Ali On The Day The Wall Came Down Administrator Mar 20, 2010 #1 گرماي دلچسب آفتاب نوروز،استقامت پر شكوه درختان و زلال درياي بيكران ارزانيِ مهرباني دستانتان...نوروز خجسته باد
گرماي دلچسب آفتاب نوروز،استقامت پر شكوه درختان و زلال درياي بيكران ارزانيِ مهرباني دستانتان...نوروز خجسته باد
only_crysis کاربر سایت Mar 20, 2010 #2 علی جان عید شما و همه ی مدیرهای قرمز و سبز و آبی و بنفش و رنگارنگ سایت و دوستان معمولی مثل خودم مبارک.به قول یارو گفتنی صدسال به این سال ها:biggrin1:
علی جان عید شما و همه ی مدیرهای قرمز و سبز و آبی و بنفش و رنگارنگ سایت و دوستان معمولی مثل خودم مبارک.به قول یارو گفتنی صدسال به این سال ها:biggrin1:
BehzaDG کاربر سایت Mar 20, 2010 #5 عید همگی مبارک ، امیدوارم هم بازیسنتر ، هم همه کاربرا و مدیران تو سال جدید پیشرفت کنن و به هر چی میخوان برسن..................
عید همگی مبارک ، امیدوارم هم بازیسنتر ، هم همه کاربرا و مدیران تو سال جدید پیشرفت کنن و به هر چی میخوان برسن..................
C capitanrayan ابیلیتی سلیمان از من گرفته شده کاربر سایت Mar 20, 2010 #6 ساله نو مبارک چند ثانیه بیشتر نمونده الان سال نو شد،جا داره بازهم تبریک بگم به همه دوستان عزیزم تو BC + مدیرا+ناظم ها+کلیه کاربرای زحمت کش سایت و کلیه کاربران ساده و بی ریا سایت(مثل خودم) این تگمون رو باید عوض کنیم به کار بر بی ریا آخرین ویرایش: Mar 20, 2010
ساله نو مبارک چند ثانیه بیشتر نمونده الان سال نو شد،جا داره بازهم تبریک بگم به همه دوستان عزیزم تو BC + مدیرا+ناظم ها+کلیه کاربرای زحمت کش سایت و کلیه کاربران ساده و بی ریا سایت(مثل خودم) این تگمون رو باید عوض کنیم به کار بر بی ریا
omidpunisher کاربر سایت Mar 20, 2010 #7 عید بر همگی مبارک . آرزوی موفقیت و سلامتی برای همه ی دوستان عزیز داریم .
s_x کاربر سایت Mar 20, 2010 #8 سال نو همه مبارک . امیدوارم امسال سال خوبی واسه همه باشه پر از شادی و بازیهای باحال.:cheesygri
Dreadlord کاربر سایت Mar 20, 2010 #10 نوروز خجسته باد به خاطر نام زیبا و مناسب تاپیک هم تشکر میکنم...
Frobary Loyal Member Mar 20, 2010 #11 سلام! بهار بهترين بهانه براي آغاز، وآغاز بهترين بهانه براي زيستن است سال نو را به همه تبریک میگم، امیدوارم که سال خوب و پرباری داشته باشید.
سلام! بهار بهترين بهانه براي آغاز، وآغاز بهترين بهانه براي زيستن است سال نو را به همه تبریک میگم، امیدوارم که سال خوب و پرباری داشته باشید.
SHePArd کاربر سایت Mar 20, 2010 #13 عید گذشتو فقط دوستان واقعی به ما تبریک گفتند...به هر صورت از همگی اعضا متشکرم. عید شما بر شما و خانواده ی گرامی تان و نسل و غیره مبارک.
عید گذشتو فقط دوستان واقعی به ما تبریک گفتند...به هر صورت از همگی اعضا متشکرم. عید شما بر شما و خانواده ی گرامی تان و نسل و غیره مبارک.
King Mahdi کاربر سایت Mar 20, 2010 #14 سلام عید همه عزیزان بازیسنتری و تمام ایرانیان عزیز در سرتاسر نقاط جهان مبارک باد:smile: