سونی هم تخلف کاران را بن خواهد کرد !!

• Thread starter Thread starter QuinT
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

QuinT

کاربر سایت
سلام .

اول یه عذر خواهی بکنم از دوستان عزیزم به علتی اینکه یه چند روزی هست که در سایت فعالیت نمیکنم . علتش هم امتحانات دانشگاه بود که خوشبختانه به خوبی و خوشی تموم شد :biggrin1: .

و اما خبر ...

یکی از کاربران سایت ConsoleGaming در فروم این سایت و در خبری اعلام کرد که او پس از بازی کردن بازی GTA IV بر روی کنسول PS3 با اینکه فقط قسمت Singel Player این عنوان را بازی کرده است به مدت یک هفته بن شده است !! حتما به PSN وصل شده و سونی هم فهمیده و ... :دی .
بنابراین سونی هم مانند مایکروسافت افرادی را که این بازی را قبل از تاریخ انتشار رسمی ان بازی کنند بن خواهد کرد . حالا یا تا یک مدت مشخص بن خواند شد یا اینکه برای همیشه بن میشوند .

gta4ef7.jpg

موفق باشید .
مهدی ...

خوب اگه کنسول مود نشده باشه معمولاً بَن کردن معنی نداره .. مگر اینکه طرف یک دستکاری خاصی کرده باشه.

البته توی EULA تقریباً همه دستگاه ها و بازی ها .. شرکت حق داره که بدون هیچ توضیح و دلیل خاصی هر کسی رو خواست بن کنه .. یکبار قبل زدن Accept اون متن رو بخونید :دی

به نظر من سونی کار درستی میکنه

قبل از انتشار بازی این بازی رو یه جوری گیر اورده و بازی کرده و تا به PSN وصل شده بنش کردن:)
قانون قانونه دیگه نباید این کارو میکرد
خوبش اینه که بن شدنش برای همیشه نبوده و فقط یک هفته به خاطر این کارش بنش کردن

البته زیاد هم نمیشه به حرف یه کاربر معمولی اعتماد کرد ! بازی اورجینال که دیگه دلیلی نداره ... بنظر من طرف خواسته خودش رو مطرح کنه ...

درود
البته زیاد هم نمیشه به حرف یه کاربر معمولی اعتماد کرد ! بازی اورجینال که دیگه دلیلی نداره ... بنظر من طرف خواسته خودش رو مطرح کنه ...
QuinT
بنابراین سونی هم مانند مایکروسافت افرادی را که این بازی را قبل از تاریخ انتشار رسمی ان بازی کنند بن خواهد کرد .
حرف شما درست نیما جون ولی اگر کسی بازی رو قبل از تاریخ عرضه ش انجام داده باشه یعنی چی؟! خب حتما از یه جا بُلند کرده دیگه:biggrin1:. چه اورجینال چه کُپی،کارش غیر قانونی بوده.

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or