سونی: فروش ویتا افزایش خواهد یافت

• Thread starter Thread starter SMM9
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

SMM9

عضو تحریریه

شرکت سونی نوید افزایش چشمگیر فروش کنسول دستی خود یعنی PSVITA را از طریق «طرح های ویژه و ابتکاری فروش» داد که می‌توان آنرا به نوعی احتمال کاهش قیمت تعبیر کرد.

چشم انداز ما برای ویتا، تضمین فروش و رشد سودآوری از طریق طرح های گوناگون برای فروش سخت افزاری و بلافاصله پس از آن، ارائه نرم افزار ها (بازی و ...) است

با توجه به کاهش قیمتی که ویتا در ژاپن داشت می‌توان منتظر کاهش قیمت آن در غرب بود و با توجه به در پیش رو بودن گیمز کام، احتمال اعلام این خبر در این نمایشگاه بالا است.
با توجه به سیاست های موفق سونی در قبال PS4 بنظر شما سرنوشت ویتا چگونه رقم خواهد خورد؟

منبع

آخرین ویرایش:
vita که اومد و میره ، اما تو بازاری که تبلت ها اسمارت فون ها دارن حکمرانی میکنن و هر روز قوی تر میشن ، کلن سونی دیگه نباید کنسول دستی بده ، بنظرم کم پیدا میشن کسانی که دوست داشته باشن تو مسافرت و خیابون و هرجا بازی های هارد کور و .. انجام بدند !

دو هفته پر فروش میشه دوباره میاد پایین
ویتا مشکل قیمت نداره مشکل بازی داره یعنی سونی نمیخواد اینو بفهمه :|

اتفاقا یکی از چیزایی که تو این خبر منو امیدوار کرد این بود که بالاخره سونی به بحث نرم افزار ها اشاره کرد و احتمالا متوجه ایراد کار شدن

من که بعید میدونم این سونی سر ویتا و اون نینتندو سر ویی یو حسابی دارن وعده میدن ولی هیچ چیز امیدوار کننده ای دیده نشده که خیلی کمک خاصّی بهشون کنه.مخصوصاً که دیگه پوکمون جدید هم معرّفی شده و.....

من خودم فن سونی هستم ولی الان بیشتر 3DS بازی میکنم که تمام بازی هاش به سلیقه ی من جوره پر بازی های ژاپنی های باحاله !
ویتا فقط پرسونا 4 رو داشت بخاظر همونم خریدمش !
امیدوارم بازی ژاپنی عالی رو هردو زیاد بیاد تا دهن تبلت ها برای همیشه بسته شه !

vita که اومد و میره ، اما تو بازاری که تبلت ها اسمارت فون ها دارن حکمرانی میکنن و هر روز قوی تر میشن ، کلن سونی دیگه نباید کنسول دستی بده ، بنظرم کم پیدا میشن کسانی که دوست داشته باشن تو مسافرت و خیابون و هرجا بازی های هارد کور و .. انجام بدند !

منم موافقم اما به نظرم سونی باید شروع به ساخت تبلتی کنه که اول از همه خیلی قویتر باشه از طرف دیگه یک قاب بازی براش طراحی کنه که دکمه های آنلاگ و دکمه های دیگه در کنارش باشه یک سری تبلت با برند playstation که یک کاور بشه بر داشته بشه و بتونن افراد به صورت جدا گانه به عنوان تبلت ازش استفاده کنن بعد به مدت چند سال مثل vita ازش پشتیبانی کنه .

بهترین اندازه ها هم برای شروع 5 اینچی و 7 اینچی هستش که میتونه واقعا عالی باشه .

اینجوری میشه تبلت از کاور در اورد هم به صورت عمومی استفاده کرد هم اینکه میشه اون کاور پشتش حسگر لمسی قرار داد و کناره هارو به دکمه های مورد نیاز برای بازی اضافه کرد انجوری خواستی باهاش بازی میکنی خواستی تبلت میشه .:d

البته این طرح خود منه از زمان اولین تبلت نظرم این بود که دیگه نیازی به تولید کنسول دستی با این شکل و شمایل نیست میشه تبلتی درست کرد که درون کاوری قرار بگیره مناسب بازی کردن حتی گوشی ها هم همینجور .

سونی با اضافه کردن قابلیت بازی کردن بازی های ps4 در ویتا فروش ویتا رو چند وقت بعد از عرضه ی ps4 بالا خواهد برد . حالا اگه قیمت هم کم بشه یه چند تا بازی باحال هم براش بیاد . فروشش سر به فلک میکشه . سونی خلی کارا میتونه بکنه که ویتا تبدیل به کنسول دستیی موفق شه .

ویتا الان بیشتر از همه به بازی نیاز داره! بنظر من سونی بیاد اندروید رو بیاره روی Vita، خود به خود فروشش میره بالا.

نوچ!مگه 3DS اندروید داره که اینهمه میفروشه؟
به نظر خودم مشکل ویتا قیمت نیست,مشکلش کمیت و کیفیت بازیاش هست!علاوه بر اینکه ثرد پارتی ها خیلی معدود بازی می سازن و خود سونی هم از سر بازی نداشتن ریمیک بازی های ps2 رو برا ویتا پورت میکنه(بدون استفاده درست از قابلیت های ویتا),کیفیت بازی هاش(به جز یکی دوتا و غیر ایندی) متاسفانه پایینه!
با وجود این بازی ها و حرف های جدید فقط یه بازی خریدش برا من مهمه اونم TearAway هست.خود کاز باید به داد ویتا برسه

بنظر من سونی بیاد اندروید رو بیاره روی Vita، خود به خود فروشش میره بالا.
نه ماکان جان! بنظرم با این کار تیر خلاص رو به خودش میزنه! سونی مگه دیوانست یه سیستم عاملی که پر از باگ و کرش هست رو بیاره رو ویتا! که 4تا برنامه رو باز میکنی و میبندی 50% رم رو پر میکنه!
ویتا به هیچ عنوان مشکل نرم افزاری نداره, فقط و فقط ساپورت خوب میخواد. اگه بتونه دوباره به دوران اوج PSP برگرده من یکی که بعد از مدتها دوباره طرفدار یه پلتفرم همراه میشم!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or