سیستم صوتی 7.1 برای PS3

VAHID7442

کاربر سایت
با سلام و درود فراوان به بچه های فعال BC

من یه DAV-DZ850KW سونی دارم که دیگه جوابمو نمیده چون من با PS3 بازی میکنم بعضی بازیهای جدید 7.1 ساپورت میکنن KILLZON 2 من از RS70 پایونیر خیلی خوشم اومد تقریبان همه فرمتای جدید رو مثل DTS HD ساپورت میکنه فقط مشکلش 7.1 نبودنه شه

من هرچی تو نت و جمهوری گشتم نتونستم سینمای خانگی که 7.1 باشه بقیر از DDW7500 که DTS HD ساپورت نمیکنه واینجا هم پیدا نمیشه پیداکنم
2تا سوال از دوستان دارم خاهش میکنم من رو راهنمایی کنید
1- سینمای خانگی که 7.1 باشه و تو ایران بشه خرید وجود داره
2-من اگه آمپلی فایر VSX 1019 پایونیر رو بخرم چه باندی باید باهاش ست کنم تا 1تومن میتونم باند همون مارک پایونیر بخرم
ایا باندهای RS70 جدا میفروشن 2 تا به هش ازافه کنم
من هیچ اطلاعاتی در این زمینه ندارم ممنون میشم من رو راه نمایی کنید

کسی از هدست لاجیتک F540 که مخصوص PS3 هست استفاده کرده؟ آیا اون ۷.۱ رو پشتیبانی میکنه؟
من یه دونه گرفتم با عجله اما هنوز بهم نرسیده و در ضمن بازی فکر نمیکنم داشته باشم که ۷.۱ داشته باشه.
87032805063673981742.jpg

7.1 رسمی یا واقعی خیلی کم داریم مگه بازی روی pc باشه الان اکثر مدل ها زدن اما داخل ایران نیست بهترین جا جمهوری هست اگه اونجا نداشته باشن کاریش نمی شه کرد

لاجیتک یه مدل 7.1 داره که مخصوص pc هست هدفون ها همه شبیه سازی می شن 5.1 هم کاملا کافیه

7.1 رسمی یا واقعی خیلی کم داریم مگه بازی روی pc باشه الان اکثر مدل ها زدن اما داخل ایران نیست بهترین جا جمهوری هست اگه اونجا نداشته باشن کاریش نمی شه کرد

لاجیتک یه مدل 7.1 داره که مخصوص pc هست هدفون ها همه شبیه سازی می شن 5.1 هم کاملا کافیه
ممنون از پاسخت. بله هدست 7.1 مخصوص PS3 زیاد هست اما من اینو واسه این گرفتم چون از اسمش پیداست که باید کیفیت بالایی داشته باشه و علاوه بر PS3 و Xbox، جک ۳.۵ هم داره اما ننوشته که ۷.۱ رو پشتیبانی میکنه. دوستانی هم که هدست های PS3 دارن ندیدم اصلا صحبتی ازشون بکنند و برای بقیه که میخوان بخرن راهنمایی و توصیه ای باشه.

اگه میخوای صدای واقعی 7.1 رو گوش کنی باید یه سینما خانگی 7.1 بگیری و هیچ وقت نمیشه با هدفون تجربه واقعی اون رو حس کرد....

دوست عزیز، من با دیدن این هدست امیدوار شدم. ولی گویا استریو هست. چون سایت لاجیتک رو شخم زدم هیچ چی در مورد سراند نگفته بود. تو ریویوها هم همش صحبت از چپ و راست هستش.
xbox رو که رسما بصورت استریو ساپورت میکنه.
حالا شما بگیر ببین چی از اب درمیاد!

اگه میخوای صدای واقعی 7.1 رو گوش کنی باید یه سینما خانگی 7.1 بگیری و هیچ وقت نمیشه با هدفون تجربه واقعی اون رو حس کرد....
فعلا امکان خریدشو ندارم :d

ممنون از گذاشتن وقتت و جستجو در سایت لاجیتک.
چشم من به محض اینکه رسید به دستم و بعد از تست حتما برای دوستان عزیز یه ریویو از تجربه شخصی خودم سعی میکنم بزارم.

با سلام و درود فراوان به بچه های فعال BC

من یه DAV-DZ850KW سونی دارم که دیگه جوابمو نمیده چون من با PS3 بازی میکنم بعضی بازیهای جدید 7.1 ساپورت میکنن KILLZON 2 من از RS70 پایونیر خیلی خوشم اومد تقریبان همه فرمتای جدید رو مثل DTS HD ساپورت میکنه فقط مشکلش 7.1 نبودنه شه

من هرچی تو نت و جمهوری گشتم نتونستم سینمای خانگی که 7.1 باشه بقیر از DDW7500 که DTS HD ساپورت نمیکنه واینجا هم پیدا نمیشه پیداکنم
2تا سوال از دوستان دارم خاهش میکنم من رو راهنمایی کنید
1- سینمای خانگی که 7.1 باشه و تو ایران بشه خرید وجود داره
2-من اگه آمپلی فایر VSX 1019 پایونیر رو بخرم چه باندی باید باهاش ست کنم تا 1تومن میتونم باند همون مارک پایونیر بخرم
ایا باندهای RS70 جدا میفروشن 2 تا به هش ازافه کنم
من هیچ اطلاعاتی در این زمینه ندارم ممنون میشم من رو راه نمایی کنید

سونی 10.1 داره قیمتش هم 1000000تومان

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or