سیر تکامل گرافیکی سری Modern Warfare

• Thread starter Thread starter Muse
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Muse

کاربر سایت
راستش این چند وقت خیلی علیه گرافیک بازی Modern Warfare 3 درست شده بطوری که حتی عده ای اعتقاد دارن گرافیک بازی توی هر شماره نسبت به شماره ی قبلی پیشرفتی نداشته !
اینجا میخوایم با استفاده از تصاویر بازیها ببینیم که هر نسخه نسبت به نسخه ی قبل چقدر پیشرفت داشته و مسلما تصاویر گویای پیشرفت یا عدم پیشرفت گرافیکی بازی هستن ...

Call Of Duty 4 : Modern Warfare - Release Date: Nov 5, 2007 - Gamespot Score : 9.0

1315441741.jpg
1315441795.jpg
1315441806.jpg
cqkbv4rofdabasi3r87.jpg
37n5vdviavt6csb7p33k.jpg

Call Of Duty : Modern Warfare 2 - Release Date: Nov 10, 2009 - Gamespot Score : 9.0

tbtj56jbu1hgsncd0iq.jpg
ybnijkboavlaquk6jinc.jpg
9sz86d4j6kw4zuxmrq2.jpg
7v54gjz2ymoi0hisunwv.jpg
aqinlt8cv3onc88zatlq.jpg
jkptv0uart0cgfylnm5.jpg
ydo7f94stxuew4bld85l.jpg

Call Of Duty : Modern Warfare 3 - Release Date: Nov 8, 2011

10nomhxy0b93zxij7iz5.jpg
gogxzdhqqd15blgvcj9q.jpg
rxv602gydmbvxt9brh9x.jpg
zydjjsnga6flrfzll57m.jpg
hserrnp7m6pihj4thz1.jpg
oqtx0d564mt0s4lgnx2.jpg

خب نظر شخص بنده کاملا مشخص هست ! هر شماره نسبت به قبلی خیلی بهتر شده و اینو به راحتی میشه از تصاویر بالا متوجه شد ! شماره ی اول توی سالی که عرضه شد یکی از بهترین گرافیکای کنسولی رو ارائه کرد , بعد از اون MW2 توی سال عرضش بدون شک یکی از بهترین ها بود و مسلما اگه نسبت به شماره ی قبلش پیشرفت گرافیکی زیادی نداشت این نمرات بالا رو نمیگرفت و گرافیکش تحسین نمیشد ! در آخر هم MW3 هست که به طرز مشخصی نسبت به شماره ی قبلی پیشرفت گرافیکی داشته مخصوصا در بخش Single Player چون به هر حال در MP یه سری محدودیت ها وجود داره اما میتونیم پیشرفت گرافیکی بازی رو در هر 2 بخش به وضوح ببینیم ! امیدوارم با دیدن تصاویر بالا دوستانی که تا قبل از این میگفتن بازی پیشرفت نکرده , بتونن سیر تکاملی بسیار خوب بازی رو تو حدودا 4 سال گذشته ببینن ...
(لطفا بحثای بی ربط رو وارد تاپیک نکنید!)

---------- نوشته در 05:07 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 04:55 AM ارسال شده بود ----------

مخصوصا بحث بازیه رقیب

آخرین ویرایش:
راستش این چند وقت خیلی علیه گرافیک بازی Modern Warfare 3 درست شده بطوری که حتی عده ای اعتقاد دارن گرافیک بازی توی هر شماره نسبت به شماره ی قبلی پیشرفتی نداشته !
اینجا میخوایم با استفاده از تصاویر بازیها ببینیم که هر نسخه نسبت به نسخه ی قبل چقدر پیشرفت داشته و مسلما تصاویر گویای پیشرفت یا عدم پیشرفت گرافیکی بازی هستن ...

Call Of Duty 4 : Modern Warfare - Release Date: Nov 5, 2007 - Gamespot Score : 9.0
1315441636.jpg
1315441741.jpg
1315441795.jpg
1315441806.jpg

Call Of Duty : Modern Warfare 2 - Release Date: Nov 10, 2009 - Gamespot Score : 9.0

tbtj56jbu1hgsncd0iq.jpg
ybnijkboavlaquk6jinc.jpg
9sz86d4j6kw4zuxmrq2.jpg
7v54gjz2ymoi0hisunwv.jpg
aqinlt8cv3onc88zatlq.jpg

Call Of Duty : Modern Warfare 3 - Release Date: Nov 8, 2011

10nomhxy0b93zxij7iz5.jpg
gogxzdhqqd15blgvcj9q.jpg
rxv602gydmbvxt9brh9x.jpg
zydjjsnga6flrfzll57m.jpg

خب نظر شخص بنده کاملا مشخص هست ! هر شماره نسبت به قبلی خیلی بهتر شده و اینو به راحتی میشه از تصاویر بالا متوجه شد ! شماره ی اول توی سالی که عرضه شد یکی از بهترین گرافیکای کنسولی رو ارائه کرد , بعد از اون MW2 توی سال عرضش بدون شک یکی از بهترین ها بود و مسلما اگه نسبت به شماره ی قبلش پیشرفت گرافیکی زیادی نداشت این نمرات بالا رو نمیگرفت و گرافیکش تحسین نمیشد ! در آخر هم MW3 هست که به طرز مشخصی نسبت به شماره ی قبلی پیشرفت گرافیکی داشته مخصوصا در بخش Single Player چون به هر حال در MP یه سری محدودیت ها وجود داره اما میتونیم پیشرفت گرافیکی بازی رو در هر 2 بخش به وضوح ببینیم ! امیدوارم با دیدن تصاویر بالا دوستانی که تا قبل از این میگفتن بازی پیشرفت نکرده , بتونن سیر تکاملی بسیار خوب بازی رو تو حدودا 4 سال گذشته ببینن ...
(لطفا بحثای بی ربط رو وارد تاپیک نکنید!)

---------- نوشته در 05:07 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 04:55 AM ارسال شده بود ----------

مخصوصا بحث بازیه رقیب

کاری به MW ندارم، بحثش جداس !
ولی درباره MW 2 شما یه منبع بده که گرافیکش ستایش شده باشه ( دقیقا گرافیکش !!! )
در باره اون قسمت دوم که قرمز کردم، معمولا توی گیم ها بخش مولتی به خاطر نبودن هوش مصنوعی + کوچیک تر بودن مپ ها + کمتر بودن انیمیشن ها و ... بار پردازشیش کمتر بوده و از لحاظ بصری بیشتر روش کار میشده :)
حالا من نمیدونم شما چطور میگید باید ضعیف تر باشه :)
در آخر باید بگم
×××××
مردم از این پنکه بازی × این پنکه ها با تش بادشون تا به کی ؟!!!!

کاری به MW ندارم، بحثش جداس !
ولی درباره MW 2 شما یه منبع بده که گرافیکش ستایش شده باشه ( دقیقا گرافیکش !!! )
در باره اون قسمت دوم که قرمز کردم، معمولا توی گیم ها بخش مولتی به خاطر نبودن هوش مصنوعی + کوچیک تر بودن مپ ها + کمتر بودن انیمیشن ها و ... بار پردازشیش کمتر بوده و از لحاظ بصری بیشتر روش کار میشده :)
حالا من نمیدونم شما چطور میگید باید ضعیف تر باشه :)
در آخر باید بگم
×××××
مردم از این پنکه بازی × این پنکه ها با تش بادشون تا به کی ؟!!!!
دوست عزیز من با ادبیات شما صحبت نمیکنم و بهتون احترام میذارم . خب . اونوقت میشه یه بازی به من نشون بدین که بخش MP گرافیکی در حد SP داشته باشه ؟! دوست عزیز شما محدودیت اینترنت رو هم در نظر بگیر ...
هرکس 4 تا دونه بازی آنلاین بازی کرده باشه میدونه که حق با منه و البته شما احتمالا یادت رفته نه اینکه آنلاین بازی نکردی . ;)
برای بحث گرافیکی MW2 هم یه سرچ ساده تو گوگل کافیه , این چند تا از سایتا :
http://www.techspot.com/article/219-cod-modern-warfare-2-gpu-performance
Overall the IW 4.0 game engine seems to be very well designed providing gamers with cutting edge graphics that can be enjoyed on affordable hardware. The engine is also very well supported by both AMD and Nvidia. We had no problems using multi-GPU [URL="http://www.techspot.com/article/219-cod-modern-warfare-2-gpu-performance/page6.html#"]
technology
and the results delivered by the Radeon HD 5770 Crossfire cards, Radeon HD 4870 X2 andGeForce GTX 295 were breathtaking

http://www.simhq.com/_land3/land_145a.html
The graphics in Call of Duty: Modern Warfare 2 are incredible. Everything from the models, animations, weapons, landscapes, and explosions are incredible. Just what you would expect from this game.
[/URL]
بنده این تاپیکو برای فن بازی نزدم , این تاپیک ایجاد شده تا یه مقایسه ی ساده بین 3 شماره و پیشرفتشون انجام بشه . حالا هرکس میتونه نظر خودشو داشته باشه , لطفا یاد بگیرید به عقاید دیگران احترام بذارید چون در قرن 21 زندگی میکنیم ...
ممنون !

آخرین ویرایش:
دوست عزیز من با ادبیات شما صحبت نمیکنم و بهتون احترام میذارم . خب . اونوقت میشه یه بازی به من نشون بدین که بخش MP گرافیکی در حد SP داشته باشه ؟! دوست عزیز شما محدودیت اینترنت رو هم در نظر بگیر ...
هرکس 4 تا دونه بازی آنلاین بازی کرده باشه میدونه که حق با منه و البته شما احتمالا یادت رفته نه اینکه آنلاین بازی نکردی . ;)
بنده این تاپیکو برای فن بازی نزدم , این تاپیک ایجاد شده تا یه مقایسه ی ساده بین 3 شماره و پیشرفتشون انجام بشه . حالا هرکس میتونه نظر خودشو داشته باشه , لطفا یاد بگیرید به عقاید دیگران احترام بذارید چون در قرن 21 زندگی میکنیم ...
ممنون !
عزیز من به شما بی احترامی نکردم !
شما هم برو یه سرچ بکن ! نمونه بگم ؟! خوب اول همه HALO بعدش BFBC2 (بهتر نباشه همونه)، دیگه CRYSIS 2 و اولیش و صد البته MOH حتی همین MW2 !
در ظمن همه بازی هایی که گفتم رو اوریج دارم رو PC جز HALO که خونه دوستم بازی کردم !
من خیلی از بازی هارو قبل از SP ، میرم MP بازی میکنم نمونش MOH و COD BO که حتی تمومشونم نکردم !
اینم برای اطلاعت میگم : بازی ها جلوه های بصریشون از طریق نت انتقال داده نمیشه وگرنه نت 10mb هم کم بود براش، فقط یه سری کد و اطلاعات رد و بدل میشه ! اگه غیر اونا باشه PING معنایی نمیده ، شما هم قبل اینکه اینطوری کسی رو نشونه بگیری بگی آنلاین بازی نمیکنی و نمی دونی و ... اول بشناسش، اتفاقا همین امروز می خواستم Warhammer جدیدرو از Steam بخرم. توی تاپیکشم حدود 4 5 ساعت پیش پست گذاشتم !
بی احترامی هم من نکردم و شما کردین با این حرفتون ، خدا رو شکر کلکسیون بازی های آنلاینم حداقل 2/3 آفلاینام هست و در روز بیشتر آنلاین بازی میکنم ( نمونش الان MOH - BFBC2 -WOW و ....)
بله قرن 21 ـه و اینترنت هست، یه سرچ چیزی از کسی کم نمی کنه !

××××
اون قسمت اول که داره میگه بازی با اینکه خوب به نظر میرسه و گرافیک خوبی داره، روی بیشتر سیستم ها روون اجرا میشه و از لحاظ بصری مورد ستایش قرار ندادش.
در مورد لینک دوم × جای معتبر تر نبود ؟!
××××
در ظمن گرافیک MW 2 بد نبود ، خوب بود ولی عالی و ستایش شده هم نبود ;)

آخرین ویرایش:
:-o
یعنی میخوای بگی گرافیک فاجعه ی MOH تو بخش مالتی پلیر در حد گرافیک خوبش تو سینگل بود ؟!!!؟!!؟!!؟!؟!؟!
یا میخوای بگی گرافیک کرایسیس 2 تو مالتی در حد سینگل بود ؟!؟! یا همین MW2 ?! نزن این حرفو برادر من ! منم میدونم کل اطلاعات بازی رد و بدل نمیشه ! اما همه میدونن تو بخش مالتی گرافیک پایین آورده میشه دیگه ...
دوباره برو بازی کن , انصافا حرف خودتو رد میکنی ! در مورد لینکا هم من تو اولین سرچم تو گوگل اون 2 تا لینکو گذاشتم چون یکم خوابم گرفته و حال و حوصله ی گشت و گذار ندارم !
منظور بنده هم از اون حرفم این بود که شما حتما مدت زیادیه MW2 رو مالتی نزدی وگرنه خیلی تابلوئه که گرافیکش تو سینگل خیلی بهتره !
به هر حال هرکس نظر خودشو داره , من میگم بازی پیشرفت گرافیکیه معقولی داشته شما میگی نه . نظر شما هم محترم . ;)

یادمون نره که همگی 60 فریم.گرافیکی عالی و دوست داشتنی.:xکلا یه بازی fps به مدلسازی اسلحه خوب نیاز داره که cod حداقل تو این زمینه بی رقیبه.

فقط یه چیز رو میگم و دیگه ادامش نمیدم !
MOH ~ Single Player ~ : استفاده افتضاح از UE3 ( تازه بعد از کلی پچ)
MOH ~ Multiplayer : استفاده متوسط رو به خوب از Frostbite !
دیگه این بحث رو ادامه نمیدم ، چون شما با تمام داناییت و اینکه بیشتر من MP بازی کردی و اگه من الا 1 2 ساعت Deus Ex بازی میکنم برا سینگل شما همونم مولتی COD میزنی ، هنوز خیلی چیز هارو نمیدونی و یه چیز رو واقعا واسه من یکی روشن کردی ( یا نمیدونی گرافیک چیه یا مولتی بازی نکردی یا دقت نکردی )
راستی شما که میگی گرافیک برا سرعت نت میاد پایین × با PC یه بازی رو رو آخرین تنظیمات اجرا کن ( با یه سیستم High END ) و همون بازی رو با کمترین تنظیمات × ;) نتیجش هم پیش خودت بمونه × من خیلی تست کردم

یادمون نره که همگی 60 فریم.گرافیکی عالی و دوست داشتنی.
yahoo_8.gif
کلا یه بازی fps به مدلسازی اسلحه خوب نیاز داره که cod حداقل تو این زمینه بی رقیبه.

با این موافقم کلا COD از اولین سریش توی انیمیشن و مدلسازی، عالی عمل کرد ! ولی توی بقیه چیزا عالی نبود ، حداقل در سطح ستایش نبود.

نصفِ عکسهای خوب یا عکسهای پروموشن هست، یا عکسهای پس زمینه که از قبل رندر شدن.
از لحاظ ریل تایم همشون یکین، کافیه نگاه کنید.
جدا ازینکه هنوز اسم Call of Duty یدکِ Modern Warfare هست زجرآوره. Call of Duty عظیم کجا و Modern Warfare مسخره کجا.

نصفِ عکسهای خوب یا عکسهای پروموشن هست، یا عکسهای پس زمینه که از قبل رندر شدن.
از لحاظ ریل تایم همشون یکین، کافیه نگاه کنید.
جدا ازینکه هنوز اسم Call of Duty یدکِ Modern Warfare هست زجرآوره. Call of Duty عظیم کجا و Modern Warfare مسخره کجا.
CoD 4 تاثیرگذار ترین FPS توی این نسل هست. و البته یکی از بهترین FPS های تاریخ.

بسم الله الرحمن الرحیم یه چنتا ایراد بگیرم

خب عارف جان فقط عکسهای MW رو درست گذاشتی واسه 2 که نصفش گیم پلی نیست، 3 هم که باید از تریلرهای مولتی پلیر عکس میگرفتی میزاشتی اینا تا حدودی دستکاری شده (ولی نه خیلی)

مگه کسی گفته که پیشرفت نکرده؟ پیشرفت کرده اما در حد 4 سال اختلاف نیست

یادمون نره که همگی 60 فریم.گرافیکی عالی و دوست داشتنی.:x

خواهشا بحث 60 فریم رو نکشید وسط که مجبور میشم مثال بزنم که در این صورت ممکنه بحث تاپیک رو عوض کنه

در مورد عکس ها و اختلافشون حرف بزنید نه چیزه دیگه...

خواهشا اسم بازیه دیگه ای هم وسط نیاد بزارید یه تاپیک درست جلو بره

من منکر این امر نیستم که MW بازی شاهکاری بود. اما سکوئلهاش بدترین چیزی هست که در دنیای بازیها اتفاق افتاده.
ببین آخه منظورت از بدترین چیه. MW2 بازی فوق العاده ای بود. سیاست Acti بود که CoD رو به ... داد! یعنی ایرادی به بازی وارد نبود. Acti مقصر بود و ذهنیت خیلی از بازیبازها رو راجب این سری و Activision عوض کرد. حتی black opsـم بازی خوبی بود ( منظور از خوب، صفات یه بازی استاندارده که داشتن همشون ).

در اینکه خود این بازیها در زمان خودشون باعث تحول در بازیهای هم سبک شدن و بارها به عنوان الگو برای بازیهای دیگه قرار گرفتند و بیشتر ما تجربه های هیجان انگیزی باهاشون داشتیم شکی نیست
اما از لحاظ فنی و موتور گرافیکی IW 4.0 هم در اینکه بازی از زمان MW که حدود 5 سال ازش می گذره هیچ تغییر فنی ( نه طراحی) در گرافیکش ایجاد نشده هم شکی نیست!، عکسها هم چیزی رو ثابت نمی کنن، باید ویدیوهای گیم پلی خود بازی رو کنار هم گذاشت و مقایسه کرد و از بازیبازهای حرفه ای نظرخواهی کرد.

در مورد MW3 هم به نظر نمی رسه فرقی ایجاد شده باشه و فعلا به فکر درآمد بیشتر از این ماشین پولسازی هستن، ماشینی که دیگه همه چیزش به بهترین نحو تکمیله و آماده ی تولید اسکناس هست، حالا دیگه توی هر استودیویی هم کار کنه خروجیش همونه که بود، چه IW و چه Sledgehammer و غیره، حتی اگر نسبت به بازیهای دیگه یه انیمه به نظر برسه!!

بهترین مقایسه ای که در این مورد انجام شده در یکی از مقالات گیم اسپات هستش که در این صفحه می تونید ببینیدش. در این Feature گرافیک بازی های مختلف این سری با هم مقایسه شده و با نگه داشتن ماوس خودتون روی کلمات Modern Warfare یک و دو و Black Ops و World at War می تونید گرافیک بازی رو در صحنه های مشابه هم (صحنه های خارجی - چهره ها - صحنه های داخلی - شاخ و برگ و گیاه - ...) ببینید و مقایسه کنید.

نظر شخصی: به قول یکی از دوستان واقعا تغییر کرده، ولی تغییراتش در حد مدت زمانی که بین گیم های اول و آخر سری وجود داشته نیست.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or