سونی: اگر The Last Guardian کنسل شده بود به شما می‌گفتیم

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Farh@d

There is no description of the situation
کاربر فعال
The-Last-Guardian-is-still-in-development-up-to-Sony-for-a-release-date-1095743.jpg

درود.

واقعا اصطلاح 'Development Hell' برازنده بازی The Last Guardian می‌باشد. عنوانی که بیش از 5 سال است در حال ساخت است و در این مدت خبرهای زیادی مبنی بر کنسل شدنش به گوش رسید. امروز نیز آقای یوشیدا، رییس جهانی سونی اعلام کرد بازی کنسل نشده است و در حال ساخت سات وی در گفتگویی که با سایت polygon داشت اعلام کرد:

"بازی وجود دارد و تیم سازنده به سختی مشغول کار بروی آن است. واقعا از اینکه می‌بینیم برخی از سایت‌های بزرگ می‌نویسند بازی کنسل شده است بسیار دل شکسته می‌شوم."

وی در ادامه اذعان کرد TLG را بازی کرده است و به خبرنگار توضیح داد :

"ما اگر بخواهیم عنوانی را کنسل، یا چیزی را معرفی کنیم به همه خواهیم گفت. ایت عنوانی‌ست که بسیار مورد انتظار است و ما باید این کار را انجام دهیم."

آخرین ویرایش:
از اونجایی که پورت بازی های PS3 خیلی سخته من فکر میکنم اینا دارن یجورایی بازی رو برای PS4 ریمستر میکنن تا حداقل کمی حس Next-Gen بودن داشته باشه بافت ها و فیزیک و مدل و نورپردازی و AI بهتر :d
من دیگه بهش فکر نمیکنم, هرچی امید داشتم برای E3 امسال بود :d چون ممکنه تا 2 سال بعد هم خبری نشه از بس سونی شل گرفته قضیه رو

"بازی وجود دارد و تیم سازنده با کالیبر بالا مشغول کار بروی آن است. واقعا از اینکه می‌بینیم برخی از سایت‌های بزرگ می‌نویسند بازی کنسل شده است بسیار دل شکسته می‌شوم."

Fixed :d

من بیشترین امیدم به یه نمایش حتی خیلی کوچیک از بازی تو E3 امسال داشتم که حیییییییف!
تا سال بعد یا سالهای بعد ده حس هایپ شدنش خیلی آدمو اذیت میکنه!
ای خدا کی میشه من دوباره TLG رو ببینم؟؟
یعنی چرا اخه باید یه چنین شاهکاری اینقدر بهش کم محلی بشه؟؟؟

واقعا اصطلاح 'Development Hell' برازنده بازی The Last Guardian می‌باشد. عنوانی که بیش از 5 سال است در حال ساخت است :

5 سال ؟؟؟

The game has been in development since 2007, and was formally announced at the 2009 Electronic Entertainment Expo with a planned release in 2011 exclusively for the PlayStation 3 video game console

کنسل میشد..؟؟؟والا بلاتکلیفی از کنسل شدن هم بدتره..!!!!!من که میدونم برای PS4 میخواین پورتش کنین عیب نداره..!!ولی حداقل یه دموی چیزی نشون بدین من یکم امیدوار بشم آخه :(

به نظر من هر چی نمایش و عکس و تریلر بوده ازش فراموش کنید . چیزی که بعدا رونمایی میشه از زمین تا آسمون با چیزی که چندین سال پیش نشون دادن متفاوت خواهد بود .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or