سلام !
همونطور كه قبلا گفته شده بود علت جدايي Kudo Tsunoda رئيس سابق
Electronic Arts' Chicago براي كار بر روي GEARS OF WAR هست امروز Shane Kim
اعلام كرد وي امتياز كار بر روي اين مجومعه رو در يافت كرده
Shane Kim ميگه من واقعا برام جالب بود Tsunoda تازه دوشنبه به ما پيوسته بود !!
Shane Kim كه خودش مسئول Microsoft Game Studios در باره ايبن خبر ميگه : ما ميخواستيم بر روي مجموعه GEARS OF WAR متمركز بشيم و خوشحاليم كه كسي مثل
Kudo رو براي اين كار انتخاب كرديم
IGN ميگه زماني كه ما از Tsunoda اين سوال كرديم كه ايا اين كار به منزله اينه كه EPIC داره بر روي يك قسمت جديد از GEARS OF WAR كار ميكنه اون خودش به ندونستن زد
Kim was coy
وي گفت به نظر من Gears of War انقدر پتانسيل داره كه ما هنوز بر روي قسمت 1 اون كار كنيم اين عنوان يكي از محبوبترين عنوان هاست و افراد هنوز دارند با GOW بازي ميكنند در
Xbox Live
IGN در اخر ميگه اين يعني ما ميتونيم downloadable content يا منتظر يك قسمت جديد باشيم بايد تا GDC امسال در San Francisco منتظر بمونيم !!!
موفق باشيد !
همونطور كه قبلا گفته شده بود علت جدايي Kudo Tsunoda رئيس سابق
Electronic Arts' Chicago براي كار بر روي GEARS OF WAR هست امروز Shane Kim
اعلام كرد وي امتياز كار بر روي اين مجومعه رو در يافت كرده
![kuno_tsunoda_keyboxart_160w.jpg](/proxy.php?image=http%3A%2F%2Fstarsmedia.ign.com%2Fstars%2Fimage%2Fobject%2F963%2F963416%2Fkuno_tsunoda_keyboxart_160w.jpg&hash=e73cee1b6b4c9cb55557bbaa1dc9720c)
Shane Kim ميگه من واقعا برام جالب بود Tsunoda تازه دوشنبه به ما پيوسته بود !!
Shane Kim كه خودش مسئول Microsoft Game Studios در باره ايبن خبر ميگه : ما ميخواستيم بر روي مجموعه GEARS OF WAR متمركز بشيم و خوشحاليم كه كسي مثل
Kudo رو براي اين كار انتخاب كرديم
IGN ميگه زماني كه ما از Tsunoda اين سوال كرديم كه ايا اين كار به منزله اينه كه EPIC داره بر روي يك قسمت جديد از GEARS OF WAR كار ميكنه اون خودش به ندونستن زد
Kim was coy
وي گفت به نظر من Gears of War انقدر پتانسيل داره كه ما هنوز بر روي قسمت 1 اون كار كنيم اين عنوان يكي از محبوبترين عنوان هاست و افراد هنوز دارند با GOW بازي ميكنند در
Xbox Live
IGN در اخر ميگه اين يعني ما ميتونيم downloadable content يا منتظر يك قسمت جديد باشيم بايد تا GDC امسال در San Francisco منتظر بمونيم !!!
![108634_hs.jpg](/proxy.php?image=http%3A%2F%2Fm.n4g.com%2F8%2FNews%2F108000%2F108634_hs.jpg&hash=189b601029467b8ad408347cc47022d1)
موفق باشيد !