سونی: هیچ گونه عجله ای برای رونمائی از PlayStation 4 نداریم

Tommy Fisher

Shit happens
کاربر سایت
20120111ps4_2.jpg

سونی: PlayStation 4 اخرین کنسول نسل بعد که رونمائی خواهد شد (در قیاس با XBOX720 و Wii U)!

در طی مصاحبه ای با مدیر عامل کمپانی سونی در فرانسه جناب فیلیپ کاردون, ایشان توضیح می دهند که "سونی هیچ گونه عجله ای برای رونمائی از PS4 ندارد همچنین این کمپانی در وضعیت و رویکرد کاملاً متفاوت در این زمینه نسبت به رقبای خود است" .

جناب Carodon طی مصاحبه ای که با سایت فرانسوی Lepoint.fr داشت گفت "Wii تحت نزول و فشار مضاعفیست و تا آنجائی که به ما مربوط میشود زیر فشار بسیار کمتری در این زمینه هستیم (اشاره به عرضه Wii U و شروع نسل بعد) . ما در گذشته و در آخر PS3 را عرضه کردیم و همچنین برای نسل بعد در آخر چیزی (PS4 ؟) را آنونس و رونمائی خواهیم کرد" .

چندی پیش پیرامون شایعات اخیر در مورد رونمایی از PS4 در فستیوال E3 امسال از یک منبع با اعتبار فوق العاده بالا (MCV), جناب Kaz Hirai در این مورد فرمودند "هیچ گونه رونمائی و معرفی از کنسول نسل بعد سونی در E3 2012 وجود نخواهد داشت" .

در همین حال مایکروسافت میگوید "XBOX بعدی در سال 2012 نخواهد آمد". جیم رایان از کمپانی سونی نیز سال گذشته در این مورد گفته بود که "این بصورت قابل توجه نامطلوب به نظر میرسد که در آغاز نسل بعد نسبت به رقبایمان زیادی دیر کنیم ".
پس اگر بر فرض مثال این سونی بود که به عنوان آخرین کمپانی چیزی را آنونس کرد، این خیلی با فاصله از مایکروسافت نخواهد بود .
Sony in No Rush to Reveal PlayStation 4 - PS3 News at IGN

آخرین ویرایش:
همین چند وقت پیش شایعه شد (شایعه ! نه خبر رسمی :دی) یکی از کنسول سازها این نسل دیگه کنسول نمیده و میخواد بزنه تو خط Cloud Gaming ! یعنی اینکه شما فقط یه وسیله میخری و دیگه هیچ دیسکی چیزی نمیخری ، این وسیله به شبکه متصل میشه و هر بازی ای میخوای انجام بدی ، باید به صورت آنلاین پول بدی. بعد بازی ها توی سرور اون شرکت اجرا میشه و پردازشش توی سرورهای اون ها انجام میشه و شما هم فقط تصویرش رو توی تلویزیون می بینی ! :دی
الآن یه نمونه کامل از این قضیه وجود داره به نام Onlive . به نظر من که اصلآ بعید نیست دو نسل بعد همه چیز همین طوری بشه و دیگه کنسول اون شکلی و بازی فیزیکی وجود نداشته باشه. این کار البته چند تا مشکل داره. یکی اینکه خیلی ها مثل خودم دوست دارن نسخه فیزیکی دستشون باشه و کلکسیون داشته باشن. مشکل بزرگتر هم اینه که نیاز به اینترنت پر سرعت داره. البته این مشکل دوم دیگه تا 6،7 سال بعد (دو نسل بعد) احتمالآ توی 99% مناطق جهان حل شده به جز جاهایی مثل اینجا.
ولی از اون طرف این کار کلی سود هم داره. دیگه وقتی اون وسیله رو میخری ، تا سال ها میتونی ازش استفاده کنی و نیاز نیست که هر چند سال یه بار کنسول جدید بگیری. اون وسیله چون خودش سخت افزار خاصی محسوب نمیشه ، جلوی پیشرفت گرافیکی بازی ها رو نمیگیره و بازی ها هر سال کلی پیشرفت تکنیکی و گرافیکی پیدا میکنن و محدود نمیشن. یا مثلآ هرجا میری میتونی اون وسیله را با خودت ببری و با یه وسیله کوچیک ، 50 تا بازی رو هم داشته باشی چون بازی ها و save هاشون توی سرور شرکت هستن و نیازی به حملشون نیست.
اهان منظورشن این بوده!!!
به نظرم راست گفته باشن!!!چون قبلا هم شنیدم تو اینده اینطوری میشه!!!حتی تو برنامه صفر و یک هم این خبرو تائید کرد!!!(اینکه تو اینده بازیهارو باید انلاین انجام داد و دیگه دیسک وجود نخواهد داشت!!!)

مگه تو کل جمعیت گیمر دنیا چند نفر به اینترنت پرسرعت دسترسی دارن که اینا سریع میخوان برن سراغ کلود گیمینگ؟
تا فراگیر شدن این قضیه خیلی زمان مونده.

چه تعارفی این دو با هم می کنن یعنی اگه ماکرو تا 10 سال دیگه بگه من 720 رو بیرون نمی دم هنوز زوده سونی هم پلی 4 رو نمی ده بیرون.
یادمه اوایل نسل ماکروسافت گفت که تا 2012 هیچ کنسولی بیرون نمی ده رو حرفش خوب موند! به نظرم این کارشون درسته اگه قرارباشه هر 4-5 سال یک کنسول بدن بیرون که دیگه می شه پی سی چه کاریه خوب! :دی

خوب وقتی سونی میبینه که ماکروسافت هیچ عجله ای برای رونمایی کنسولش ندراه اونم برمگیرده اینطوری میگه.
وقتی سونی میبینه ماکروسافت گند زده تو کنسول بعدیش و یه چیزی یه کم قویتر از Wii U (بیست درصد) رو میخواد روانه بازار کنه، عجله بخرج نمیده. خیالش راحته تقریبا.

آخرین ویرایش:
بنظر من که تنها شرکتی که زیاد عجله نداره همین سونی هست wii که کنسول جدیدش رو معرفی کرد مایکروسافت هم که اخر 2013 کنسولش معرفی میشه و یکی از دلایل اومدن 720 بلوری BD هست الان دیگه حجم بازی ها داره کم کم از 20 25 گیگ بیشتر میشه و همینطور که میبینید بعضی از بازی ها رو 360 روی 3 یا 4 تا دی وی دی میان که این اصلا خوب نیست شما وقتی خیالت از حجم و.... راحت باشه میتونی بازی مثل ms4 یا UC رو بدی رو کنسول شما فرض کن اگه همین UC2 یا UC3 قرار بود رو 360 هم بیان چند تا دی وی دی میشدن هنوز سازنده های این نسل از BD و امکاناتش کاملا استفاده نکردن یعنی اصلا استفاده نکردن(به غیر از خود سونی و استدیو هایی که واسه ps3 بازی انحصاری میسازن) الان بنظر من ps3 راحت میتونه تا سه سال دیگه هم خیالش راحت باشه شما خودت حساب کن اگر uc3 روی pc بیاد با همون کیفیتی که رو ps3 اومد شما با چه سیستمی میتونی این بازی رو رو روزولیشن 1920*1080 اجرا کنی و ازش 60fbs بگیری این به این منظور نیست که ps3 خدایی نکرده از pc قوی تر است منظورم اینه که شما با یک pc گران قیمت که حداقل قیمتش 4یا 5 برابر ps3 هست میتونی اینکار را بکنی در کل بنظر من که ps3 قابلیت هاش از این چیزی که داریم میبینیم بیشتر است و این کنسول تازه داره بعد از 5 سال قدرت خودش را نشون میده و در بازی های اینده مثل the last of us این امر ثابت خواهد شد حالا شما خودتون فکر کنید مگه عقلشون کمه خودشون رو تو دردسر بندازن و کنسول جدید بدن!!!1
موفق باشید

اتفاقا برعکس فقط ps3 رو دیرتر داد اونم به دلیل اینکه بلوری و چیپ سل اماده نبودند... ps1 قبل از n64 و saturn اومد و ps2 قبل از gamecube و xbox "البته اگه دریمکست رو حساب نکنیم "

عزيز دلم منظور من ps3 بود نه مدلاي قبلي;)
اهان من نمی دونستم منظور از همیشه ps3 هست;)

فكر نكنم امسال تو E3 پي اس 4 رو رونمايي كنن احتمالا ميره واسه اواخر 2012 چون سوني هميشه كنسولشو ديرتر ميده كه البته ارزششو داره چون همون طور كه در اين نسل هم ديديم 3 قدرتش از بقيه رقبا بيش تره پس احتمالا اين موضوع دوباره با 4 تكرار ميشه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or