شایعه سونی تصمیم به برداشتن دوربین خود برای رقابت گرفت

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Inquisitor

Righteous Armors Me
کاربر سایت
ps4-camera.png

همانطور که میدانید این روز ها بحث زیادی حاشیه ی 100$ اختلاف قیمت دو کنسول Ps4 و Xbox one اما حالا منابعی نزدیک به IGN گفته اند که سونی برای رقابت با مایکروسافت و کاهش قیمت خود دوربین را از باندل کنسول خود حذف کرده است.

هر چند سونی قبل تر نیز به فروشندگان گفته بود که دوربین درون باندل نخواهد بود.

IGN در ادامه در گزارش خود به این موضوع نیز اشاره کرده است که قابل انتخاب کردن Ps eye نیز کمکی اضافه به سونی برای برتری بر مایکروسافت خواهد کرد.

منبع

پ.ن:من گزارش رو مطالعه میکنم و اگر مطلب اضافه ای بود می ذارم

خوب کلا 59 دلار پولشه! خیلی بیشتر از با ارزش کینکت نسبت به قیمتش:d

حالا گذاشته باشه یا نه فعلا که میشه پی اس 4 رو با 400 دلار خرید. اگر کسی لازم داشته باشه خوب میخره. لا اقل مث مایکروسافت نیست که بخواد به زور کینکتش رو هم قالب کنه. کمتر گیمر حرفه ای رو دیدم که بخواد جلوی تلویزیون بالا و پایین بپره!

Having a choice is always welcomed
کاری با قیمت و این حرفا ندارم ولی ایننکه خودت میتونی انتخاب کنی که دوربین داشته باشی یا نه خیلی خوبه !
که جواب من هم به کینکت و هم به PS eye نه هست که متاسفانه به زور کینکت کردن تو پاچمون ! :d

IGN در ادامه در گزارش خود به این موضوع نیز اشاره کرده است که قابل انتخاب کردن Ps eye نیز کمکی اضافه به سونی برای برتری بر مایکروسافت خواهد کرد.
هر وقت این را درک کردی که کینکت وسیله جانبی نیست بلکه یه کنترل جدید هست!
و نیاز جامعه گیمری هست و حتما باید به اجبار بهمون داده بشه چون خودمون نیاز خودمون رو نمی دونیم
اونوقت بیا نظر صادر کن IGN جان
شما ها هروقت این را به معنای واقعی درک کردید که هر شرکتی میتونه یه تکنولوژی و کنترل جدید را رو محصول خود بزاره و اسمش را زورگویی نگذاشت اونوقت میشه یکم امیدوار بود ! مایکروسافت یه کنترل جدید برای گیمینگ اختراع کرده، هیچ بنی بشری نمیتونه اعتراض کنه که چرا این قابلیت را روی کنسول گذاشته
برو،برو IGN جان امیدی بهت نیست...

سوني خاك تو سرت مايكروسافت بهترين تكنولوژي 100 سال اخير رو داره ميده به كاربراش برو حيا كن .
:d

جدا از شوخي من واقعا روم نميشه با اين هيكلم برم جلو تلويزيون قر بدم .

احسنت بر سونی :دی

آخه با این دوربین مثلا چی کار میخواست بکنه سونی ؟:دی
چندتا tech demo ببین ازش اون موقع خودت جوابتو میگیری

کلا که موافقم موشن کنترل نیستم ولی pseye با دسته در تعامله و میتونه تجربه جدیدی برای اونایی باشه که می خوان لم بدن رو مبل بازی کنن !

:d تورو خدا فش ندین .. ولی همش تقصیر این نینتندو اخمخ بود با این wii و مزخرفاتش :d خدایی خیلی خنده داره .. یاد رفیقم میوفتم تازه wii گرفته بود آنچنان ژست میگرفت انگار خود رافائل نادال =))
راستی بوی عرق و زیر بغل رو چیکار کنیم .. اونم تو اتاق نشیمن(به قول مایکروسافت) .. از مسئولین سازنده ی تکنولوژی برتر برای تمام دوران میخوایم یه فکری هم به حال زیربغل گیمرها! بکنن :d ایکس باکس باندل اسپری زیربغل مثلا ایده خوبیه

خودتون رو جای یکی از مبتکران تکنولوژی برتر بزارین .. آدم یه همچین صحنه های غم انگیزی ببینه .. فکرش نمیره سمت ساخت کینکت یا هر چیزی شبیه اون .. درک کن درک
e3dd1c2669f1.jpg

آخرین ویرایش:
هر تکنولوژی بهایی داره و بهای کینکت رو هم باید پرداخت!b-)

هر تکنولوژی بهایی داره و بهای کینکت رو هم باید پرداخت!b-)

رفتن شما به جبه دشمن را از همین الان تبریک میگم ;;)

----------------------

خداییش به نظر من نه کینکت به درد میخوره نه ps eye اخه من با 100 کیلو وزن برم جلو دوربین رقص مایکل جکسونی برم جدا؟؟؟:d

رفتن شما به جبه دشمن را از همین الان تبریک میگم ;;)

----------------------

خداییش به نظر من نه کینکت به درد میخوره نه ps eye اخه من با 100 کیلو وزن برم جلو دوربین رقص مایکل جکسونی برم جدا؟؟؟:d

همین تنبل بازیارو در آوردی که شدی 100 کیلو :d
مایکروسافت میخواد با کینکت اجباری کاری کنه که بازی سازا ترغیب بشن واسش بازی بسازن و بازار گیمرهای کاژوال رو قبضه کنه به نظر من از لحاظ تجاری حرکت خوبیه به شرطی که سعی میکرد که قیمتش حداکثر 50-40 دلار بالاتر باشه نه 100 دلار.

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or