سیو بازی Gears of War 1-PC

• Thread starter Thread starter Emkill
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Emkill

عضو جدید
سلام

دوستان متاسفانه به علت یک اشتباه تاکتیکی،سیو های بازی gow1 پاک شدند :( از کجا می توانم سیو های این بازی را
پیدا کنم تا بتوانم ادامه بازی را انجام بدهم؟اون جایی که باید از بالای ساختمان به دشمنان بیرون شلیک کنم و از سختمان
محافظت کنم،من این قسمت را رد کردم،ولی نمی دونم چرا این مشکل پیش امد،لطفا یکی کمک کنه،ممنون میشم.

سلام

دوستان متاسفانه به علت یک اشتباه تاکتیکی،سیو های بازی gow1 پاک شدند :( از کجا می توانم سیو های این بازی را
پیدا کنم تا بتوانم ادامه بازی را انجام بدهم؟اون جایی که باید از بالای ساختمان به دشمنان بیرون شلیک کنم و از سختمان
محافظت کنم،من این قسمت را رد کردم،ولی نمی دونم چرا این مشکل پیش امد،لطفا یکی کمک کنه،ممنون میشم.

یعنی اینطور بهت بگم ، بیخیال شو :d
اصلا یه وضعی داره سیو ـه این بازی روی PC . داغونه ، یهو خودش پاک میشه هیچ رقمه هم نمیشه از سیوهای کسه دیگه ای استفاده کنید.
من خواستم بازی رو روی PC هم بازی کنم ولی وقتی این بلا سرم اومد دیگه قیدشو زدم و عطایش رو به لغایش بخشیدم ! البته میگفتن مشکل از باگ های GFWL هست ، شاید ورژن های جدیدشو نصب کنی دیگه این مشکل برات پیش نیاد .
البته من دو سالی میشه که طرف این بازی نرفتم شاید جدیدا راهی پیدا شده که این مشکل رو حل میکنه که بنده اطلاع ندارم.

افشین جان راه داره عزیز :d
برای منم دوبار اتفاق افتاده. دقیقشو باید توی نت سرچ کنی ولی حدودی بهت میگم که دنبال چی بگردی:
توی فایلهای بازی، یه فولدری هست که لیست act های بازی رو چیده. باید act مناسب رو انتخاب کنی و جای سیو قرار بدی.
(دقیقا این نیست ها :d یکم دنگ و فنگ هم داره)
اونوقت توی لیست actها اون act باز میشه، اما برای رفتن به مرحله بعد باید دوباره همین کارو تکراری کنی، یعنی خود به خود نمیبرتت :d

• Like
Reactions: LBJ4Ever
برای منم دوبار اتفاق افتاده. دقیقشو باید توی نت سرچ کنی ولی حدودی بهت میگم که دنبال چی بگردی:
توی فایلهای بازی، یه فولدری هست که لیست act های بازی رو چیده. باید act مناسب رو انتخاب کنی و جای سیو قرار بدی.
اونوقت توی لیست actها اون act باز میشه، اما برای رفتن به مرحله بعد باید دوباره همین کارو تکراری کنی، یعنی خود به خود نمیبرتت :d

امیر جان ، به جون خودم تموم این کارها رو کردم ولی واسه من جواب نداد ! یعنی بعضی ها میگفتن جواب میده بعضی ها میگفتن جواب نمیده ، من جز اون دسته بودم که جواب نمیگرفتن :d
آخرش هم فهمیدم که کلا محل سیو بازیها اصلا اونجا نیست ، و عملا محل سیو بازی تو محل نصب GFW هست و ... خلاصه خیلی خسته بود سیستم Save ش :d
حالا این دوستمون هم چک کنه شاید درست شد
البته اینم بگم کلا چون خیلی از این بازی خوشم نمیومد زیاد تلاش نکردم که مشکلو حل کنم :d

سلام

یعنی اینطور بهت بگم ، بیخیال شو :d
اصلا یه وضعی داره سیو ـه این بازی روی PC . داغونه ، یهو خودش پاک میشه هیچ رقمه هم نمیشه از سیوهای کسه دیگه ای استفاده کنید.
من خواستم بازی رو روی PC هم بازی کنم ولی وقتی این بلا سرم اومد دیگه قیدشو زدم و عطایش رو به لغایش بخشیدم ! البته میگفتن مشکل از باگ های GFWL هست ، شاید ورژن های جدیدشو نصب کنی دیگه این مشکل برات پیش نیاد . البته من دو سالی میشه که طرف این بازی نرفتم شاید جدیدا راهی پیدا شده که این مشکل رو حل میکنه که بنده اطلاع ندارم.

آره خیلی اوضاعش داغونه،اما بعد از چند سال و کلی دنگ و فنگ تونستم بازی رو اجرا کنم،اما بیخیالش نمی شم :دی

ممنون میشم یکم دقیقتر توضیح بدهید.

امیر جان ، به جون خودم تموم این کارها رو کردم ولی واسه من جواب نداد ! یعنی بعضی ها میگفتن جواب میده بعضی ها میگفتن جواب نمیده ، من جز اون دسته بودم که جواب نمیگرفتن :d
آخرش هم فهمیدم که کلا محل سیو بازیها اصلا اونجا نیست ، و عملا محل سیو بازی تو محل نصب GFW هست و ... خلاصه خیلی خسته بود سیستم Save ش :d
حالا این دوستمون هم چک کنه شاید درست شد
البته اینم بگم کلا چون خیلی از این بازی خوشم نمیومد زیاد تلاش نکردم که مشکلو حل کنم :d

محل سیوهای بازی بدون کراک توی فولدر خود بازیه و با کراک در My Documents.

دوتا بازی هست که من از توضیح دادنش میترسم، یکی همین GeoW یکیم GTA IV. مزخرفترین و پرباگترین و پرکرشترین بازیهای پورت شده از کنسول هستن.
یعنی یه توصیه ای ممکنه برای pc من جواب بده، برای تو جواب نده (همونطور که افشین جان گفتن)
Go to this folder (not your saved games folder): C:\Program Files\Microsoft Games\Gears of War\WarGame\Checkpoints
Now, back up your chapter0 and chapterX (X stands for the chapter you're currently on; 16, for example)
Only after backing up chapter0 delete it
Now, rename chapterX to chapter0
When you start new game don't start new campaign/continue checkpoint. Select the 1st checkpoint manually and start. This should put you directly into ActX
Your previous acts will not be unlocked, but you can start from where you left off

This technique uses the simple logic that chapter0 is always open so renaming chapterX to chapter0 makes it always open, however as chapter0
واضحه دیگه؟

محل سیوهای بازی بدون کراک توی فولدر خود بازیه و با کراک در My Documents.

خیر دوست عزیز ، محل سیو بازی اینجاست :

Local Settings\Application Data\Microsoft\XLive\Content

همون طور که گفتم بازی محل ذخیره ی فایل های ذخیرش توی XLive هست که درواقع شما از پروفایل آفلاین استفاده میکنید و بازی رو ازون طریق ذخیره میکنید . اون چیزایی که توی My Documents هستن محتوای اصلی فایل های ذخیره نیستن.یه جور کد گذاری برای ارجاع به محل اصلی فایل هاست که بعضی وقتها نابود میشن و بعضی وقتها هم به علت مشکلات GFW نمیتونه چک پوینت ها رو با فایل های ذخیره تطبیق بده و نمیتونی بازی رو ادامه بدی.چون این بازی بعضی وقتها خود به خود فایل های ذخیرش میپره (!) هر موقع داشتی بازی میکردی و از بازی خارج شدی فورا برو و از اون پوشه (پوشه ی Content) بک آپ بگیره ، و دفعه ی بعد اگه دیدی چک پوینت هات پریده فایلی رو که بک آپ گرفتی جای گزینش کن.

خیر دوست عزیز ، محل سیو بازی اینجاست :

Local Settings\Application Data\Microsoft\XLive\Content

همون طور که گفتم بازی محل ذخیره ی فایل های ذخیرش توی XLive هست که درواقع شما از پروفایل آفلاین استفاده میکنید و بازی رو ازون طریق ذخیره میکنید . اون چیزایی که توی My Documents هستن محتوای اصلی فایل های ذخیره نیستن.یه جور کد گذاری برای ارجاع به محل اصلی فایل هاست که بعضی وقتها نابود میشن و بعضی وقتها هم به علت مشکلات GFW نمیتونه چک پوینت ها رو با فایل های ذخیره تطبیق بده و نمیتونی بازی رو ادامه بدی.چون این بازی بعضی وقتها خود به خود فایل های ذخیرش میپره (!) هر موقع داشتی بازی میکردی و از بازی خارج شدی فورا برو و از اون پوشه (پوشه ی Content) بک آپ بگیره ، و دفعه ی بعد اگه دیدی چک پوینت هات پریده فایلی رو که بک آپ گرفتی جای گزینش کن.

ممنون دوست عزیز،من آماتور نیستم ولی این آدرسو پیدا نکردم :دی

ممنون دوست عزیز،من آماتور نیستم ولی این آدرسو پیدا نکردم :دی

خو آخه دیگه اولش رو به قرینه ی معنایی حذف کردم :d

Documents and Settings\*Your Username*\Local Settings\Application Data\Microsoft\XLive\Content

البته این برای Windows XP بود . برای ویندوز 7 دنبال همین Xlive بگرد که چون آماتور نیستی راحت پیداش میکنی:d

خو آخه دیگه اولش رو به قرینه ی معنایی حذف کردم :d

Documents and Settings\*Your Username*\Local Settings\Application Data\Microsoft\XLive\Content

البته این برای Windows XP بود . برای ویندوز 7 دنبال همین Xlive بگرد که چون آماتور نیستی راحت پیداش میکنی:d

اول یک مسئله ای را روشن کنم که من بعد از این مشکل کرک بازی را کپی کردم،اما بازم درست نشد توی این آدرسی که شما دادی
فقط یک فوادر با نام E00000A7F285BD8D هستش،اما فایلهای سیو را دانلود کردم و طبق آموزش pdf همراه فایل ها،سیو را جایگزین
کردم در محل نصب بازی و یکی یکی فایل هارو چک کردم تا به نزدیکی محل آخرین ذخیره ای که بازی کرده بودم رسیدم،اما یک نکته ای
فایل 27 خیلی عقب تر از آخرین قسمتی که بازی کردم را میاره و فایل 28 معلوم نیست چقدر جلوتر،اما مجبوری دیگه بازی کردم،از راهنمای
های شما بزرگان متشکرم :x

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or