سونی استودیوی Haven را خریداری کرد

• Thread starter Thread starter Ludens
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Ludens

Fallen Angel of the Night
Loyal Member
با پیوستن Haven Studios به جمع استودیوهای فرست پارتی سونی، این تیم به اولین استودیوی کاندایی سونی تبدیل شد. با بازی‌سنتر و جدیدترین اخبار بازی همراه شوید.
Haven Studio.jpg

استودیوی Haven ابتدا در اوایل 2021 با مدیریت جید ریموند، تهیه‌کننده باسابقه آثاری مثل سری Assassin's Creed تأسیس شد. پیش از این اعلام شده بود که ریموند به همراه تیم خود در مونترال، مشغول ساخت یک IP جدید برای پلی استیشن 5 هستند. اکنون حدود یک سال پس از تأسیس، سونی رسما این استودیو را خریداری کرده است.

هرمن هالست، رئیس استودیوهای پلی استیشن تأیید کرده که بازی در دست ساخت Haven Studios «یک تجربه مولتی پلیر مدرن خواهد بود که گیمرها را از جهت مثبت و معناداری به همدیگر متصل خواهد کرد.» او همچنین در مورد این خرید گفته: «ما از همان ابتدا به چشم‌انداز و تبحر فنی Haven Studios برای ارائه چنین پروژه بلندپروازانه‌ای اطمینان داشتیم و شدیدا مشتاق بودیم تا در سفر آن‌ها برای ساخت یک IP جدید و اوریجینال برای پلی استیشن، سرمایه‌گذاری کنیم.»

بر خلاف استودیوهایی مانند اینسامنیاک گیمز و بلوپوینت گیمز که پیش از خریداری شدن سابقه درازمدتی در همکاری با سونی داشتند، استودیوی Haven هنوز هیچ عنوانی را منتشر نکرده است. هرمن هالست در صحبت‌های خود با Gameindustry.biz در این مورد گفته که سونی شدیدا با بازی در دست ساخت Haven تحت تأثیر قرار گرفته و بسیاری از برنامه‌های این استودیو، از جمله برنامه‌های مربوط به زمان‌بندی، با سرعت فراتر از انتظار پیش رفته است.

جید ریموند نیز اعلام کرده که در سمت فعلی خود می‌ماند و حالا می‌تواند با حمایت بیشتری بر روی خلق یک IP جدید، تمرکز کند. او این خرید را یک «نتیجه ایده‌آل» دانسته و از آن همانند «آنچه که در رویاهای خود آرزو می‌کرده» توصیف کرده است. علاوه بر این، او اشاره کرده که به عنوان یک استودیوی فرست پارتی سونی، Haven Studios حالا فرصت همکاری با استودیوهایی نظیر ناتی داگ، گوریلا گیمز، مدیا مولکول و اینسامنیاک گیمز و همچنین یادگیری از آن‌ها را خواهد داشت.

عنوان در دست ساخت استودیوی Haven تاکنون معرفی نشده و هنوز معلوم نیست که در چه زمانی می‌توان انتظار رونمایی شدن آن را داشت. در نهایت، هرمن هالست بدون تأیید اهداف نهایی سونی در زمینه رشد، اعلام کرده که آن‌ها «همیشه به‌دنبال همکاری با بهترین استعدادهای این صنعت و کار کردن بر روی تازه‌ترین و هیجان‌انگیزترین تجربه‌های ممکن خواهد بود.»​

بازی اینا هم لایو سرویسه؟ :-?

بله. قراره یه فرنچایز دنباله دار سرویس محور بسازن که هم ویژوال خیلی خفنی داره و در این راستا مارک سرنی داره بهشون خدمات فنی میده، و هم تاکید بسیار زیاد روی داستان گویی و شخصیت پردازی.

فکر کنم عین Firesprite نتیجه کار اینا هم انقدر خوب بوده که سونی تصمیم گرفته تا قیمت رو نبردن بالا سریع بخرتشون:دی

من اصلا نفهمیدم چرا جید ریموند به اسم بزرگی تبدیل شده...این سالهاست خروجی نداشته، فرد خلاقی هم محسوب نمیشه و صرفا یه Producer هست. واسه همین فقط با این اسم نمیتونم برای پروژه جدیدشون هایپ بشم یا بگم ارزش دارن که به استدیوهای پلی استیشن اضافه بشن یا نه!
جدیدا در مورد پروژه استدیو هم یه مصاحبه کرده بود و در مورد شبکه های اجتماعی و TikTok و الهام گیری ازشون و همچین دری وری هایی صحبت کرده بود!
حالا ما از مسائل پشت پرده خبر نداریم و نمیدونم واقعا پروژه خفنی در دست ساخت دارن یا نه...ولی بنظرم سخته توی یه سال از تاسیس استدیو تونسته باشن کانسپت مطمئنی بسازن و تصمیم سونی معلوم نیست بر چه اساس بوده...
خلاصه وضعیت عجیبی هست و تا وقتی که چیزی واسه نشون دادن داشته باشن، نمیشه نتیجه گیری کرد...ولی من کلا دید خوبی به این استدیو ندارم.

من اصلا نفهمیدم چرا جید ریموند به اسم بزرگی تبدیل شده...این سالهاست خروجی نداشته، فرد خلاقی هم محسوب نمیشه و صرفا یه Producer هست. واسه همین فقط با این اسم نمیتونم برای پروژه جدیدشون هایپ بشم یا بگم ارزش دارن که به استدیوهای پلی استیشن اضافه بشن یا نه!
جدیدا در مورد پروژه استدیو هم یه مصاحبه کرده بود و در مورد شبکه های اجتماعی و TikTok و الهام گیری ازشون و همچین دری وری هایی صحبت کرده بود!
حالا ما از مسائل پشت پرده خبر نداریم و نمیدونم واقعا پروژه خفنی در دست ساخت دارن یا نه...ولی بنظرم سخته توی یه سال از تاسیس استدیو تونسته باشن کانسپت مطمئنی بسازن و تصمیم سونی معلوم نیست بر چه اساس بوده...
خلاصه وضعیت عجیبی هست و تا وقتی که چیزی واسه نشون دادن داشته باشن، نمیشه نتیجه گیری کرد...ولی من کلا دید خوبی به این استدیو ندارم.

از گوگل که به اینا خیری نرسید
شاید این جا یه خروجی در حد کارهای دیگه جید ریموند دادن بیرون
جید ریموند با همون AC به اندازه کافی اسم بزرگی شد و حقش هم بود:-" (کلا تمام عوامل کلیدیه AC ، و تاثیر این فرنچایز رو روی تمام OWهای بعدش میشه دید:-" )

ولی آره، فعلا ردیفی داره بازی و برنامه هاش کنسل میشه، علاکه بر گوگل، قبلشم پروژه SW برای EA داشت:-" قبلشم فکر کنم یه SC برای یوبی داشتن؟
کلا به نظر منم فعلا با توجه به فعالیت های اخیرش یه مقدار سونی ریسک کرده:-"
یا هم واقعا چیزی که نشون دادن به قول ماکان انقدر مورد قبول سونی بوده که تا گرون نشدن، خریدتشون:-"

از پروژه های سکند پارتی انحصاری فکر کنم هنوز یک استودیو مونده که نخریدنشون؟ :-"

جید ریموند با همون AC به اندازه کافی اسم بزرگی شد و حقش هم بود:-" (کلا تمام عوامل کلیدیه AC ، و تاثیر این فرنچایز رو روی تمام OWهای بعدش میشه دید:-" )

ولی آره، فعلا ردیفی داره بازی و برنامه هاش کنسل میشه، علاکه بر گوگل، قبلشم پروژه SW برای EA داشت:-" قبلشم فکر کنم یه SC برای یوبی داشتن؟
کلا به نظر منم فعلا با توجه به فعالیت های اخیرش یه مقدار سونی ریسک کرده:-"
یا هم واقعا چیزی که نشون دادن به قول ماکان انقدر مورد قبول سونی بوده که تا گرون نشدن، خریدتشون:-"

از پروژه های سکند پارتی انحصاری فکر کنم هنوز یک استودیو مونده که نخریدنشون؟ :-"
Deviation Games رو میگی؟ آره اونا رو هنوز نخریده... اونا هم دارن برای سونی FPS میسازن...

• Like
Reactions: Akiba
کاملا موافقم
سونی اگر به دنبال همکاری با استعداد های واقعی صنعت گیم هست ، نباید به همین راحتی فامیتو اوئدا ، بروس استرلی ، امی هنینگ ، کیچیرو تویاما و... رو از دست میداد. البته درسته که بعضیاشون هم مثل دیوید جفی دیگه مهره سوخته هستن ...
خدا کنه دلیل خرید Haven ، پروژه در حال ساختشون باشه نه اسم Overrated جید ریموند.

سونی فقط استودیو هایی که قبلا سالها باهاشون کار کرده رو‌ میخره :D
البته استودیویی که از روز اول تاسیس بالاسرشون بوده و مارک سرنی هم بهشون از نظر فنی کمک میرسونه و روابط خیلی نزدیکی دارن هم میخره.

سونی فقط استودیو هایی که قبلا سالها باهاشون کار کرده رو‌ میخره :D

البته با اینا هم سال ها کار کردن و یهو تصمیم به خرید نگرفتن:دی

دقیق یادم نیست از کی ولی چند ساله همکاری با سونی شروع شده و چون از نظر فنی هم به شدت توسط سونی ساپورت شدن که ویژوال بازی پشم ریزون و مرد افکن باشه سر همین خریده شدن یحتمل:دی سونی نخواسته پول این بندگان خدایی که از گرایند تو GT7 بدست امده و حاصل عرق ریختن جوانان قیوره الکی حیف و میل بشه:دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or