شایعه شایعه: آغاز به کار Home در Update بعدی PS3

Sasy360

کاربر سایت
طبق شایعات مختلفی که در سایت ها شنیده میشه و نقل قولی که نوسنده ی سایت N4G.com از این شایعات کرده، به نظر میرسه که Home در به روزرسانی ورژن 2 کنسول PS3 فعال و قابل استفاده بشه
طبق مقالعه ای که در سایت nextgenboards.com قرار گرفته امکانات جدیدی از این Update مشخص شده که به این قرار هست:
1- درایور های جدید و به روز رسانی مرورگر وب برای هرچه بهتر بودن وب گردی
2- به روز رسانی Flash Player
3- این به روز رسانی در دو نسخه ی دارای Home و دیگری بدون اون برای دانلود قرار میگیره

pshome2.jpg

قرار که مي گيره يعني رايگانه يا بايد براي اون فريمور پول بدي ؟
هم خودش مجانی هست و هم Updateش
بازی خودش رو بلوری هست امابرای دانلود خبر ندارم گذاشته میشه یا نه اما اضافات خواهد داشت .
دوست عزیز Home بازی نیست!

درسته بازی نیست اما باید حتما بلوری استفاده شود اما بازی نیست فقط تا اونجایی که میدونم 60 نفر فعلا جای دارد . نمیدونم شاید با به روز کردن خودش وارد بشه تنها چیزی که خبری ندارم همینه .

میشه بگین چیه ؟ :blushing:

من آخر هم نفهمیدم .
يه چيزي مثل second life ميمونه. يكمي توضيحش مشكله ولي در كل شما مياي براي خودت قيافه و جنسيت و لباس و غيره.. انتخاب ميكني و بعد ميري تو سيستم. تو سيستم هم مكانهاي مختلفي وجود داره كه تو هر كدوم تعداد خاصي گنجايش دارن و تو هر كدوم هم به جز شما افراد زيادي از سراسر جهان ميتونن حضور داشته باشن. حالا شما ميتونيد با اونها حرف بزنيد و دوست بشيد و ... .هر مكان هم يه اتاق الكي نيست و ممكنه توش گالري باشه يا آيتمهايي براي خريد يا سميناري در حال برگزاري باشه يا... . يا اصلآ ميتونيد يه كار ديگه بكنيد. مثلآ با بچه هاي بازيسنتر قرار بزاريد بريد توي خونه ي يكيشون توي محيط Home! شما ميتونيد خودتون خونتون رو بچينيد و حتي فيلمها و ... رو حتي با تلويزيون خونتون ببينيد.(دوستاتون هم بتونن ببينند) يه سري آيتمها رو براي خونتون البته بايد پول بديد بخريد و فري نيستن. البته قيمتشون هم خيلي زياد نخواهد بود.
اين توضيح مختصرش بود. ضمنآ شما تو اين بازي ميتونيد چيزاي مختلف رو هم بفروشيد به ديگران!
بازی خودش رو بلوری هست امابرای دانلود خبر ندارم گذاشته میشه یا نه اما اضافات خواهد داشت .
طبق گفته ي سوني Home به صورت مجاني از طريق سيستم نتورك PS عرضه ميشه و بايد دانلودش كني. (فكر كنم نسخه ي بتاش هم به صورت محدود اومده باشه براي بعضيا)

منم تو سایتا میبینم شک میکنم اخه دیدم اونا یک جلد از home نشون دادن شک کردم . تا اونجا که اطلاع دارم مجانی هست . چیز جالبیه فکرشو بکن من اونجا چاقو وردارم تو رو بکشم ( نمیشه اما میشد چی میشد )

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or