سونی, مایکروسافت, Ubisoft, valve و Nintendo در ALS Ice Bucket Challenge

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Mr. Worldwide

کاربر سایت
Screen-Shot-2014-08-18-at-1.52.59-PM-600x250.png

ALS Ice Bucket Challenge یا چالش سطل اب یخ امروز روز به روز برروی توسط افراد بیشتری در حال انجام شدن است. از این گونه افراد می توان به Kevin Spacey, George Lucas, Cliff Bleszinski اشاره کرد.
به تازگی Markus "Notch خالق Minecraft در این چالش Bobby Kotick مدیرعالمل Activision و خالق Gears of War یعنی Cliff Bleszinsk و رئیس بخش Xbox مایکروسافت Phil Spencer را به مبارزه و انجام این چالش دعوت کرده است.

Phil Spencer با انجام این چالش Shuhei Yoshida رئیس استدیوهای سونی,Reggie Fils Aime رئیس نینتندو آمریکا و Gave Newell مدیرعامل Valve را به این چالش دعوت کرده است. که به تازگی Reggie Fils Aime این چالش را قبول کرده است.
در این بین نیز مدیرعامل Ubisoft آقای Yves Guillemot خالق مشهور Nintendo یعنی Shigeru Miyamoto را به این چالش دعوت کرده است.

jpg

منبع:
1
2

يكي بياد هدف از انجام اين كار رو براي من توضيح بده! :d

استاد Miyamoto كم كم 80 سالشه(!)، الان يه سطل آب و يخ ميريزن روش بنده خدا سكته ميزنه :|:d

استاد Miyamoto كم كم 80 سالشه(!)، الان يه سطل آب و يخ ميريزن روش بنده خدا سكته ميزنه :|:d
Miyamoto جای سطل آب یخ بیاد 100 دلار بده راحت شه :))

هدف اینه که مردم بیشتری بیماری als رو بشناسن همین طور که شما دارید میگید چیه بقیه هم همینطور میگن و با یه تحقیق کوچیک این بیماری رو میشناسن
کسانی هم که این کار رو انجام ندن (دعوت رو قبول نکنن برای رختن آب سرد ) باید 100 دلار کمک کنن !!

برای Gabe بدلیل عظمت زیاد یه سطل کافی نیست ، حداقل 3 تا باید بریزن :d

باعث میشه که افراد با این بیماری آشنا بشن و برن کمک کنن به سازمان حمایت از این بیماران.
The ALS Association, the nation’s largest ALS charity, says it’s raised $1.35 million in the past two weeks, versus a paltry $22,000 in the same period last year.

نکته جالب اینجاست که همشون رئیس شرکت های دیگه به چالش کشیدن یا خالق بازی!:دی

باعث میشه که افراد با این بیماری آشنا بشن و برن کمک کنن به سازمان حمایت از این بیماران.
بیماری ای که Stephen Hawking بهش مبتلا هست.

شروع کننده این حرکت کی بوده؟:x
یه حرکت که دوست و دشمن رو وادار به انجام یه کار انسان دوستانه میکنه.
دمشون گرم.

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or