شایعه سونی به دنبال خلق یک بازی ip جدید در سبک horror

آیا عنوان Siren مرده است؟!:| چرا نمیرن سراغش!
منم دقیقا درک نمیکنم کارهای سونی کلی IP داره که از 100 تا بازی جدید بهتره اما گزاشته داره خاک میخوره درسته خوبه دنبال IP جدید میره اما نه دیگه وقتی خودت IP خوبی داری که چندین سال از PS3 داره خاک میخوره الان داریم میریم روی Ps5.

منم دقیقا درک نمیکنم کارهای سونی کلی IP داره که از 100 تا بازی جدید بهتره اما گزاشته داره خاک میخوره درسته خوبه دنبال IP جدید میره اما نه دیگه وقتی خودت IP خوبی داری که چندین سال از PS3 داره خاک میخوره الان داریم میریم روی Ps5.
سونی دنبال ساخت یه بازی ترسناکیه که برند بشه مثل out last و resident و silent hill
Siren در حد اینا نیس

سونی دنبال ساخت یه بازی ترسناکیه که برند بشه مثل out last و resident و silent hill
Siren در حد اینا نیس

اول از همه مشخص نیست شایعه حقیقت داشته باشه یا نه مورد بعدی اینکه شاید چون از زمان PS3 بازی ساخته نشده باشه شما اشنایی باهاش نداری وگرنه بازی دست کمی از بازی های که نام بردی نداره .

مورد بعدی اینکه Siren خودش برند هستش چند شماره ازش ساخته شده و ملتی منتظر بازی هستش اینکه به شهرت بازی های دیگه شاید نباشه میتونه با ساخت یک شماره خوب و به روز اسمش سر زبان ها بندازه .

Hideo Kojima, Yoji Shinkawa Tease New Kojima Productions Projects
کوجیما و یوجی شینکاوا دوست دارن در اینده یه Manga یک سری انیمه در سبک و سیاق Mecha و یه فیلم سینمایی با طرح های شینکاوا بسازن
استاد می خواد در کنار همه این ها یه بازی بزرگ و چند بازی کوچکتر هم بسازه :-t
Moreover, in the final part of the interview, Famitsu asked Hideo Kojima and Yoji Shinkawa about what kind of projects they would like to do next. They first mentioned they’d like to do a manga together. Shinkawa mentioned he likes being able to touch things directly, so an analog project like a manga would definitely be nice. He also joked that he has a harder time reading nowadays because of his eyesight getting worse.

Next, they mentioned how Death Stranding has a lot of different weapons, but few mecha, so Kojima wants to make something with mecha to give some mecha design work to Shinkawa. They mentioned how this could be an anime project, as it takes a lot of work, but would be slightly easier to do than a game project. Kojima also reiterated he wishes to make movies, including a movie with Shinkawa’s designs. Kojima and Shinkawa also shared the fact that while Death Stranding is considered to be a “weird” game, it’s very similar to what they’ve done in the past and they personally don’t think it’s weird. In fact, they feel the need to make much weirder games.

Next up, Kojima stated that Kojima Productions is planning to work on multiple game projects, one of which would be a “big” game. However, Kojima would also like to try doing smaller games, like episodic games and digital-only games. He’s unsure he’ll be able to manage that, but he hopes he’ll be able to develop and release smaller games while he keeps working on a bigger game project.​

کوجیما نیست احتمالا. من احتمال میدن سوبویاما کارگردان SH2 باشه که چند وقت پیش اعلام کرد رو یه پروژه جدید ترسناک کار میکنه. تنها کارگردانی که میتونه من بیشتر از کوجیما برای یه بازی ترسناک هایپ کنه همین.

پ.ن: بهترین بازی تاریخ از نظر من SH2 هست. >:D<

کوجیما نیست احتمالا. من احتمال میدن سوبویاما کارگردان SH2 باشه که چند وقت پیش اعلام کرد رو یه پروژه جدید ترسناک کار میکنه. تنها کارگردانی که میتونه من بیشتر از کوجیما برای یه بازی ترسناک هایپ کنه همین.

پ.ن: بهترین بازی تاریخ از نظر من SH2 هست. >:D<
masashi tsuboyama؟
اخرین کار سوبویاما Kirby's Extra Epic Yarn design manager و Yoshi's Crafted World بود

احتمال زیاد Toyama است
Keiichiro Toyama (Gravity Rush) hints at possibly a new SIREN for next project?

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Holy Diver
masashi tsuboyama؟
اخرین کار سوبویاما Kirby's Extra Epic Yarn design manager و Yoshi's Crafted World بود

احتمال زیاد Toyama است
Keiichiro Toyama (Gravity Rush) hints at possibly a new SIREN for next project?
الان رفتم سرچ کردم کارگردان هنری SH2 ماساهیرو ایتو گفته بود من فکر کردم کارگردانش گفته که البته خیلی خفن کله هرمی ها ساخته ایشون. فکر نکنم کارگردان باشه حرف شما درست به نظرم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or