شایعه شایعات و امتیاز های جدید ترین شماره مجله Egm

• Thread starter Thread starter Erebus
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Erebus

کاربر سایت
جدید ترین شماره از مجله EGM:

امتیاز ها:
Burnout Paradise - 9, 9, 9
NFL Tour - 3, 4, 3.5
Harvey Birdman - 5.5, 7, 5
Samurai Warriors: Katana - 4.5, 3.5, 3
Unreal Tournament 3 - 8, 8.5, 8
Kingdom Under Fire: COD - 3, 4, 4
Culdcept Saga - 8, 7.5, 8
Nanostray 2 - 6.5, 6, 5
Pursuit Force: Extreme Justice - 5.5, 6, 6.5

شایعات:
1. در سال 2008 چهار عنوان Guitar Hero از جمله Guitar Hero 4 و Guitar Hero Aerosmith عرضه خواهند شد.
2. مایکروسافت در لحظه آخر عرضه Goldeneye 007 بر روی XBL رو کنسل کرد.
3. سونی با یکی از ناشران بزرگ ژاپنی برای دوباره سازی بازی های قدیمی برای PSN همکاری می کند.
4. شماره بعدی از یکی از بازی های first party مایکروسافت در حال ساخت برای کنسول بعدی این شرکت می باشد!!
5. بازی Persona 3 در آمریکا عرضه خواهد شد، هم چنین شماره بعدی از سری بازی Shin Megami Tensei برای کنسول PS3 خواهد بود.
6. یک بازی skateboarding برای Wii Balance Board در حال ساخت می باشد.
7. بازی Sin City سال 2009 عرضه می شود.

عاشق شایعه های EGM هستم نمیدونم چرا !

در سال 2008 چهار عنوان Guitar Hero از جمله Guitar Hero 4 و Guitar Hero Aerosmith عرضه خواهند شد.
بدجوری دلم لک زده برای یه GH . این همه منتظر Rockband موندیم که چی ؟ "باید حتمآ گیتار بخری" آخه یه آدم ( در اینجا شرکت ! ) چقدر میتونه طماع باشه ؟!!

شماره بعدی از یکی از بازی های first party مایکروسافت در حال ساخت برای کنسول بعدی این شرکت می باشد!!
به این زودی ؟!!

البته اين قسمت هايي كه اقا كيانوش گذاشتند قسمت شايعات بود
اينم قسمت خبراش
No new SSBB info

Next issue is about PS3 games in 2008.

PS2 Nights Remake not being released stateside

Miyamoto shot down a Retro developed Twisted Metal clone because it had guns on cars

Red Steel 2 apparently being handed to another developer because it's not going well. Online co-op and release in 2008 likely.

Resistance 2 to start with a bang. Vehicles in multiplayer.

Treyarch developing CoD5. World War 2 again.

Animal Crossing Wii to be a sequel and possibly a MMO.

Gears of War 2 will have much more emphasis on story and it will be darker.
فكر نكنم نيازي به ترجمه داشته باشه ولي معلوم شد كه بازم بايد جنگ جهاني بزنيم متاسفانه :mad:
فقط من نفهميدم منظورش از SSBB چي بود ؟

این همه منتظر Rockband موندیم که چی ؟ "باید حتمآ گیتار بخری" آخه یه آدم ( در اینجا شرکت ! ) چقدر میتونه طماع باشه ؟!!

یعنی به هیچ وحه نمیشه با دسته بازی کرد ؟!! یعنی قابلیت بازی با دسته اصلا تو بازی قرار داده نشده ؟!!
اگه اینجوره که دیگه واقعا که !!!!!! به قول شما : "یه شرکت چقدر میتونه طماع باشه ؟!!"

این همه منتظر Rockband موندیم که چی ؟ "باید حتمآ گیتار بخری" آخه یه آدم ( در اینجا شرکت ! ) چقدر میتونه طماع باشه ؟!!

یعنی به هیچ وحه نمیشه با دسته بازی کرد ؟!! یعنی قابلیت بازی با دسته اصلا تو بازی قرار داده نشده ؟!!
اگه اینجوره که دیگه واقعا که !!!!!! به قول شما : "یه شرکت چقدر میتونه طماع باشه ؟!!"

Resistance 2 to start with a bang. Vehicles in multiplaye .........واقعا خبر خوبی هست اینبار تد پرایس و همکاراش گلکاشتن من میگن این بازی امتیاز کامل میگیره ببینین کی گفتم خیلی عالیه حتما مپ ها اینقدر بزرگ طراحی شدن که وسیله ی نقلیه توش به کار بردن

Resistance 2 to start with a bang. Vehicles in multiplaye .........واقعا خبر خوبی هست اینبار تد پرایس و همکاراش گلکاشتن من میگن این بازی امتیاز کامل میگیره ببینین کی گفتم خیلی عالیه حتما مپ ها اینقدر بزرگ طراحی شدن که وسیله ی نقلیه توش به کار بردن

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or