیلم !!!!!!

qx_roham_xp

کاربر سایت
سلام سلام سلام
امروز داشتم توی اینترنت گشت و گزار می کردم چند خبر جالب دیدم !!!
اکثر بازی باز های یکم قدیمی تر بازی یا بهتر بگم شاهکار The Neverhood رو به یاد دارند.....
بازی ای که نه تنها در زمان خودش بلکه هنوز هم رو دستی نداره چون اصلا سبک این بازی با همه ی بازی ها فرق داشت و داره !!!!
و Old Pc Gamer ها که الان دیگه بزرگ شدن و اکثرشون دیگه زیاد بازی نمی کنن هنوز بهترین دوران عمرشون رو بازی کردن The Neverhood می دونن.....
the_neverhood.jpg

و امروز خبر های جالبی شنیدم
سایت http://tennapel.nomoretangerines.com اعضاش توی فکر دوباره زنده کردن این بازی هستند !!!
اسپانسر برنامه هم Frederator هست!!!!
این سایت قصد داره تمامی The Neverhood Lover ها رو جمع کنه و به کمک همه ادامه ی این بازی رو به صورت فیلم بسازه !!!
در قسمت هایی هم از سایت داره فعالیت هایی برای پیدا کردن اعضای متلاشی شده ی The Neverhood انجام می شه برای ساختن قسمت دیگه ای از بازی !!!
مثل اینکه به توافق رسیدن بازی نباید دو بعدی باشه و دارن روی سه بعدی سازی کار می کنن !!!
این سایت با سرعت بسیار بالایی داره فعالیت می کنه و دارن کمکم همه جا رو از این فعالیتشون پر می کنن منم گفتم اینجا هم بی خبر نمونه
پس منتظر فیلم انیمیشنی Neverhood به صورت دو بعدی از Frederator و شاید روزی بازی دیگه ای از Neverhood به صورت سه بعدی باشین !!!!
klaymen01iw0.jpg

من هم به عنوان یه عاشق The Neverhood اعتراف می کنم احساسی که در 10 سالگی با تموم کردن The Neverhood داشتم دیگه هیچ وقت نتونستم پیداش کنم و این بازی هنوز هم برای من شاهکار هست:love:
حتما به اینجا سر بزنید :
http://tennapel.nomoretangerines.com/viewforum.php?f=9

آخرین ویرایش:
تیم The Nevehood رسما از هم پاشید با اینکه گروه کوچکی بود....
چندتاشون از جمله کارگردان بازی توی یه شرکت گرافیکی تاسیس خودشون کار میکنن....
آهنگساز فوق نابغه بازی Terry S Taylor هم که بعد از SkullMonkeys اصلا خبری ازش نیست...
اما اگه بتونن جمعشون کنن....

به نظر من این بازی یه بازی فوق العاده بود.
من تا این تاپیک رو دیدم جو گرفتم رفتم دوباره neverhood رو نصب کردم اونم رو vista.
بدون هیچ مشکلی اجرا شد و دارم دوباره اینو بازی می کنم.

5-6 تا از اعضای 25 نفزی اصلی Neverhood الان تو اون سایت دور هم جمع شدن
این طرح رو برای نمونه بیرون دادن
امیدوارم که به نتایج خوبی برسن...........
nev2007.jpg

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or