سوپرایز مخفی بزرگ در Google Earth : همراه با Flight Simulator

rezaigi2004

کاربر سایت
The Google Earth Flight Simulator comes with two aircraft

این عنوان انحصاری گوگل برای شبیه ساز پرواز میباشد که توسط satellite imagery خود گوگل طراحی و رندر میشود.

در نرم افزار Google Earth به صورت مخفیانه شبیه ساز پروار Flight Simulator قرار داده شده و در برخی نسخه های اصلی هم اکنون موجود در بازار با زدن کلید های ترکیبی Ctrl+Alt+A یا Command+Option+A میتوانید این شبیه ساز را فراخوانی کنید در این نسخه فقط دو هواپیمای sr22 و F16 وجود دارد.شما به واقع در دنیای واقعی و محیط کره زمین میتوانید حتی بر روی آسمان ایران پرواز کنید!!

راهنمای کلیدها: http://earth.google.com/intl/en/userguide/v4/flightsim/index.html

flightsim1.png

sim1.jpg

آخرین ویرایش:
آقا شما خودت تونستی این کارو بکنی؟
من که نتونستم. ورژن برنامه باید چی باشه؟
:confused:

آقا هر کاری میکنم نمیشه !

لطفا کمک کنید !

باید نسخه اصلی و PRO باشه و از 4.1.7 بالاتر باشه و آخرین دانلود سایت Googel باشه در ضمن قیمتش ( اورجینال برای Flight) حدود 400 دلار هست! مگر کرک بشه...

واقعا جابل بود کف مکنیم:biggrin1: .

باید نسخه اصلی و PRO باشه و از 4.1.7 بالاتر باشه و آخرین دانلود سایت Googel باشه در ضمن قیمتش ( اورجینال برای Flight) حدود 400 دلار هست! مگر کرک بشه...
یعنی باید نسخه ی اصلی رو بخریم 400 دلار:eek:
اگه کسی لینک دانلودش رو داره بزاره تا ما هم فیض ببریم;)

من PRO ش رو دارم . :biggrin1:

ولی نمیشه .

راستی اگه شما ها هم پرو میخواین بگین لینکش رو بدم ! :biggrin1:

من نگاه کردم ورژن مال من 4.112345 ( یه همچین عددی بود :biggrin1: ) ولی پرو بود .

چند Mb? اگه کمتر از 180mb باشه من مي خوام

حجمش حدود 20 MB هست .

اگه با ورژنش مشکلی نداری بگو بهت بدم !!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or