سونی: چرا PS4 نسبت به PS3 به سرمایه گذاری کمتری احتیاج دارد؟ و اشاره به آینده کلود!

• Thread starter Thread starter FarSeeR
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

FarSeeR

کاربر سایت
37438427258480592436.jpg

روز گذشته سونی در مراسمی گزارش مالی خود را برای دوره سه ماهه ی اخیر اعلام کرد. همان طور که همه ی ما میدانیم، چهارمین پلی استیشن در راه است، پس بیشتر سوالات از طرف تحلیلگران و سرمایه گذاران، پیرامون این دستگاه بوده. پاسخ یکی از این سوالات که در این مراسم پرسیده شده را، یکی از مدیران بخش روابط سرمایه گذاری این شرکت پاسخ و در مورد اینکه چطور PS4 نسبت به PS3، احتیاج به سرمایه گذاری های کمتری دارد توضیحاتی داده است. او همچنین به نکاتی در مورد آینده سرویس های ابری و سرمایه گذاری برای سرور های اختصاصی اشاره می کند!
پلتفرم پلی استیشن 4 به خودی خود، همانطور که قبلا شرح داده ایم، پلتفرم سبک تری نسبت به PS3 از دید سرمایه گذاری است. اگر بخواهیم وارد جزعیات شویم، ما دیگر پردازنده ی کنسولمان را خودمان طراحی نکرده ایم و به این ترتیب دیگر بخشی به نام تولیدات محصولات نیمه هادی برای این نسل نداریم. پس دیگر بار هزینه های هنگفت برای این تولیدات را بر دوش نمی کشیم.

برای آینده، ما نیاز به سرمایه گذاری برای سرویس های آنلاین خواهیم داشت. سال گذشته با به دست آوردن Gaikai، ما سرویس ابری را برای آینده پایه گذاری و تاسیس کردیم. وقتی بخواهیم این سرویس را تجاری کرده و در اختیار کاربران بگذاریم، احتیاج به سرورهای زیادی خواهیم داشت و به همراه آن باید در این مورد سرمایه گذاری های زیادی انجام دهیم.

در گذشته که ما بخش تولیدات نیمه هادی ها را راه اندازی و گسترش دادیم، سرمایه ی بزرگی که شامل صدها میلیارد یِن می شد را، صرف آن کردیم.

در مقایسه با آن مقدار هزینه، سرمایه گذاری ای که برای سرور های مورد نیاز در آینده خواهیم داشت، بسیار کمتر از آنی است که در گذشته با آن روبرو بودیم.

نتیجه ای که میتوان از این پرسش و پاسخ گرفت، آن است که سونی از اشتباهات گذشته اش درس گرفته و به جای اینکه از معماری عجیب و بکری استفاده کند که به خاطر هزینه های تولید سنگینش، باعث بالا رفتن قیمت نهایی کنسول شود، راه آسان تر را برگزیند و سرمایه گذاری برای آن را سبک تر در نظر بگیرد.

و از همه مهم تر اینکه، سونی واقعا قصد دارد با Gaikai چه کاری انجام دهد؟ و از آن چطور استفاده کند؟ و یا اینکه برداشت کلیِ سونی از سرویس های ابری چیست؟

آخرین ویرایش:
PS4 همین طوری خیلی جلو افتاده با کلود که هنوز کاراییشو ندیدیم ببینید حالا می خواد چی کار کنه .

پ.ن : من به شخص ـه خیلی امیدوارم Cloud بر روی پینگ هم تاثیر مثبت بزاره :x

پلتفرم پلی استیشن 4 به خودی خود، همانطور که قبلا شرح داده ایم، پلتفرم سبک تری نسبت به PS3 از دید سرمایه گذاری است. اگر بخواهیم وارد جزعیات شویم، ما دیگر پردازنده ی کنسولمان را خودمان طراحی نکرده ایم و به این ترتیب دیگر بخشی به نام تولیدات محصولات نیمه هادی برای این نسل نداریم. پس دیگر بار هزینه های هنگفت برای این تولیدات را بر دوش نمی کشیم.

یادش بخیر ما چند سال پیش هی میگفتیم Cell اشتباه سونی هست ولی یک عده از دوستان شناخته شده با چه اطمینانی از حمایت سونی بر روی Cell و نسل جدیدش برای PS4 حرف می زدن و بقیه رو کم سواد و نادان خطاب می کردن..

در کل همونطور که 3 - 4 سال پیش گفتم بهترین کار سونی همین استفاده از پردازنده های آماده هست که نتیجه مثبتش هم داریم می بینیم

البته اگه قضیه ی هزینه ی ساخت Cell رو در نظر نگیریم، به نظر من واقعا لازم بود! سونی نشون داد توان ساخت پردازنده با یک معماری جدید رو داره و این کار رو هم انجام داد! یه جوری میشه گفت درسته خیلی چیزارو از دست داد ( مالی ) ولی خیلی چیز هم به دست آورد! چیزایی مثل اعتبار و به رخ کشیدن قدرت مهندسی و طراحی!

ولی الان معماری AMD با کاستومایز هایی که خودش انجام داده، این هزینه ها دیگه از بین رفتن و میتونه توی بخش های دیگه بهتر مانورد بده!

در کل، In sony, we believe

اینکه سونی سر ps3 خیلی هزینه کرد وسیاست های نادرستی هم اون اوایل داشت درسته ولی گذشته ها گذشته الان باید به اینده فکر کرد:d

یادش بخیر ما چند سال پیش هی میگفتیم Cell اشتباه سونی هست ولی یک عده از دوستان شناخته شده با چه اطمینانی از حمایت سونی بر روی Cell و نسل جدیدش برای PS4 حرف می زدن و بقیه رو کم سواد و نادان خطاب می کردن..

در کل همونطور که 3 - 4 سال پیش گفتم بهترین کار سونی همین استفاده از پردازنده های آماده هست که نتیجه مثبتش هم داریم می بینیم
تو بازی های انحصاری جوابشو گرفت ... و طبق گفته خودتون تاثیر خودشونو بخوبی روی فروش گذاشتن.

سلام
سونی همیشه با کارای محیرالعقول زبانزد خاص و عام بوده از دوران طفولیت تا حالا یه حس خاصی به نام و برند سونی و وسایلش داشتم

کاره خیلی خوبی کرده . با این پردازنده اختصاصی رو PS3 هم قیمت تموم شدش واسه اونا زیاد میشد هم واسه ماها . اینجوری هم ارزونتر میفته هم راحتتر روش بازی میسازن

PS4 کلود داره؟:-/
دوره آخر زمون شده
حتی wiiu هم کلود داره اما مصارف خاص خودشونو دارن مایکرو از اول اعلام کرده برای کیفیت بیشتر توی بازی ها از کلود استفاده میکنه سونی مثل مایکرو اونقدر مانور نداده
اما همه ی کنسول های نسل هشت دارن

حتی wiiu هم کلود داره اما مصارف خاص خودشونو دارن مایکرو از اول اعلام کرده برای کیفیت بیشتر توی بازی ها از کلود استفاده میکنه سونی مثل مایکرو اونقدر مانور نداده

مهدي جون من وي يو هم كلود داره؟:-/

76519428168142199234.jpg

البته اگه قضیه ی هزینه ی ساخت Cell رو در نظر نگیریم، به نظر من واقعا لازم بود! سونی نشون داد توان ساخت پردازنده با یک معماری جدید رو داره و این کار رو هم انجام داد! یه جوری میشه گفت درسته خیلی چیزارو از دست داد ( مالی ) ولی خیلی چیز هم به دست آورد! چیزایی مثل اعتبار و به رخ کشیدن قدرت مهندسی و طراحی!

ولی الان معماری AMD با کاستومایز هایی که خودش انجام داده، این هزینه ها دیگه از بین رفتن و میتونه توی بخش های دیگه بهتر مانورد بده!

در کل، In sony, we believe

بنظرم تنها چیزی که بدست آورد تجربه بود نه چیز دیگه...از نظر کیفی چیز خوبی بود ولی مسلما چیزی نبود که بصورت جهان شمول بشه استفاده کرد , ممکنه بعدن بهینه اش کنن و باز برگردن بهش که بنظرم کار خوبی میتونن انجام بدن ولی باید خیلی وقت بذارن.

دوست عزیز از افعال معکوس استفاده کردم.به اعتقاد من سونی با Gaikai یه قدم از ماکرو که هنوز هیچی نشون نداده جلوتره و به نظرم این قضیه استفاده کلود جهت مصارف گرافیکی یه خرده جنبه تبلیغاتی داره.حالا شاید هوش مصنوعی و مسائلی از این دست رو در اواسط نسل بشه استفاده کرد وولی هنوز زوده.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or