سیستم های رفاهی بانک ها

The Kop

کاربر سایت
اینترنت و بانک ها

درود.

مطمئنا تا حالا راه های ساده ای برای ورود به سایت بانک ها و بررسی حساب ها و... را دیده اید.

ولی متاسفانه به علت کمبود اطلاعات و اطلاع رسانی ضعیف 1% مردم هم شاید از این امکانات استفاده نکنند.

در اینجا می خواهیم درباره این امکانات و سیستم های پیشرفته و... بحث کنیم و مطلب مفیدی داشته باشیم.

موفق باشید.

آخرین ویرایش:
برای شروع راه های ورود به سایت بانک هایی مثل پارسیان و یا ملی را بررسی می کنیم.

برای ورود و چک کردن حساب چه چیزهایی نیاز است؟

اختیارات اینترنتی در چه حد است؟

[FONT=&quot]فکر کنم سامان از جهت تامین امکانات رفاهی از همه بانگ ها جلوتره. البته تو حوزه کاری من نیست اما این بانک از پیشرفته ترین تجهیزات بانکی و[/FONT] e-banking [FONT=&quot]استفاده میکنه امکانات خیلی خوبی هم در اختیار مشترکینش قرار داده شما هر لحظه که اراده کنید میتونید تلفنی و یا اینترنتی پول تو حسابتون جابجا کنید. البته کارت من هنوز بعداز 2 هفته حاضر نشده در صورتی که همه اونایی که باهاشون رفتم کارتاشونو گرفتن. ولی من هرموقع بیکار میشم میشینم موجودیمو آنلاین چک میکنم. [/FONT] [FONT=&quot]بر عکس بانک های دیگه که مثل ملت شعار ای بنکینگ زیاد میدن اما سیستم جامشون همیشه دانه سامان همیشه فعاله. اکثر سایت هایی هم که خرید آنلاین دارن سامان پشتیبانیشون میکنه و تازه توی سایت میتونی تمام سایت های مرتبط رو که سامان تاییدشون کرده ببینی و خرید کنی ازشون. کلا کسانی که پشت این بانک هستن آدمهای با شعورین و تو سیستم بانکیشون اصلا ملاک کاریشون امروز نیست و از بقیه جلوترن حداقل از بانکهای دولتی جلوترن.
[/FONT]​

سیاوش جان خیلی استفاده کردیم.

کلا این سیستم ها باعث آسایش خود ماست و حالا که حداقل از این امکانات می شه استفاده کرد باید انجام بدیم.

منم اكثرا از سامان استفاده ميكنم چون امكانات گسترده اي داره و با اكثر ارگان ها و سازمان ها همچون هواپيمايي ، قطار رجا ، همراه اول و ... رابطه داره ؛ ولي من فقط ميتونم عمليات ساده بانكي همچون پرداخت قبوض رو انجام بدم.
http://sb24.com/

یعنی راهی برای انتقال پول از حسابی به حساب دیگر نیست؟ قبض ها که راه های زیادی برای انجام دارند.
ميگم كه ، خيلي كارهاي پيشرفته تري ميشه انجام داد
اينطور كه من ميدونم بايد رمز براي اينترنت بانك بگيري ، به صورت حضوري درجا بهت ميدن.
يه چيز ديگه ، اگه 70درصد مردم با استفاده از اينترنت ، ساده ترين كار بانكي يعني پرداخت قبوض رو انجام بدن ميدوني چي ميشه ؟‌
اميدوارم با سرعت بيشتري بتونيم به شعار دولت الكترونيك نزديك بشيم.

ميگم كه ، خيلي كارهاي پيشرفته تري ميشه انجام داد
اينطور كه من ميدونم بايد رمز براي اينترنت بانك بگيري ، به صورت حضوري درجا بهت ميدن.
يه چيز ديگه ، اگه 70درصد مردم با استفاده از اينترنت ، ساده ترين كار بانكي يعني پرداخت قبوض رو انجام بدن ميدوني چي ميشه ؟‌
اميدوارم با سرعت بيشتري بتونيم به شعار دولت الكترونيك نزديك بشيم.
درسته من در مورد اون کد خیلی چیزها شنیدم. باید دست به کار بشم و با اون کد شارژ ADSL و یا انتقال پول از حسابم و... را انجام بدم.

[FONT=&quot]این بانک از پیشرفته ترین تجهیزات بانکی و[/FONT] e-banking [FONT=&quot]استفاده میکنه [/FONT]​
اتفاقا از خنده دار ترینشون استفاده میکنه! یعنی شرکت کیش ویر .سیستم بانکیشون رو ما یه دو ماهی تست کردیم... سوییچشون هم دیگه آخرشه! همه بچه های فنی بانکی ازشون ناراضین!.... سر پروژه اتصال ملت کارت به جام با سویچ کیش ویر مجور بودیم کار کنیم (شرکتی که سیستم بانک سامان رو نوشته)..... دیوانه شدیم! هنوز پس از سه چهار سال سیستم سوییچشون باگ داره اساسی! چند وقت پیش هم یه سوتی خوشگل داده بودن که یه سری از کسانی که با ملت کارت خرید کرده بودند خوشبحالشون شده بود !!!!! :eek: البته این خوشبحالی دیری نپایید! :laughing:ولی قبول دارم که بانک سامان کارمند های بسیار حرفه ای و خوش برخوردی داره که باعث بالا رفتن رضایت مشتری میشه بر عکس بانک ملت که واقعا از نظر کارمندهای شعبه افتضاحه (قطعا همه منظورم نیستند!)​
[FONT=&quot]بر عکس بانک های دیگه که مثل ملت شعار ای بنکینگ زیاد میدن اما سیستم جامشون همیشه دانه سامان همیشه فعاله.[/FONT]

اینطور نیست دوست عزیز.... شاید باورتون نشه ولی خیلی از وقت ها که کارمند شعبه به شما میگه جام قطعه اصلا اینطور نیست و اون کارمند فلان فلان شده از روی تنبلی و برای اینکه کار انجام نده این اراجیف رو سر هم میکنه! ... هر وقت چنین چیزی بهتون گفتن یه چند لحظه بعد برید بهشون بگید که زنگ زدین فرصت با تهرانی حرف زدین و گفته که سیستم لایوه..... :cheesygriو بعد تهدید به شکایت به حراست بکنید ....:-" ببینید چه نتیجه ای میگیرید...
من خودم هنوز که هنوزه (منظور اینکه پیر شدم!!!!) گاهی 2-3 شب بهم زنگ میزنن که برم سایت (حتی نصف شب ها هم سیستم مدام در حال چک شدنه) نکنه فرداش سیستم اپتیمم نباشه! لایو بودن که بماند....:-"
[FONT=&quot]
حداقل از بانکهای دولتی جلوترن.
[/FONT]​
شما بانکداری اینترنتی ملت رو دیدین؟ با همراه بانکش کار کردین؟
حتما یه سر بزنید و اگر مشکلی داشتید و میخواستید خدمات رو سریعتر بگیرید یه پیام خصوصی بزنید تا با شما هماهنگ کنم.
بعد از استفاده هم نظرتون رو بفرمایید لطفا (تو بحث اینترنت خوشبختانه کارمند بی فرهنگ نداریم... شما هستید و سرویس آنلاین)

راستی از چند وقت دیگه (داریم تست های نهایی رو انجام میدیم) میتونید از طریق بانکداری اینترنتی بانک ملت ویا از طریق همراه بانکش از هر حسابتون توی بانک ملت به هر حسابی توی هر بانکی حواله بزنید ...
سایت بانکداری اینترنتی : https://ebanking.bankmellat.ir/ebanking/
اینهم سایت بانکداری همراه (راهنما) میتونید یه شمای کلی از سیستم رو ببینید.
https://ebanking.bankmellat.ir/mobile/userGuideV3.do

ارادتمند شما:smile:

تااونجايي كه من اطلاع دارم بانك ملت بهترين توي e-Bank
كشاورزي هم بد نيست.
.
بانك سپه كه هنوز ATM ش مشكل داره. چه برسه به e-bank (تجربه تلخي دارم از اين بانك مزخرف )

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or