سونی در این هفته به معرفی یک بازی جذاب دست می‌زند

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Farh@d

There is no description of the situation
کاربر فعال
gt5.jpg

درود.

با نزدیک شدن به همایش بزرگ E3، خبرها و معرفی بازی‌های جدید نیز بیشتر می‌شود. در همین راستا آقای Fred Dutton مدیر بلاگ صفحه رسمی PlayStation، در خبری که داشت اذعان کرد؛ یک هفته بسیار شلوغ در آینده نزدیک منتظر شرکت می‌باشد. و در ادامه نیز گفت شرکت سونی قرار است در این هفته یک بازی بسیار جذاب را معرفی نماید.

اگر نگاهی به گذشته شرکت سونی بیاندازیم، شاهد خواهیم بود قبل از همایش E3 این شرکت به معرفی عناوینی LittleBigPlanet 2, MotorStorm Apocalypse و Infamous 2 پرداخته است، لذا پیش‌بینی می‌شود اینبار نیز قبل از E3 سال 2013 سونی بازی جدیدی را به صمع و نظر هواداران خود برساند. چندی پیش شایعاتی پیرامون بازی Gran Turismo 6 به گوش رسید که معرفی این بازی دور از ذهن نیست.

TSA

البته من میخوام اصلا ربطی به gt نداشته باشه ولی با توجه به شایعات اخیر محتمل به نظر میرسه. اگه روی ps3 اعلام بشه که باید تو عقل سونی شک کرد.
بنظر من میتونه یه JRPG محبوب باشه برای ps3 تا GT6 برای PS3-4.
میخوام بگم Drop کردن این Bomb ها زمان و مکان داره :دی (E3).

پلیز پلیز [-o< آنچارتد 4 :d
نميدونم چرا اين قدر عجله داريد براي u4
به خدا اصراف به خواد اين قدر سريع شماره هاي اين بازي بالا بره اين بازي بايد سال 2016 به بعد براي ps4 بياد.
چيزي كه الان ميچسبه يه J&D 4 هست يا براي ps3 يا براي ps4 فقط همين
gt6 هم خدا كنه بره براي ps4

2 نکته :
1-امیدوارم براPS3 بیاد(پول خرید PS4نداریم)
2-بازی باشه با سینگل قوی (چون مولتی هم که دیگه پرید برا ما)
waiting for GT6

به شرطی که برا PS4 باشه.
که سینگلشو بازی کنیم؟
اصلهGT مولتیشه که پرید

آخرین ویرایش:
نميدونم چرا اين قدر عجله داريد براي u4
به خدا اصراف به خواد اين قدر سريع شماره هاي اين بازي بالا بره اين بازي بايد سال 2016 به بعد براي ps4 بياد.
چيزي كه الان ميچسبه يه J&D 4 هست يا براي ps3 يا براي ps4 فقط همين
gt6 هم خدا كنه بره براي ps4
فکر نکنم بازی برای ND باشه !
چون مشغول TLOU هستن.
ولی یه J&D لازمه :d
دلم برای Dexter تنگ شده :d

Jak رو بعد از ساخت U2 قول ساختش رو برای PS3 دادن ولی زدن زیرش:(( ازشون نمیگذرم:(( حالا خداکنه برای PS4 حداقل بسازن! کلا بسازنش! خود ND هم بسازه! :d
ولی توی E3 خبری از بازی بعدی ND نخواهد شد،شاید GamesCom این اتفاق بیفته! :d :-"

دوست دارم یه آی پی تازه باشه با حال و هوای ترسناک یا چیزی چون Syphone fillter و یا بازی Eight Day که قرار بود سال 2007 توسط استودیوی لندن سونی با گیم پلی عالی و گرافیک محشر برای PS3 عرضه بشه اما به دلایلی که هیچ وقت مشخص نشد ساختش کنسل شد!!
راستی بازی J & D چطوره؟من تا حالا بازی نکردم چون تو این سبک تنها دو بازی رو دوست دارم،Crash و LBP

دوست دارم یه آی پی تازه باشه با حال و هوای ترسناک یا چیزی چون Syphone fillter و یا بازی Eight Day که قرار بود سال 2007 توسط استودیوی لندن سونی با گیم پلی عالی و گرافیک محشر برای PS3 عرضه بشه اما به دلایلی که هیچ وقت مشخص نشد ساختش کنسل شد!!
راستی بازی J & D چطوره؟من تا حالا بازی نکردم چون تو این سبک تنها دو بازی رو دوست دارم،Crash و LBP
رچت رو بازی کردی؟ :d شبیه هم میباشند تقریبا! :d فقط به جای مراحل سوار بر سفینه، توی جک3 (من فقط 3ـش رو بازی کردم :d ) ، ماشین سواری داشت:x کلا خیلی جالبه! :d بهت پیشنهاد میکنم رچت ها و اسلای ها و جک ها رو بازی کنی(اگر کپی خوره PS3ـت :d ) اگر نیست، 3تا رچت اولی که برای PS3 اومده رو حتما بازی کن! :x

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or