شايعه كش اين هفته Crysis و Killzone 2 و......

• Thread starter Thread starter 619
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

619

مدیر انجمن
سلام
خب من يك بار ديگه هم اينكار كرده بودم و يه تايپيك شايعه كش گذاشته بودم
موضوع هم اينه كه سايت VideoGamer.com هر هفته شايعه ها رو ميذاره و احتمال اتفاق اونها رو مورد برسي قرار ميده
شايعه : انجمن دختران موج سوار گفته Retro Studios' { استوديو سازنده Metroid Prime }
در حال ساخت بازي جديدي كه در E3 معرفي ميشه و قراره با اعلام ساخت يك مجموعه از سري بازي هاي Zelda همه رو متعجب كنه
حكم : Surfer girl هميشه شايعه هاي درستي بيرون نميده احتمال اين عمل هم زياد نيست
فعلا اونها پول گذاشتند براي يك بازي مثل project Raven Blade كه قبلا بر روي GameCube كنسل
شده اميدوارم كه Tingle شخصيت اصلي نباشه
3/5
2rxfc0p.jpg

شايعه : قراره EA يه قسمت جديد از Paradise city { شهر Burnout } بر روي شبكه Xbox LIVE و
PSN. قرار بده
حكم : مطمئنا همه تا حالا تونستند شهر Paradise اصلي تا به حال ببينند ما راضي هستيم از پهناي شهر اما تقريبا مطمئنيم كه قسمت بيشتري از اين شهر تا اخر سال ميبينيم
4/5
1055lyh.jpg

شايعه : قراره بازي Crysis بر روي 360 و PS3 تاييد بشه اول شايعه PS3 بود اما الان گفته شده بر روي هر دو كنسول تاييد ميشه
حكم : گويا اين شايعه هيچ وقت نميخواد از بين بره البته خود Crytek رسما تناييد كرد ميخواد موتور قدرتمند CRY ENGINE 2 رو نمايش بده براي اين دو كنسول اما اين به ااين معنا نيست كه قراره Crysis بر روي كنسول تاييد بشه هرچند تا حدودي نزديكتر شديم به تاييد شدن اين شايعه
3/5
6zpvrp.jpg

شايعه : Killzone 2 يكي از بزرگترين بازي هاي سوني كه فعلا از همه بازي ها مهمتر شده و فعلا NUMBER 1 سوني هست اما Guerrilla Games سعي داره يه بازي عالي بده براي همين ممكنه بازي در سال 2009 بياد
حكم : اخرين شايعه در مورد بازي از جانب Surfer Girl بود{ گفته شده بازي پر خرج ترين بازي تاريخ هست با 60 ميليون يورو } اما ما نميتونيم اون رو تاييد كنيم . مطمئنا سوني ميخواد بازي امسال عرضه بشه اما اگه هم اين اتفاق نيافته مشكلي نيست . مطمئنا Insomniac's خوشحال ميشه كه بازي بزرگ FPS سال 2008 بر روي PS3 بازي Resistance 2 . مطمئنا سوني شانس ديگه اي نداره كه Killzone به يك مجموعه بزرگ تبديل كنه پس زمان لازم بايد به
Guerrilla Games تا اونها بتونند كارشون انجام بدهند
4/5
b84exg.jpg

موفق باشيد

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or