شایعات جدید پیرامونNintendo NX

Oakenshield

Fire and Cold Ashes
کاربر سایت
edge-8-970x647-c.jpg

به تازگی اطلاعات جدیدی پیرامون کنسول جدید Nintendo منتشر شده است .این اطلاعات توسط منابع غیر رسمی که به Dev kit کنسول دسترسی داشته اند تایید شده، با این وجود تا زمان معرفی رسمی این کنسول باید آنها را صرفا شایعه دانست.
این اطلاعات به شرح زیر است :

§حدود 20 بازی برای این کنسول در حال توسعه است.

§عنوان The Legend of Zelda:Breath of the Wild در این کنسول چشم نواز تر خواهد بود.

§تعداد زیادی ریمستر برای NX در حال ساخت است(از جمله The Legend of Zelda:Skyward Sword, ماریو کارت 8،اسپلتون، Super Smash Bross و بازی های Wii و N64)

§عناوین Final Fantasy XV وFinal Fantasy VII Remake در حال توسعه برای NX هستند(این مورد در تضاد با گفته هاجیمه تاباتا کارگردان FFXV است که اعلام کرده بود که برنامه ای برای عرضه بازی برای NX ندارند)

§استدیو Capcom,Platinum games و یوبی سافت در حال ساخت بازی برای NX هستند.

§نینتندو هنوز جزییات کامل کنسول را در اختیار سازندگان قرار نداده است.

§هیبریدی بودن تنها ویژگی خاص این کنسول نیست.

§کنترل ها از چند بخش قابل جدا شدن ساخته شده اند.

§بر خلاف شایعات گذشته، هیچ داکی برای تبدیل NX به کنسول خانگی وجود ندارد. در عوض یک دانگل وایرلس وظیفه آپ اسکیل بازی ها بر روی تلویزیون را بر عهده خواهد داشت.

§کیفیت بازی ها در نمایش گر کنترلر و تلویزیون در یک سطح بوده و از لحاظ قدرت، دستگاه در حد ps4 خواهد بود!

§بازی ها با رزولوشن 720p-900p اجرا خواهند شد.

§ممکن است قابلیت اتصال به تلفن های هوشمند وجود داشته باشد.

§پشتیبانی از واقعیت مجازی در مرحله آزمایش است. هر چند نتایج راضی کننده نیستند.

آخرین ویرایش:
همون گیم پد wii u هست که حالا خودش مستقل شده و پرتابل شده
بازی هام با کارتریج اجرا میکنه
دسته هاشم جدا میشه
نینتندو تو ضمینه کنسول پرتابل ( دستی ) همیشه تو تمام نسل ها برنده و موفق بوده اما تو کنسول خونگی گاهی موفق بوده گاهی موفق نبوده , بخاطر همین الان یه کنسولی ساخته هم پرتابله هم قابلیت تبدیل به کنسول خونگی داره با ارسال تصویر روی tv , با این کار میخواد موفق بشه صد رد صد
آدم وثتی تصورش میکنه یاد این تبلت ها چینی میفته بخصوص برند jxd میفته که طرح گیم پد wii u بودن و تو بازار ایرانم هستن
در اصل باید یه اسمارت فون باشه , چون قراره براش pokemon go هم بیاد یعنی نیاز به اینترنت داره پس میشه نتیجه گرفت سیم کارت میخوره
یه چیز من درآوردیه , نینتندو دیده بازی ها اسمارت فونی خیلی محبوب شده تو دنیا و کنسول ها دستی فروششون اومده خیلی پایین , کنسول دستی با اسمارت فون قاطی کرده + خروجی تصویر اتصال به tv از psp وام گرفته شده nx

این که عکسه ولی شکاش چرا بالا بحاجای پایین ؟؟؟؟
درباره ساخت متروید جدید که فنا رو نا امید کردن ولی مطمعن هستم یه ماریو برا nx درراه اگه یادتون باشه خالقش گفت 2017 یه ماریو با سبک متفاوت میاد یعنی اپن ورلده؟؟؟؟

ایدش منو یاد کانتینیوم ویندوز 10 میندازه. یه دیوایس که خودش بازی اجرا می کنه بعد به tv هم وصل میشه و ادامه برنامه را اجرا می کنه.

منم اول فکر میکردم مثل Microsoft Continuum Display Dock باشه , وقتی شایعه شده بود NX توسط یه دانگل که پورت ها HDMI و ..... روش هست وصل میشه به TV
اما الان گفته شده دانگل نداره یعنی یه چیزی مثل Miracast براش در نظر گرفتن
از اومدن 2 تا بازی نینتندو برای اسمارت فون ها و 2 بازی دیگه نینتندو در آینده برای اسمارت فون ها معلومه سیاست جدید رئیس جدید نینتندو چیه
میخواد هم فن ها نینتندو نگه داره هم اسمارت فون باز ها رو هم جذب کنه

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Adam
نینتدو کمپانی متفاوتیه.همیشه دوست داشتم بتونم بازی هاش رو یک کنسول خونگی امتحان کنم.امیدوارم که این دفعه اشتباه وی یو رو تکرار نکنه و حتی اسم کنسول هم یاد اور اون نباشه.با یک قیمت معقول و بازی های خوب موقع لانچ
که در غیر این صورت پیش بینی ورشکستگی توسط خودم به حقیقت میپیونده

اقا یعنی اینجا همه با چیز شکن وصل میشن به سایت که عکسو میبینن و بعد من نمیبینم ؟؟؟؟
البتهمن عکسو از توی تلگرام دیدم .اما اینجا باز نمیشه ماشالا اقا محمد استعداد خوبی توی اینجور عکس گذاشتن داره توی تاپیک فینال همیشه از این عکساش لذت میبریم

• Like
Reactions: Oakenshield
اقا یعنی اینجا همه با چیز شکن وصل میشن به سایت که عکسو میبینن و بعد من نمیبینم ؟؟؟؟
البتهمن عکسو از توی تلگرام دیدم .اما اینجا باز نمیشه ماشالا اقا محمد استعداد خوبی توی اینجور عکس گذاشتن داره توی تاپیک فینال همیشه از این عکساش لذت میبریم
:D
به خدا عکس ها فیلتر نشدن.
قبلا گفتم بعضی وقتها فروم عکس ها را لود نمی کنه.

اگه اینجوری باشه خودم شده کلیه ام رو میفروشم میخرمش:D:D:D

d7972z7cilbbjyemknjz.jpg

:D:D:D:D:D
nx وقی لانچ شه یه تعداد بازی داره که کمه و اکثرا پورت شده هستن حالا چنتا ریمسترم شاید باشه حتی زلداش هم در اصل زلدا wii u ه و برای wii u ساخته شده , حتی بازیایی که هم اسم برده شد همشون بازیا wii u بودن , تا بازی تاپش بیان خیلی زمان میبره
نصف بازیاشم که بازیا اسمارت فونیه مثل همین pokemon go و ..... که براش قراره بدن
حال معلوم نیست چقدر طول میکشه هک شه , همین الانشم بازیا اورجینال wii u قیمت ها نجومی دارن ( با اینکه wii u هک شده ) چه برسه nx - چون nx کارتریجی هست هک کردنشو سخترم میکنه
nx وقتی اومد حالا اگر موفق شد باید بزاری 2 سال بعد از لانچ تازه تصمیم بگیری میخوای بخری یا نه

نظر شخصی من اینه وایسادن برای خرید nx اشتباهه - حالا قیمت زمان لانچ که بالاست به کنار و چند برابر قیمت شدن توسط دلالا ایرانی

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or