سونی: بازی جدید استودیو Sucker Punch هنوز در دست‌ساخت است

Jill-Valentine

By hiding you show your true nature coward
Loyal Member
1.png
سازندگان سری بازی‌های Infamous، استودیو Sucker Punch در حال ساخت عنوان جدید خود هستند، اما تا به الآن هیچ‌گونه جزییاتی از بازی منتشرنشده است، این بازی در نمایشگاه E3 امسال، توسط کمپانی سونی نشان داده نشد. تعجب‌آور است که تا به امروز چرا از این عنوان که به مدت طولانی در دست‌ساخت است، اطلاعاتی منتشرنشده است.

آقای Shuhei Yoshida رئیس استودیوهای سرتاسر جهان پلی‌استیشن، در گفتگو با گیم اسپات گفته است که او این بازی را چندین بار انجام داده است.

او در ادامه، به نظر می‌رسد که می‌خواست جزییاتی از بازی را منتشر کند، ولی صحبتی در این مورد نکرد احتمالاً برای معرفی کامل بازی.

آقای Shuhei Yoshida می‌گوید:

«من چندین بار بازی Sucker Punch را انجام دادم و چند بار بازی… فکر کنم دیگر نباید صحبتی کنم.»

«آن‌ها در حال ساخت بازی هستند و قرار نیست فیلم بسازند.»

در ماه دسامبر ۲۰۱۵، آقای Scott Rohde اعلام کرد که نسخه اولیه بازی جدید استودیو Sucker Punch را با آقای Shuhei Yoshida انجام داده است. طبق صحبت‌های Rohde، این بازی عنوان بسیار «جالبی» است. ایشان اشاره کرد که مراحل ساخت بازی ممکن است که هرلحظه تغییر کند.

آخرین بازی این استودیو، عنوان Infamous: First Light در ماه آگوست ۲۰۱۴ عرضه شد.

به نظر شما، ممکن است بازی جدید این استودیو در همایش PlayStation Experience 2017 معرفی شود؟

منبع

Read the whole post here.

عالیه پسر:>
توی e3 خیلی امید داشتم خبری از اینفموس جدید بدن که وقت واسش نبود
حالا کی وایسه تا psx
2481549-infamous_second_son_4970_delsinshooting.jpg

اولین بازی که نسل هشتم رو باهاش تجربه کردم، Infamous بود، واقعا بعد 4-3 سال هنوز هم حداقل گرافیکی فوق العاده بنظر میرسه.
گیم پلی که عالی و درگیر کننده بود، دیگه تو ساخت عناوین جهان باز کاملا استادن اینها.
اما با این همه دوست ندارم بازی بعدی Infamous باشه، میخوام یک کار جدید ازشون ببینم.

• Like
Reactions: vivanred
Infamous: Second Son/First Light همچنان جزو بهترین تجربه های این نسل من هستن و کلی لذت بردم ازشون. قبلاً هم گفتم، به نظرم اگه بخوایم یه لیستی از بازی های مظلوم این نسل تهیه کنیم میشه Second Son رو هم بینشون گذاشت و حقش بالاتر از میانگین 80 بود.
امیدوارم هرچی میسازن، از این بازی های زامبی محور نباشه! حالا چه زامبی، چه اسم های دیگه که سازنده ها برای جک جونورهاشون درست میکنن که بگن زامبی نیست. دوست دارم یه بازی رنگارنگ (!) و فان باشه با حس و حال کمدی، وسط این همه بازی جدی و خشن. :دی

Infamous: Second Son/First Light همچنان جزو بهترین تجربه های این نسل من هستن و کلی لذت بردم ازشون. قبلاً هم گفتم، به نظرم اگه بخوایم یه لیستی از بازی های مظلوم این نسل تهیه کنیم میشه Second Son رو هم بینشون گذاشت و حقش بالاتر از میانگین 80 بود.
امیدوارم هرچی میسازن، از این بازی های زامبی محور نباشه! حالا چه زامبی، چه اسم های دیگه که سازنده ها برای جک جونورهاشون درست میکنن که بگن زامبی نیست. دوست دارم یه بازی رنگارنگ (!) و فان باشه با حس و حال کمدی، وسط این همه بازی جدی و خشن. :D
دو تا بازی زامبی داریم دیگه آریا نمیان همچین کاری کنن . از اون ایده ی وسترنی هم که در حد شایعه باقی موند استقبال میشه

iF:SS تنها بازی تاریخ عمرم هست که پلاتش کردم!:دی به شدت بازی دوست داشتنی و خفنی بود. خیلی منتظرم ببینم بازی بعدیشون چی هست و حالا که مجبور نیستن خیلی سریع بازیشون رو بدن بیرون چی خواهند ساخت!
من فقط این بازیو پلات کردم با TLoU:D

اون حرفی که Delsin وقتی که تروفی پلاتینوم رو میگیری میزنه خیلی باحاله:
You know what buddy. You and I have been through a lot, but I gotta tell you. Officially, we're done.

به خاطر این حرفش دیگه سمت بازی نرفتم:D

.............................

به شدت منتظر بازی بعدی Sucker Punch میباشیم
کلاً بازی بد نمیسازن اینا:D

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or