دوستان اگه کسی سیو گیم کامل جویسد 2 رو داره بگه چون من هرچی گشتم بوده ولی همش از اول بازی بوده با پول بی نهایت و هیچیش باز نبوده از جمله همه ی ماشینهاش من فقط میخوام همه ی ماشینهاش باز باشه
دوست عزیز من تو این صفحه پست 262 3 ساعت پیش برات گذاشتم، حالا شما اومدین این جا باز درخواست دادید:confused:
این چیزی که آقا محمد گذاشته همونه فقط سایتش فرق میکنه
موفق باشی
دوستان عزیز متاسفانه من همه شو دانلود کردم ولی وقتی میرم تو بازی میبینم فقط طرف پول زیادی داره و تازه اول بازی هم هست و فقط 15 تا ماشین بازه که این حالت عادیه بازی هست فقط پولش زیاده من الان خیلی از این سیو گیم هارو دانلود کردم ولی همشون همینجورین اگه کسی تست کردشو داره و مطمئنه همه ی ماشینها بازه بزاره
این سیوها که نوشته همش بازه :confused:
فکر کنم شما باید اینو جای خاصی بزاری تا همه چی باز بشه من این بازی رو سیستمم ندارم وگرنه تست میکردم
متاسفم که نتونستم کمکی کنم
موفق باشی
دوستان عزیز متاسفانه من همه شو دانلود کردم ولی وقتی میرم تو بازی میبینم فقط طرف پول زیادی داره و تازه اول بازی هم هست و فقط 15 تا ماشین بازه که این حالت عادیه بازی هست فقط پولش زیاده من الان خیلی از این سیو گیم هارو دانلود کردم ولی همشون همینجورین اگه کسی تست کردشو داره و مطمئنه همه ی ماشینها بازه بزاره
نه متاسفانه اینا رو باید بریزی تو مای داکومنت و قسمت مای گیم و از اونجا هم تو فولدر سیو بازی ولی متاسفانه وقتی تو بازی لودشون میکنم انگار داری از اول بازی میکنی فقط پولت زیاده
از کمکی که کردی ممنونم