سونی دادگاه را در مقابل LG پیروز شد

mohammd007

کاربر سایت
718182_0.jpg

بله همون جوری که تیتر خب گویاست سونی توانست این دادگاه را با موفقیت پشت سر بزاره و تمام PS3 های توقیف شده هم آزاد شدند.
با این خبر سونی توانست سریال موفقیت خودش رو در چند دادگاه گذشته با موفقیت ادامه بده.

به نقل از:N4G
ویرایش:
N4G رو به عنوان منبع ذکر نکنید! شما که میبینی همون جا منبع داره لینک اونارو بذار!
چشم
یکی از منابع:thesixthaxis

آخرین ویرایش:
LOL @ LG

اینم اضافه کنم این کمپانی که به تازگی طرفداران زیادی اینجا پیدا کرده بود الان باید 130 هزار یورو به عنوان غرامت به سونی پرداخت کنه.

به نقل از:N4G
نیایید بگید N4G که منبع نمی شه.برید توی صفحه اش خودش چند تا منبع می زنه!!الان که دارم بست می دم دو تا منبع داره بعدا احتمالا اضافه هم می شه!!!

N4G رو به عنوان منبع ذکر نکنید! شما که میبینی همون جا منبع داره لینک اونارو بذار!

• Like
Reactions: aidin0000
به به این دادگاه ایول داره

نه عزیز شکایتش کلا چیز مسخره ای بود دلیلش . واقعا فکر کرده بود بخاطر یک دسته کد اجرای جلو blu-ry رو میگیرن .

انم به دلیل این بود که LG خیلی بی اعصاب بود فکر کرده بود دلیل خوبی هستش بعد از این که سونی در آمریکا جلو فروش بعضی از گوشی های همراهش رو گرفت با بعضی چیز های دیگه .

الان هم که باید 120 تا بیاد بالا وای اما سونی چه مفت باشه کوفت باشه ای در اورده و حالی کرده این وسط .

من گفتم اگه خیلی دیگه به نفع LG باشه سونی باید بده که برعکس شد .

• Like
Reactions: Kainé
نه خوشم نیومد. سونی ضعیف کشی کرد.
این LG چقدر ساده س که فک کرده میتونه از سونی بِکَنه! یعنی نمیدونه سونی خودش مار خورده تا افعی بشه؟!
البته من یه جا خوندم این تازه راند اول بوده! ال جی میتونه تقاضای فرجام خواهی کنه:d!

من خودم به شخصه تا قبل از این ماجرا نمیدونستم شرکت LG (GL) وجود داره. ولی واقعا از این شرکت و محصولاتش راضی بودم :d.

حیف شد کاش برنده میشد :-" :d.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or