سونی جهت رقابت با نینتندو بر روی بازی‌های موبایل تمرکز می‌کند

VICTORLyNCH

کاربر سایت
#Z112.jpg
بازار کنسول‌های دستی به خوبی دوران گذشته نیست و این مهم به خاطر پیشرفت بازی‌های موبایل و افزایش توجه بازیکنان به این گونه بازی‌هاست. کنسول 3Ds از شرکت نینتندو موفقیت خوبی را در طول عمرش بدست آورده اما سونی با کنسول دستی Ps Vita روز‌های خوبی را سپری نمی‌کند و عملکرد این کنسول دستی مطابق انتظار این شرکت نبوده است.

بنابراین، تمرکز شرکت سونی بر روی بازی‌های موبایل خیلی تعجب آور نیست. سونی برنامه دارد تا پیش از ماه مارس 2018 میلادی حدود 5 بازی برای دو پلتفرم محبوب گوشی‌های هوشمند، iOS و Android، عرضه کند که این کار توسط شرکت زیر مجموعه‌ی سونی تحت عنوان FowardWorks صورت خواهد گرفت.

مدیر عامل شرکت Kantan Games، آقای Serkan Toto در این رابطه بیان داشته:" کشور ژاپن بازاری‌ست که سونی و دیگر سازندگان کنسول‌ها در حال رقابت با یکدیگر برای کسب سهم بیشتر هستند. سونی مجبور به نشان دادن واکنش است. مردم طوری مشتری بازی‌های گوشی‌های هوشمند هستند [و به تجربه‌ی آن می‌پردازند] که انگار فردایی وجود ندارد." این گفته‌ها به این معنی‌ست که بازی‌های تولید شده توسط سونی ابتدا در کشور ژاپن عرضه می‌شوند و سپس به بازار غرب و دیگر مناطق دنیا راه پیدا خواهند کرد.

وی در ادامه اشاره کرد که سونی در مقایسه با نینتندو دوران سختی را در بازی‌های موبایل سپری می‌کند چرا که IPهای این شرکت برند تجاری محبوبی در این نوع بازار نیستند. وی بیان داشت که با توجه به این مهم سونی باید مسیر درستی در پیش گیرد و گرنه نتیجه‌ای مشابه وضعیت فعلی کنسول PS Vita پیدا خواهد کرد.

شرکت نینتندو نیز تصمیم دارد تا بازی بزرگ و محبوب Super Mario Run را برای پلتفرم‌های iOS و Android [که این نسخه کمی بعدتر نسبت به نسخه‌ی iOS عرضه خواهد شد] تا ماه دسامبر میلادی منتشر کند و با توجه به محبوبیت فوق‌العاده‌ی این سری موفقیت این بازی قابل پیش بینی‌ست.

منبع

کم کم داره دوران انحصار انحصار طلبی سونی تموم میشه

سونی فهمیده طراحی کنسول دستی و بعد ساخت بازی انحصاری براش صرفا برای کسایی که اون کنسول میخرن فایده نداره سود کمتری داره مخاطبش هم کمتره
پس بهتره از خر شیطون پیاده بشه بازیهاشو برای سیستم عاملهای موبایل عرضه کنه تا بتونه فروش بهتری داشته باشه.

درمورد کنسول اصلیشم این موضوع دراینده اتفاق میوفته

• Like
Reactions: ehsanservat
images

سونی قبلا هم این کارو کرده بود , مثل تصویر بالا که تبلیغ رسمی بودش

سونی گوشی Sony Ericsson Xperia PLAY هم رو برای بازی عرضه کرده بود

حالا باید دید تصمیمش برای بازی ها اسمارت فونی چیه - بازی ها اسمارت فونی بر عکس کنسول ها نیاز به بازی هایی مثل خدا جنگ ندارن
سبک بازی ها اسمارت فونی فرق میکنه مثل بازی هایی که نینتندو برای کنسول ها پرتابلش ( دستیش ) میده باشه موفق میشه

images

سونی قبلا هم این کارو کرده بود , مثل تصویر بالا که تبلیغ رسمی بودش

سونی گوشی Sony Ericsson Xperia PLAY هم رو برای بازی عرضه کرده بود

حالا باید دید تصمیمش برای بازی ها اسمارت فونی چیه - بازی ها اسمارت فونی بر عکس کنسول ها نیاز به بازی هایی مثل خدا جنگ ندارن
سبک بازی ها اسمارت فونی فرق میکنه مثل بازی هایی که نینتندو برای کنسول ها پرتابلش ( دستیش ) میده باشه موفق میشه
من دقیقن این بازیو توی همین مدل گوشی )بهترش)تموم کردم بازی بدی نبود سرگرم کننده بود

• Like
Reactions: ehsanservat
خداحافظ ویتا:-h:((
منظورت رو گوشیه ؟؟؟؟
خب ملت کنسول بخاطر انحصاریاش میخرن بازیاش مثلا برا pc بده که چی بشه؟؟؟؟؟
حالا شایدم این کار نتیجه بده برا ماکرو که خوب نتیجع داد
من دقیقن این بازیو توی همین مدل گوشی )بهترش)تموم کردم بازی بدی نبود سرگرم کننده بود
دوستان الان بنظر شما سیاستای سونی غلطه؟؟؟؟؟
با این اینده ای که من میبینم همه کنسولا میشنpc همه ی ک.دستی ها هم میشن موبایل
خب کنسولا واسه همین زنده ان از گذشته همین بوده بتظر شما تکلیف اونا چی میشه؟؟؟؟؟ متظورم انحصاره
جا داره یه خسته نباشیدی هم به این دوستمون بگیم که از 14تا کامنت موجود تو یه صفحه, 7 تاش مال ایشونه که واسه خودش رکوردیه:laughing:یواش یواش داری از تلگرام بازیسنتر جلو میزنی:laughing:

تا اونجایی که من میدونم اکثر کسانی که با موبایل بازی میکنند ،دخترند
گیمرهای حرفه ای مثل من هیچ وقت سراغ این مسخره بازی ها نمیرن
استاد شما به خودت نگیر قول میدن دفعه آخرشون باشه از این حرفا زدن

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or