شاهکار جدید بتزدا در آخرین بروز رسانی بازی F76

K I 1 1 E R

ناظم انجمن
امروز بتزدا جدیدترین بروز رسانی بازی F76 رو منتشر کرد طبق اخرین گزارش کاربر های رددیت تعداد زیادی از باگ های قدیمی در این بروزرسانی به بازی برگشتن ! نکته جالب توجه این قضیه اینجا هستش که یک کاربر به دلیل ریپورت کردن این باگ ها در فروم بتزدا بدون هیچ دلیل بن شده و طرفدار ها رو به شدت از این بابت عصبانی کرده !

The last F76 patch is a disaster & Bethesda now silently deletes/removes threads & users from their forum over it

آخرین ویرایش:
قشنگ به اخبار بتسدا میرسه احمد میزنه زیرش هر چی از دلش در میاد مینویسه :)):))
راضیم خدایی=)) قشنگ عدالت در مورد همچین بازی ای باید این جوری برقرار شه.
:)):))

اینقدر خبر گند کاری این چند وقته از بتزدا اومد ـه که راحت میتونستم رو اعصاب بچه ها برم ولی گفتم ولش کن بیخیال چقدر خودمو خسته کنم :D ولی این یکی بعد چند وقت قشنگ جای نشر دادن داشت به هر حال باید بگم بتزدا از همه جهات ر*ده از همه جهات , لامصب بعد چند ماه کمم نمیاره به اون دوستان عزیز بتزدا فنم باید بگم که "آره دوست عزیز بتزدا نوع جدیدی از مارکتینگ رو ایجاد کرده : چجوری به سر تا پای شهرت خود بر*نیم و دست بردار هم نباشیم"

بویکات کردن بازی بهترین راه حله الان.
Bethesda الان خودشم نمیدونه که با این مشکل چجوری باید برخورد کنه.. اون قضیه بن کردن طرف هم یکی از غیر حرفه ای ترین کارهاییه که یه شخص حقوقی ،اونم یه چنین کمپانی به نام و بزرگی، میتونه انجام بده

حقیقت اینه که اینا هیچی به هیچ جاشون نیست و اصلا حل کردن مشکلات توی برنامه شون نیست
چند وقت پیش بعد از تمام مشکلات و تمام سرو صداهایی که راه افتاده بود اینا باز اومدن با اگاهی تمام از اون مشکلات از ملت کلاه برداری کردن
یه شیشه معمولی نوشابه رو روش یه روکش پلاستیکی بی کیفیت کشیدن و به عنوان یه ایتم محدود و خاص دونه ای 80 دلار به ملت قالب کردن
اونم با نزدیک به ۲ ماه تاخیر برای یه سری کاربرا
میخوام بگم که اینا اصلا براشون مهم نیست و اصلا تلاشی هم برای بهبود چهره خودشون پیش کاربرا نمیکنن
بعد از اون همه مشکل و اعتراض باز بیای با دوتا شیشه نوشابه سر ملت کلاه بزاری دیگه خیلی رو میخواد

اگه استارفیلد هم بدون هیچ پیشرفتی با اون انجین اشغال ساخته بشه(بنظرم بتزدا درباره پیشرفت انجین دروغ میگه) و مردم بخرنش باید به عقلشون شک کرد مدیریت cd project که شرکت کوچک تری هست ببین اونوقت مدیریت دزدی مثل بتزدا رو ببین جالبه شرکتای زیر دستشون همه عالین و با id tech ترکوندن(بجز tango gameworks اخه کی به سازنده ژاپنی id tech میده:|)
اگه ملت بخرن پس همون حقشونه که بتزدا سرشون کلاه بزاره

من حس میکنم این شتریه که دم هر استدیویی میخوابه! قبلا کپکام اینجوری بود حالا نوبت اینه! EAم که خیلی وقته شتره جا دمه در خوابیده روشون احمقا با اون همه آی پی شاخی که نابود کردن!:|

EA خود شتره است.

جدا من نمیفهمم ملت چرا اصلا این بازی رو خریدن و بعد از اون چرا هنوز وقت شون رو سر این بازی هدر میدن
اکثر preview ها منفی بودن و میانگین نقدهای بازی هم شده 53 :-t

شاهکار جدید بتزدا در آخرین بروز رسانی بازی F76
60e6_proxy.duckduckgo.jpg

• Like
Reactions: saeed_sg
یک سری خرده فروشی ها باندل بازی رو از درد ناچاری که فروش نمیره یکی بخر دوتا ببر دارن میفروشن :)) چیکار کردی بتزدا با خودت 8-|

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or