سونی هنوز به نسل کنسول‌ها اعتقاد دارد

VICTORLyNCH

کاربر سایت
#Z161.jpg
از زمانی که دو شرکت توسعه دهنده‌ی کنسول‌های بازی‌های ویدئویی، سونی و مایکروسافت به ترتیب از کنسول‌های Playstation 4 Pro و Xbox Scorpio رونمایی کردند، مردم به گمانه‌زنی در رابطه با پایان نسل کنسول‌ها پرداختند. این مورد از زمان اعلام مایکروسافت مبنی بر انتشار بازی‌هایش برای هر دو پلتفرم Xbox و رایانه‌های شخصی [Windows 10] بیشتر قوت گرفت.

سونی اما حداقل، شرکتی‌ست که به نسل کنسول‌های اعتقاد دارد. معمار اصلی کنسول Playstation 4، آقای مارک سرنی [Mark Cerny]، در گفتگویی که با وب‌سایت GamaSutra داشته بیان کرد:" من به نسل‌ها اعتقاد دارم. نسل‌ها چیز خوبی هستند. بنابراین، از لحاظ فلسفی، ما به آن‌ها اعتقاد داریم. ما باور داریم که [نسل‌ها] ادامه می‌یابند و [عرضه‌ی PS4 Pro] یک عرضه‌ی میان نسلی‌ست."

او در ادامه گفت:" ما باور نداریم که نسل‌ها در حال خاتمه یافتنند. آن‌ها واقعاً برای این صنعت و جامعه‌ی مخاطبین بازی‌های ویدئویی مفیدند. اما اهداف اصلی برای عرضه‌ی PS4 Pro متفاوت با چیزی‌ست که می‌اندیشید."

از آنجا که مارک سرنی، یکی از گردانندگان اصلی بخش کنسول‌های سونی، اعلام می‌کند که به نسل کنسول‌ها باور دارد پس می‌توانیم این انتظار را داشته باشیم تا در سال‌های آینده سونی از نسل جدید کنسول خود رونمایی کند.

منبع

من به نسل‌ها اعتقاد دارم. نسل‌ها چیز خوبی هستند. بنابراین، از لحاظ فلسفی، ما به آن‌ها اعتقاد داریم. ما باور داریم که [نسل‌ها] ادامه می‌یابند و [عرضه‌ی PS4 Pro] یک عرضه‌ی میان نسلی‌ست."
کلا این پاراگراف تعریف جدیدی از تناقض رو ارائه میده!

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: GHOST OF SPART
اگه سونی میخواست همین PS4 Pro رو 2013 بده بیرون یه چیزی تو مایه های همون 600 دلار معروف میشد.دیسکهای بازی و سیستم نرم افزاری که روی PS4/PS4 Pro یکی هستن.هر کسی هم که PS4 معمولی داره اجباری برای خرید PS4 نداره.خب اونایی که تا الان میتونستن 6-7 سال یک سخت افزار ثابت رو باهاش کنار بیان اصولا باید الانم بتونن:Dلابد الان که 2تا کنترولر حرفه ایه جداگونه برای PS4 معرفی شده اونایی که خواهانشن نباید بخرن چون کسانی همواره دوست دارن 6-7 سال ثابت بمونن و اگه تو این بازه زمانی 6 ساله محصولاتی غیر اجباری برای دوستدارانش به بازار عرضه بشه احساس میکنن بهشون خیانت شده!
همونجور که یه عده با Nintendo Switch حال کردن و عده ای هم نه, سلیقه منم اینه نه تنها با یه کنسول بین نسلی مشکلی ندارم بلکه ازش استقبال هم میکنم.اگه به همچین چیزی اعتقاد ندارید مشکلی نیست, 2 هفته صبر کنید اونوقت بازار این قضیه رو کامل برای همه روشن میکنه که چنین چیزی ازش استقبال میشه یا خیر.

بابا بیخیال
سیاستای اینا دیگه نخ نما شده
ینی سونی همون اول نمیتونست پرو بزنه؟
ینی سامی همون اول نمیتونست نسخه اسلیم ایکس باکس وانو بزنه که ایقد برا ابعاد بزرگش مسخرش نکنن اول
اینا به قول یه سریا لِمای بازار یابی و فروشه که متاسفانه داره جوابم میده

Sent from my Galaxy A3 2016 using Tapatalk

بابا بیخیال
سیاستای اینا دیگه نخ نما شده
ینی سونی همون اول نمیتونست پرو بزنه؟
Sent from my Galaxy A3 2016 using Tapatalk
با این قیمت؟مسلما نه
البته به نظرم باید همون اول دو نسخه معرفی میکردن کم کم با ارزون شدن سخت افزار قیمت کنسول رو هم کاهش میدادن

• Like
Reactions: MrElectricWizard
کلا این پاراگراف تعریف جدیدی از تناقض رو ارائه میده!
اتفاقا خوب توضیح داد. خودشم اشاره کرد از لحاظ فلسفی. نه حقیقی:D در واقع ترتیب اعداد نام گذاری ps ها و قدرت نیمه بالای pro اینجا به کمک سونی اومده که ادعا کنه نسل همچنان وجود داره . منظور از قدرت نیمه بالای pro مقایسه با اسکورپیو و pc.
---
چه ps4pro میومد چه نه. ps5 میومد. درسته؟
الانم با اینکه ps4pro اومده باز ما قرار ps5 هم ببینیم. مثل همیشه. 5/6/7 سال بعد از ps4 اصلی.
در واقع می خواد بگه ps4pro قابل ایگنور. که خب هست و خیلی ها ایگنور کردند:D کسی هم که کنسول قوی تر دوست داره بخره نوش جونش حالشو ببره:D من ترجیح میدم با ps5 یهو برم 8/9 ترافلان بیسار:D

آخرین ویرایش:
چه اشکالی داره حالا؟ هر سال کنسول بدن هر کی بودجه ش میرسه عشق گرافیکه بره بگیره. فقط کنسول قدیمی منم اون بازی رو پشتیبانی کنه با کیفیت پایین تر. من مشکلی ندارم!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or