سیستم مورد نیاز Duke nukem Forever مشخص شد

Hamidreza

ناظم انجمن
inw2319vh5rn9sbrky.jpg

gearbox سیستم مورد نیاز برای اجرای نسخه PC عنوان Duke nukem Forever اعلام کرد.

Minimum Specifications

• Processor: Intel Core 2 Duo @ 2.0 Ghz / AMD Athlon 64 X2 @ 2.0 Ghz
  • Memory: 1 Gb
  • Hard Drive: 10 Gb free
  • Video Memory: 256 MB
  • Video Card: nVidia GeForce 7600 / ATI Radeon HD 2600
  • Sound Card: DirectX Compatible
Recommended Specifications

• Processor: Intel Core 2 Duo @ 2.4 Ghz / AMD Athlon 64 X2 @ 2.6 Ghz
  • Memory: 2 Gb
  • Hard Drive: 10 Gb free
  • Video Memory: 512 MB
  • Video Card: nVidia GeForce 8800 GTS / ATI Radeon HD 3850
  • Sound Card: DirectX Compatible
عنوان Duke nukem Forever در تاریخ 10 june در UK و 14 june در US برای PC و 360 و PS3 عرضه خواهد شد.

# Video Card: nVidia GeForce 8800 GTS / ATI Radeon HD 3850
یه جورایی عینهو فحش می مونه! آخه 8800 الان مینیموم 2 Witcher هست اون موقع کارت پیشنهادی دوک شده! از اول هم مشخص بود یه گرافیک تاریخ مصرف گذشته داره. توی FPS گرافیک نقش مهمی ایفا می کنه و نمی شه گفت حالا گرافیکش مهم نیست.( برای جلوگیری از به زحمت افتادن بعضی ها)

یه جورایی عینهو فحش می مونه! آخه 8800 الان مینیموم 2 Witcher هست اون موقع کارت پیشنهادی دوک شده! از اول هم مشخص بود یه گرافیک تاریخ مصرف گذشته داره. توی FPS گرافیک نقش مهمی ایفا می کنه و نمی شه گفت حالا گرافیکش مهم نیست.( برای جلوگیری از به زحمت افتادن بعضی ها)

الان عنوان های روز روی PC کم کم سیستم پیشنهادیشون داره به 5850 , 460 میرسه.فکر کنم چون خیلی وقته در حال ساخت بوده به این وضع دچار شده.

Video Card: nVidia GeForce 7600
مثل اینکه چرت گفتن درین حیطه مُد شده.

Video Card: nVidia GeForce 8800 GTS
حداقل میگفتن GTX تا حداقل به چشم بیاد. فلانی با مانیتورهای 1080pــیش میتونه با این کارت، بازی رو اجرا کنه؟ نخندون من رو.

یکی اینکه سیستم های مورد نیاز اکثرا چرت هستن

یکی دیگه اینکه سیستم مورد نیاز هیچ ربطی به اندازه ی گرافیکی بازی نداره شما دارید خودتون گرافیک یه همچین بازی رو می بینید اگر پایین تر بخواد یعنی اپتیمایز بهتر شده نه اینکه گرافیکش پایینه

یکی اینکه سیستم های مورد نیاز اکثرا چرت هستن

یکی دیگه اینکه سیستم مورد نیاز هیچ ربطی به اندازه ی گرافیکی بازی نداره شما دارید خودتون گرافیک یه همچین بازی رو می بینید اگر پایین تر بخواد یعنی اپتیمایز بهتر شده نه اینکه گرافیکش پایینه
جدا؟ من خیال میکردم آپتیمایز کردن کد بیشتر بار رو از روی سی پی یو بر میداره.

به نظرم گرافیکش خوبه، تو تریلر ها و عکس ها که قابل قبوله.
گیم پلیشم به نظرم جذابه:). فکر کنم بعد این همه سال بازیه خوبی رو دست گیمرها بدن.

بازی از نظر گرافیک کاملا تاریخ مصرف گذشتس اما از نظر گیم پلی مطمئنا طرفدارای خودشو داره چون که گیم بازی مثل دوک اگه مثل قبل روون باشه هیچوقت تکراری نمیشه و تاریخ مصرفیم نداره

بازی از نظر گرافیک کاملا تاریخ مصرف گذشتس اما از نظر گیم پلی مطمئنا طرفدارای خودشو داره چون که گیم بازی مثل دوک اگه مثل قبل روون باشه هیچوقت تکراری نمیشه و تاریخ مصرفیم نداره

اقا دليل تاريخ مصرف گذشته بودنش چيه؟؟
يجوري ميكوبيد تو سرش ادم فكر ميكنه ميخواد گيم با گرافيك IGI بازي كنه !!!!!! /:)

به نظر من این بازی از اون دسته بازیهاس که قبل از انتشارش, گرافیک قابل قبول به نظر میرسه , ولی زمانی که منتشر شد تازه مشکلات گرافیکی نمایان میشه. البته من اینو از رو تصاویر و تریلرها گفتم . من میانگین نمرات بازی رو 7 تا 8 پیشبینی میکنم ( زدم رو دست maechel patcher :d )

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or