شاتل و قرمز شدن چراغ مودم بیشتر از 40 گیگ نمیتونید ...

• Thread starter Thread starter usarock
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

usarock

کاربر سایت
شاتل و قرمز شدن چراغ مودم بیشتر از 40 گیگ نمیتونید ...
بچه ها میدونید شاتل سرویس های ارت نامحدود داره ولی نامحدود واقعی نیست وسرعت دانلودتو ن کم میکنه.
الان من 40 گیگ همش دانلود کردم فقط دوتا بازی بعد چراغ مودم قرمز شد بعد سه روز قطع بود امروز وصل کردن میگن 500 مگ حجم دادیم بهت در صورتی که من حجمی نیستم نامحدود هستم
از شاتل سرویس نگرید ساپورت خوبی نداره فقط چند روز اول پروموشن به اصطلاح خودشون میذارن رو سرویس سرعت بالا میبندن کافی دانلود کنید به سرعت دان کم میشه افتضاحشون ببنید
http://www.8pic.ir/images/59725117509700851017.jpg

اینم صفحه ارت بندی نامحدود که 8 مگ نامحدود نمیدن و برا 2 مگ بدرد نخور 400 هزار درماه میخوان که کسی توان برداختشو نداره
شاتل-قیمت سرویس ها

آخرین ویرایش:
قبلا توی خیلی از فروم ها بحث شده عزیز

و شاتل دزد بودنش ثابت شده

میدونم منم به روز شو زدم عزیزانی که ازشون سرویس ها رو میگیرن به روزشو بدونن

الان شانه ساز مدیر کل شرکت هست.
سلیمانی مدیر بخش پشتیبانی بچه های که دارن زنگ بزنن بهشون شکایت کنن و بگن باید نامحدود بدن
8 مگ نامحدود هم بدن و بیارن تو ارت بندی
به 23089
23099
زنگ بزنید بگید همه اینارو

حتی netstat -on و دستورات غیره رو زدم پی ای در حال ریسیو نبود با سافت ور ها هم چک شد ولی بازم مشکل از طرف شاتل هست خودشون هم میگن
ولی بازم ببنید:
ببنید این کامینگ واوت کامینگ جفت بسته شده عزیز الان رو پورت 80 دان ندارم من مشکل دارم 8080 وغیره هم بسته شده ومشکلاتی که گفتم دارم
بعد میگن ای پی استاتیک بگیر در صورتی که نمیشه چون امنیت من به عنوان کلاینت به شدت در خطر هست
رو داینامیک هم ساپورت نمیکنن تمام شات ها دمو ها براشون میل شده
حتی مانیتور نمیکنن رو پورت های که میخوان باز کنن
اصلا هیچ رقمه پشتیبانی نمیکنن
چند تاشون میگن نامحدودی فقط دانلود مدیریت کن
سلیمانی مدیر پشتیبانی میگه 500 مگ حجم دادیم بهت وب بروزیگن دان کنی چراغ قرمز میشه دوباره ونتت قطع
ترافیک نامحدود گفتن الان میگن سقف داره وغیره
حالا راحلی دارید پورت های منو بازکنن رو داینامیک اجازه مانیتو ر کردن دادم بهشون ولی مانیتور نمیکنن
8 مگ قرار بود ارت بندی کنن ولی هیچ اتفاقی نیوفتاده هنو میگن دست پیگیری هست از سال پیش تا الان
با پی سی ورلد ایران هم مشکل دام اریا دانلود و غیره
http://www.8pic.ir/images/97167612515780478840.jpg

هر کی شاتل تا دسته کرد تو پاچاش حقش هست. خود کرده را تدبیر نیست.

من از رسانه تهران میخواستم یا پتیاک منطقمون ساپورت نمیکنن
اسیا تک هم شماره حسابشو داد ولی پول ریختیم اشتباه رفته این چون شاتل حساب بانک صادرات داره مجبور شدیم دیگه ناخاسته گرفتیم
چک کنن اونایی که شاتل هستن تممام پورت ها رو بستن و اصلا ساپورت نمیکنن واقعا متاسافم براشون فقط پول میگیرن قیمت چطور بلد کپی بزنن شرکتت ها از هم 400 هزار بزان
سرعت دادن و سرویس دادن خب با کیفیت میرسه اینطوری میکنن

چرا شایعه میکنید ! من ART 6 دارم اینم مصرف یک ماه قبلم !
48251290696416803945.jpg
تا الانم که 43 گیگ گرفتم ! تا 26 این ماه هم هنوز اعتبار دارم !

@sa_sa

هروقت بحث شاتل میاد شما با ART6 سر می رسی

سرویس های ART هر کدوم تا یک حدی Fair Policy توشون رعایت نمی شه بعد از اون شروع می شه ، مثلا art1 حدود 18-20 گیگ که مصرف کنی fair policy روش اعمال می شه اما برای ART های دیگه بسته به سرعت میزانش بالاتره

در کل دست شاتل برای همه رو شده کار از شایعه گذشته :)

نامحدود شاتل واقعا بیخوده هر چند محدودشم بیخوده .
من یک زمانی art 1 داشتم حدود سه گیگ دانلود کردم سرعت اومد رو 50 زنگ زدم گفت برای اینکه سرعتتون کم نشه باید حدودا روزی 300 مگ دانلود کنید . بس که این شاتل دزده .
یعنی این شرکت برشکسته یا به هر نحوی نابود بشه من کل اعضای خانوادم رو شیرنی میدم . :d

چرا شایعه میکنید ! من ART 6 دارم اینم مصرف یک ماه قبلم !
48251290696416803945.jpg
تا الانم که 43 گیگ گرفتم ! تا 26 این ماه هم هنوز اعتبار دارم !

ببنید من میل دادم تیکت دادن بهم شناسه کاربریتو ن بگید در شاتل مشکل نامحدود هزین ها شیر وغیره رو دارم حل میکنم

الان اگه گیم سنگین و فیلم های سنگین دان کنید با قطعی نت و بعد افت سرعت شدید دچار مشکل میشید بسته به ارتی که تهیه میکنید

شما بزن تا بالای 500 گیگ دان کن بسته به ارتت ببین چی میشه
پورت هاتون چک کن تمام پورت هاتون بست من میل داد 8 مگ ارت کنن ننامحدود بدن شما هم این کار و بکون قستمتی از میل من

پیرو صحبت با کارشناسان شاتل در مورد قرار دادن 8 مگ نامحدود در سرویس های نامحدود شرکت این موضوع رو رسیدگی کنید و به اقای شانه ساز و مدیران دیگه بگید
در مورد سرویس ها رو همین بستر و ارت 8 مگ نامحدود بدید و نگید برید دی دی کیت تهیه کنید هزینه هاش نه فقط من برای همه بالاست امکانش نیست تهیه کنیم.
سرویس های ارت رو اختصاصی و اشتراکی رو جدا کنید و قیمت های خانگی و شرکتی رو جدا کنید .
در مورد مشکل در سرویس های ارت گفتید در سایت زدید حداقل تبادل ترافیک/گیگابایت این رو حذف کنید.وترافیک نامحدود باشه تا به مشکل نخوریم
سرعت ها رو مثل شرکت های دیگه و شات های که به پشتیبانی شاتل فرستادم بیشتر اپ کنید و بالا تر ببرید

- - -ویرایش - - -

نامحدود شاتل واقعا بیخوده هر چند محدودشم بیخوده .
من یک زمانی art 1 داشتم حدود سه گیگ دانلود کردم سرعت اومد رو 50 زنگ زدم گفت برای اینکه سرعتتون کم نشه باید حدودا روزی 300 مگ دانلود کنید . بس که این شاتل دزده .
یعنی این شرکت برشکسته یا به هر نحوی نابود بشه من کل اعضای خانوادم رو شیرنی میدم . :d

شناسه کاربری شاتلتو بده تیکت دارم میل بدم تمام مشکلات شیر هزینه ها و غیرمونو سرعت رو حل کنن

یه دختره هم کلاسم بود تو شاتل هم کار میکرد خودش میگفت من خطمو از جایی دیگه میگیرم چون تو سرویس های محدود راحت دولا پهنا حساب میکنیم و راحت حجم طرفو دوبل میندازیم!!!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or