سونی:دیسک های فیزیکی همچنان یک نیاز محسوب میشوند

• Thread starter Thread starter Ehsan
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Ehsan

Loyal Member
چندی پیش شایعاتی در سرویس های خبری مربوط به دنیای دیجیتال منتشر شده بود مبنی بر اینکه در نسل های آتی دنیای کنسول های بازی دیگر دستگاه درایوی برای دیسک خاصی نداشته باشد و بازی ها بصورت دیجیتال و در شبکه مجازی مربوط به کنسول مختلف عرضه شوند و صاحبان دستگاه با پرداخت اینترنتی بازی را خریداری کرده و روی کنسول خود دانلود کنند.
در این نسل از بازی های کامپیوتری شرکت سرگرمی های سونی(SCE) بازی های زیادی را نظیر بازی Warhawk از این طریق در شبکه PSN خود منتشر کرد که استقبال خوبی هم از انها به عمل امد همچنین کنسول دستی PSP-Go هم با همین سایست به بازار عرضه شد(البته استقبال از ان در حد مطلوبی نبوده است). این رویه باعث شد تا افراد زیادی اینده بازار دیجیتال را اینگونه ترسیم کنند(بخصوص که سرعت اینترنت این روزها سیر صعودی عجیبی دارد!(معرفی استاندارد وایمکس 2 با سرعت 100 مگابیت در ثانیه)

media

اما به تازگی Kaz Hirai اعلام کرده که به هنوز با دنیای گیم کاملا دیجیتال فاصله زیادی داریم و حداقل یک دهه دیگر طول میکشد تا مصرف کنندگان چنین دنیا جدیدی را بپذیرند.
جناب Hirai همچنین اعلام کردند تا کنون فقط سونی بوده که دستگاهی کاملا مطابق با این نظریه(PSP-Go) را عرضه کرده و ایشان همچنین اطمینان دادند که کنسول بعدی سونی که 2 یا 3 یا 10 سال دیگر عرضه میشود احتمالا از یک دیسک بخصوص و یک درایو خاص استفاده خواهد کرد.

همچنین این روزها شایعاتی هم مبنی بر PSP جدیدی به گوش میرسد که احتمالا ان کنسول هم مانند PSP-Go دارای درایو خاصی نخواهد بود و از شبکه مجازی PSN استفاده خواهد کرد.

منبع خبر

آخرین ویرایش:
به نظرم تا ۱۰ سال دیګه هم این دیسک ها هستند که بازار رو در دست دارند!!!
نسل بعد وقتی بیاد حچم بازی ها هم تا حدودی بیشتر می شه!!!پس دانلود اون سخت تر می شه!!!
تا همین چند وقت پیش دیسکت هنوز هم توی بازار های جهانی وجود داشت!!(شاید هنوز هم وجود داشته باشه)

این نسل بازی ها 9-50GB بودن نسل بعد میشه 100 تا اون وقت کی حال داره 100GB رو دانلود کنه ؟ حتی خارجی ها هم فکر نکنم بیان 50 GB بازی دانلود کنن .

وای!فکر کنم ولی اگر سی دی را بردانرد دیگه پایرت خوری بی پایرت خوری...
اتفاقا همین blue ray کلی جلوی پایرت رو گرفته!

ولی در کل یکی از علایق من آرشیو کردن بازی هاست !
بدون دیسک دیگه معنا نداره!
علایق رو کمپانیهای بزرگ تایین میکنن!

این نسل بازی ها 9-50GB بودن نسل بعد میشه 100 تا اون وقت کی حال داره 100GB رو دانلود کنه ؟ حتی خارجی ها هم فکر نکنم بیان 50 GB بازی دانلود کنن .
سرعت اینترنت هی در حال افزایشه !
خب نسله بعد فکر کردین با همین سرعت دانلود میکنن ؟ :d

این نسل بازی ها 9-50GB بودن نسل بعد میشه 100 تا اون وقت کی حال داره 100GB رو دانلود کنه ؟
من فکر نمیکنم که حجم بازی ها اینجور که شما میگی باشه و خیلی از این حجم های عجیب قریب هم برای تبلیغات سونی رو ظرفیت BD و کاربرد اون داشته.
مثلا X360 با پشتیبانی از DVD-9 تا الان مشکل خاصی نداشته و بازی هایی که تعداد Disc های اونا به چند عدد رسیده انگشت شمارند.

در رابطه با اینکه بچه ها میگند کی اینو دانلود میکنه:
اولا سرعت اینترنت کشور خودمونو با دنیا مقایسه نکنید اصلا!
دوما اگر حجم یه بازی ایده ال نسل بعد رو 30GB در نظر بگیریم با سرعت دانلود 10MB در ثانیه(که برای نسل بعد یک سرعت خیلی معمولی هست) همانطور که در بالا اشاره کردم سرعت وسیله پرتابل داره به 100 Mb/S میرسه) تقریبا در یک ساعت میشه بازی رو دانلود کرد که اگه با حال مقایسه کنید تا بخواید توی این ترافیک و شلوغی برید از مغازه یک بازی رو بخرید بیشتر طول میکشه.

ولی باید این رو هم در نظر بگیریم که اگه چنین اتفاقی بیوفته(که یک روز می افته) قیمت پکیج و دیسک بازی از قیمت خرید شما کم میشه مثل خیلی بازی هایی که توی شبکه PSN ارزانتر از نسخه فیزیکی هستند.

البته اینم باید در نظر گرفت که شرکت های بازی سازی حاضرند از سود نسخه های Special خودشون بگذرند یا نه؟

من فکر نمیکنم که حجم بازی ها اینجور که شما میگی باشه و خیلی از این حجم های عجیب قریب هم برای تبلیغات سونی رو ظرفیت BD و کاربرد اون داشته.
مثلا X360 با پشتیبانی از DVD-9 تا الان مشکل خاصی نداشته و بازی هایی که تعداد Disc های اونا به چند عدد رسیده انگشت شمارند.

در رابطه با اینکه بچه ها میگند کی اینو دانلود میکنه:
اولا سرعت اینترنت کشور خودمونو با دنیا مقایسه نکنید اصلا!
دوما اگر حجم یه بازی ایده ال نسل بعد رو 30GB در نظر بگیریم با سرعت دانلود 10MB در ثانیه(که برای نسل بعد یک سرعت خیلی معمولی هست) همانطور که در بالا اشاره کردم سرعت وسیله پرتابل داره به 100 Mb/S میرسه) تقریبا در یک ساعت میشه بازی رو دانلود کرد که اگه با حال مقایسه کنید تا بخواید توی این ترافیک و شلوغی برید از مغازه یک بازی رو بخرید بیشتر طول میکشه.

ولی باید این رو هم در نظر بگیریم که اگه چنین اتفاقی بیوفته(که یک روز می افته) قیمت پکیج و دیسک بازی از قیمت خرید شما کم میشه مثل خیلی بازی هایی که توی شبکه PSN ارزانتر از نسخه فیزیکی هستند.

البته اینم باید در نظر گرفت که شرکت های بازی سازی حاضرند از سود نسخه های Special خودشون بگذرند یا نه؟

این که بگی دلیل نداره سونی میگه از BD استفاده کردن هم مسخره هستش این نسل ما بیشتر بازی ها 720 بوده نسل بعد که بشه 1080 P بیشتر حجم ها چند برابر میشه و نیاز پیدا میشه که شما برای این که دست سازنده ها رو باز بزاری برای قرار دادن امکانات بیشتر در بازی باید حجم بیشتری رو هم داشته باشی این نسل PS استفاده از حجم به پای 360 سوخت که پایین توضیح میدم .

یه سوال دارم آیا کل دنیا 10 MB اینترنت دارن همه ؟ نه شک نکن وقتی شرکت ها میان این کار رو میکنن که همه 10 MB مال ضعیف ترین شخص باشه که شرکت سود کنن شرکت های بازی سازی شما فکر میکنی ما رو تحریم کردن اما حتی به فروش یه کشور مثل ما هم وابسته هستن .

ببخشیدا این دلیل نمیشه چون 360 کم نیاورده احتیاج نبوده این جور موقع خیلی از شرکت ها بازی هاشون رو جوری میسازن که به دل همه خوش بیاد . نمیاد چون PS3 جا داره اما 360 نه روی دیسک PS3 اطلاعات بیشتر بریزه بلکه میاد مال PS3 رو هم هم رنگ 360 میکنه .

پس فکر میکنی چرا این نسل انقدر DLC باب شده ؟ برای این که 360 دیسکش بیشتر از این جا نداره میگه اگه روی PS3 هم بخوام DLC ها رو بدم سودی که میکنم جز فروش دیسک رو دیگه نمیکنم وگرنه مگه ما نسل های قبلی چیزی به اسم DLC داشتیم ؟ اضافه ها رو روی یه دیسک جدا میزدن برای این که فضا نداشتن .

بازم این نظر من هستش که میگم با منطق این نسل بیشتر نزدیکه .

آخرین ویرایش:
این که بگی دلیل نداره سونی میگه از BD استفاده کردن هم مسخره هستش این نسل ما بیشتر بازی ها 720 بوده نسل بعد که بشه 1080 P بیشتر حجم ها چند برابر میشه و نیاز پیدا میشه که شما برای این که دست سازنده ها رو باز بزاری برای قرار دادن امکانات بیشتر در بازی باید حجم بیشتری رو هم داشته باشی این نسل PS استفاده از حجم به پای 360 سوخت که پایین توضیح میدم .
من نوشته خودتون رو براتون نقل میکنم:
این نسل بازی ها 9-50GB بودن
اکثر بازی ها مالتی پلتفرم روی PS3 همان حجمی رو داشتند که روی BD های PS3 داشتند.
و این حجم کافی بوده.
من حتی یک بازی رو نمیشناسم که 50GB حجم یک بلور 2 لایه رو بطور کامل اشغال کرده باشه.
بنظرم اگه قراره یک مدیا خاص برای نسل بعد در نظر گرفته بشه و این DVD9 کم بیاره به اصتلاح مطمئنا اون مدیا Blu-Ray خواهد بود.
یشتر حجم ها چند برابر میشه
واقعا فکر میکنید حجم بازی ها چند برابر میشه؟
من که شک دارم حتی 2 برابر بشه به خاطر یکم رزولیشن بیشتر!

یه سوال دارم آیا کل دنیا 10 MB اینترنت دارن همه ؟
من گفتم نسل بعد اولا
دوما این سرعت حتی در حال حاضر نه 10 سال بعد برای خیلی کشور ها یه چیز خیلی عادی محسوب میشه.
شما فکر میکنی ما رو تحریم کردن اما حتی به فروش یه کشور مثل ما هم وابسته هستن .
خوب اگه این سیستم راه بیوفته دیگه راهی برای کپی و دزدی نمیمونه در نتیجه مردم کشوری مثل ما هم مجبور میشند برای بازیشون مستقیم به شرکت سازنده پول بدند.
و من فکر نمیکنم که کشوری مثل ما اکنون نقشی در بازار نرم افزار یا سخت افزار جهانی داشته باشه چون هم بازار کوچکی داریم هم دزد دریایی هستیم!

پس فکر میکنی چرا این نسل انقدر DLC باب شده ؟ برای این که 360 دیسکش بیشتر از این جا نداره
مگه ما نسل های قبلی چیزی به اسم DLC داشتیم ؟
واقعا فکر میکنید به این دلیل DLC ها زیاد شدند؟
بله ما در نسل های گذشته هم DLC داشتیم.
اما دلیلش بسمت بازی انلاین رفتن کنسول ها و قدرتمند تر شدن اینترنت و شبکه لایو روی کنسول (در نتیجه سود بیشتر بازی سازان) بوده

در کل وقتی کارشناس های سونی به این نتیجه رسیدند که هنوز زوده من و شما کی باشیم که بخوایم بگیم اونا اشتباه کردند.
صحبت های بنده هم مربوط به 10 سال دیگه بوده که شرایط مطمئنا با حالا خیلی متفاوت خواهد بود.

یه سوال دارم آیا کل دنیا 10 MB اینترنت دارن همه ؟ نه شک نکن وقتی شرکت ها میان این کار رو میکنن که همه 10 MB مال ضعیف ترین شخص باشه که شرکت سود کنن شرکت های بازی سازی شما فکر میکنی ما رو تحریم کردن اما حتی به فروش یه کشور مثل ما هم وابسته هستن .

ببخشیدا این دلیل نمیشه چون 360 کم نیاورده احتیاج نبوده این جور موقع خیلی از شرکت ها بازی هاشون رو جوری میسازن که به دل همه خوش بیاد . نمیاد چون PS3 جا داره اما 360 نه روی دیسک PS3 اطلاعات بیشتر بریزه بلکه میاد مال PS3 رو هم هم رنگ 360 میکنه .

پس فکر میکنی چرا این نسل انقدر DLC باب شده ؟ برای این که 360 دیسکش بیشتر از این جا نداره میگه اگه روی PS3 هم بخوام DLC ها رو بدم سودی که میکنم جز فروش دیسک رو دیگه نمیکنم وگرنه مگه ما نسل های قبلی چیزی به اسم DLC داشتیم ؟ اضافه ها رو روی یه دیسک جدا میزدن برای این که فضا نداشتن .

بازم این نظر من هستش که میگم با منطق این نسل بیشتر نزدیکه .
یعنی شما فکر میکنی به خاطر 360 سازنده ها dlc رو مد کردن؟؟!! همین عناوین انحصاری ps3 هم براشون dlc منتشر میشه!علاوه بر این شما یه نگاهی به حجم بازیها حتی رو نسخه pc بنداز ببین چنتاشون از 9 گیگ تجاوز میکنن در حالی که اکثرشون به صورت HD روی pc عرضه میشن. این یه واقعیته که ps3 یکی از ابزارهای تبلیغاتی اصلی برای سونی بود تا استفاده از درایوBD رو بین عموم گسترش بده.
ولی با این حال داشتن یه درایو BD روی کنسول توی نسل بعد اجتناب ناپذیره مگر اینکه مایکرو چیز جدیدی رو روو کنه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or