سونی میتواند PS3 ـهای هک شده را شناسایی کند !

Noirique

کاربر سایت
20110106psnlogo_sn.jpg

اگر سونی بخواهد که راهیی را که مایکروسافت در مقابل هک کنسولش در پیش گرفت را ادامه دهد ، به سادگی میتواند از بازیهای هک شده استفاده کرده و " پتک بن " را بر سر افرادی که کنسولشان را هک کرده اند فرود آورد !

هر PS3 ـیی که دارای Network Connection باشد ، به محض اتصال به اینترنت ، تمام اطلاعات را به سرور پلی استیشن آپلود میکند ؛ چه Sign IN شده باشند و چه نشده باشند !

هنوز اطلاعاتی در رابطه با اطلاعاتی که آپلود میشود در دسترس نیست ولی میدانیم که این اطلاعات شامل صورتِ ( Log ) تمام برنامه هایی که در HDD نصب میشوند ، می باشد .

اگر دستگاهی از PSN بن شود ، امکاناتی از قبیل ، دسترسی به PS Store ، آپدیت بازیها ، مالتی پلیرِ بازیها و دیگر امکاناتی که بازیها در صورت آنلاین بودن به بازیکن میدهند را از دست خواهد داد .

Source

• Like
Reactions: DeanAmbrose
]

" پتک بن " را بر سر افرادی که کنسولشان را هک کرده اند فرود آورد !

فعلا که "پتک هک" همچین تو سره سونی خورده که فکر کنم هنوز گیج میزنه.

در کل بن و غیره بن برایه من که فرقی نداره. ترجیح میدم اصلا Multiplayer نزنم تا اینکه با لگ بزنم. اون چیزایه دیگه هم از قبیل بازیهایه PSN و آپدیت ها هم که بلطفه هکرها فت و فراوونه. خلاصه من با آغوشه باز به بن خوش آمد میگم. البته اگه بیاد!

این یارو هم کامنت باحالی گذاشته:

Not that big of a deal really considering their network isnt’ worth having.

لول!

• Like
Reactions: ArianUndead
خوب این راه حله آخره دیگه.به خاطره همین فکر کنم سونی کاری نکرده تا حالا.احتمالا از چند روز دیگه این حرکت هم شروع بشه.ولی کاش کاری میکرد که هر وقت یه کنسول هک شده شناسایی شد با یه ترفندی یه چیزی از کار بندازتش تا دیگه روشن نشه!:d
میدونم نمیشه ولی کاش میشد...

خوب این راه حله آخره دیگه.به خاطره همین فکر کنم سونی کاری نکرده تا حالا.احتمالا از چند روز دیگه این حرکت هم شروع بشه.ولی کاش کاری میکرد که هر وقت یه کنسول هک شده شناسایی شد با یه ترفندی یه چیزی از کار بندازتش تا دیگه روشن نشه!:d

فیلم هندی که نیست ... اگه اینکار قانونی بود MS میکرد ... :d
ولی در کل من که هک نمیکنم ولی آنلاین هم نمیزنم ... اعصاب و روان لگ ندارم!

• Like
Reactions: Politiciλn
نمیدونم مگه شما با چی وصل میشین میگین لگ داره و از این حرفا!
من با یه 256 زپرتی تو هیچ بازیی به جزء فیفا(اونم بعضی وقتا!) لگ ندیدم و ندارم!بعضی بازیا مثل کال آف اشکال از سرورهای بازیه بیشتر تا اینترنت من و شما!
به هر حال تا آنلاین هست من که هک نمیکنم!

اتفاقاً میتونه همچین کاری بکنه ولی احتمالاً به خاطر مسائل قانونی این کار رو انجام نمیده.

The amount of access Sony has to your machine is greater than you probably suspect: the company even has the means to irrevocably disable your console should it so wish, and if that happens, it will remain non-functional whether you're online or offline.

به نظر من رو نقطه کلیدی اکثر گیمرها باید دست بزاره:دی هرکی که هک کرد دیگه اکانتش باطل بشه و هیچ تروفی نتونه Sync کنه و مهم تر از همه تمامی تروفی ها رو از سرور خودش که مربوط به اون اکانت هست پاک کنه. خیلی ها که هک می کنند برای این که بازی بیشتری بتونند بکنند و تروفی بگیرند این کار رو انجام میدن. البته یادمه ماکروسافت هم روی اکانت ها همچین حرکاتی میزد اما دقیق یادم نیست در چه شرایطی.

به نظر من رو نقطه کلیدی اکثر گیمرها باید دست بزاره:دی هرکی که هک کرد دیگه اکانتش باطل بشه و هیچ تروفی نتونه Sync کنه و مهم تر از همه تمامی تروفی ها رو از سرور خودش که مربوط به اون اکانت هست پاک کنه. خیلی ها که هک می کنند برای این که بازی بیشتری بتونند بکنند و تروفی بگیرند این کار رو انجام میدن. البته یادمه ماکروسافت هم روی اکانت ها همچین حرکاتی میزد اما دقیق یادم نیست در چه شرایطی.
این کار بیشتر به درد اونایی میخوره که تروفی هک میکنن.

پاسخ خود را بنویسید ...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or