شایعه سیاست جدید سگا مبنی بر عرضه عناوین قدیمی خود بر روی PC از جمله Yakuza 0 ، Vanquish و

Hamid Payne

کاربر سایت
Vanquish-feature-672x372.jpg

در زمان تایید عنوان Sonic Lost World برای پلتفرم PC، کمپانی سگا اعلام کرد که در ماه های آینده تعداد بیشتری از عناوین قدیمی خود را برای PC پورت خواهد کرد.

به تازگی یک منبع ناشناس به وبسایت tssznews اعلام کرده که عرضه بازی های قدیمی سگا بر روی PC یکی از اصلی ترین بخش های استراتژی تجاری این کمپانی در سال 2016 خواهد بود و این کمپانی در تدارک عرضه بسیاری از عناوین خود بر روی این پلتفرم است.

از جمله این عناوین می توان به نام های زیر اشاره کرد:

• Vanquish
  • Yakuza 0
  • Resonance of Fate
  • Hatsune Miku: Project Diva franchise
  • Virtua Fighter 5
  • Valkyria: Azure Revolution

تنها در ارتباط با عنوان Yakuza 0 این منبع ادعا کرده که به دلیل مشکلات زیاد پورت این بازی بر روی PC و لایسنس آن این تصمیم هنوز نهایی نشده است.

بسیار عالی. Sega هم بالاخره فهمید که سود تو کجاست. از بین ناشرین مطرح ژاپنی فکر کنم فقط Bandai Namco مونده که هنوز از PC دوری میکنه.

دمشون گرم :d دارن Resonance Of Fate رو میدن :d بدون شک یکی از بهترین JRPG های نسل پیش بود

من هر روز بیشتر به این فکر میوفتم که جونم دربیاد و یه PC خفن ردیف کنم :d

فقط یه نگاه به بازیایی که پشت سر هم برا PC تایید میشن بندازین

من این بازیو نسل قبل از دست دادم مشکلش چیه دوست عزیز؟

مشکلش اینه که وقتی یه بازی رو معرکه در بیاری میشه این بازی و شروع میکنی به تک تک لحظات بازی کردنت فحش میدی :d البته از اون فحش های از رو خفن بودن بازی :d

آخرین ویرایش:
من هر روز بیشتر به این فکر میوفتم که جونم دربیاد و یه PC خفن ردیف کنم :d
فقط یه نگاه به بازیایی که پشت سر هم برا PC تایید میشن بندازین

در این انتخاب لحظه ایی تردید نکن

یکی از ویژگی های منحصر بفرد PC اینه که میتونی یه ارشیو توپ از بهترین بازیها عمرت کنار هم داشته باشی
خبری هم از BACKWARD COMPATIBILITY سیاستهای این مدلی نیست . نسل بی پایان

یهو میبنی نصف شب حوس کردی crash bandicoot بازی کنی نیاز نیست دنبال کنسولت بگردی یه لحظه امولاتورو اجرا میکنیو میری تو بازی :d
کلا لنگ نمیمونی

پنجره ایی جدید رو به دنیای 60 فریم

آخرین ویرایش:
من که امیدوارم خبر واقعیت داشته باشه چون یه سری از این بازیا واقعا میتونند روی PC موفق ظاهر بشن، مثل Valkyria Chronicles که یوزرای PC استقبال فوق العاده ای ازش کردن.

پ.ن: البته بین این لیست Zero همین 9 ماه پیش عرضه شده (اونم تازه نسخه ژاپنیش) و به هیچ عنوان قدیمی نیست.

همیشه یکی از آرزوهای دنیای گیمیم ! این بود که ۲ تا عنوان رو تو اکانت استیمم داشته باشم ! یکیش Shenmue بود و اون یکیم عنوان فوق العاده Bayonetta !‌ از قضا هر ۲ تاشونم ناشرشون SEGA ست . ینی من موندم روزانه انواع اقسام بازی در پیت و چرت و قدیمی و جدید تو فروشگاه استیم داره عرضه میشه اون وقت بازیایی با این همه فن و طرفدار باید فقط تو خاطره گیمرها باقی بمونه ! جالبیش اینه که اکثر بازیهای Dreamcast بصورت کالکشن روی استیم عرضه شدن جز Shenmue ! آخه چرا :|

Save 66% on Dreamcast Collection on Steam

Save 50% on Sonic Adventure 2 on Steam

Save 50% on Jet Set Radio on Steam

خیلیای دیگه هم هستن که با دیدنشون بدتر اعصابم خورد شد ترجیح دادم به همینا بسنده کنم :d تازه از سیستم اچیومنتم پشتیبانی میکنن :|

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or