سونی استدیو Sucker Punch را خریداری کرد .

vivanred

کاربر سایت
سونی توسعه دهنده عنوان INFAMOUS یعنی استدیو Sucker Punch را خرید . امروز این شرکت این خبر را اعلام کرد .

20110715infamous2_2.jpg

تمام عنوان های که در اینده خواهیم دید از این استدیو جزو 16 عضو خانواده استدیو های جهانی سونی عرضه خواهند شد . به صورت انحصاری برای برند Playstation .

استدیو Sucker Punch یکی از برترین توسعه دهندگانی هستش که بسیار مورد تحسین قرار گرفته در زمینه ساخت بازی در این صنعت و ما لذت بردیم با یک رابطه فوق العاده با این شرکت بیش از 12 سال .

ما خوشحال هستیم که رسما بهشون خوش امد بگیم برای اضافه شدن به خانواده SCE گفته شده توسط : " رئیس SCE استدیو های جهانی Shuhei Yoshida.

اخرین عنوان استدیو Sucker Punch که عنوان inFamous 2 بود در ماه May گذشته عرضه شده برای PS3 . در حال حاضر انها در حال کار بر روی یک IP جدید هستن برای این پلتفرم .

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
یکم مطلب شعاری شده در خط های پایانی که دیگه نیازی به ترجمه نیست پایان ترجمه . فکر کنم از این حرف ها هر روز میشنویم .
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

منبع

آخرین ویرایش:
خوش به حال پلی استیشن داران
کاش مایکروسافت هم چند تا استدیو انحصاری دیگه داشت {البته ما به همین ها هم راضی هستیم}
در کل مبارکشون باشه

یعنی تیتر هم گوگل ترنسلیتیه :دی!

متاسفانه همون جوری که مطلب منبع نوشته بود من ترجمه دارم میکنم اگه فکر میکنین جایش بد هستش بگین درستش میکنم اما دیگه این جوری بهم توهین نکنید .;)

انقدر دیگه زبانم بد نشده برای ترجمه دست به دامن گوگل ترنسلیتیه و.... بشم .;)

یکم خشک ترجمه کردم میدونم درستش میکنم مطلب زیاد هستش پایینش هم نوشتم خبر تکمیل تر میشه لطفا صبر کنید یکم .

سونی استدیو Sucker Punch را خرید امروز صبح .
==================================
يني مرده ي تيتر زدنت شدم :d
سوني هم شده شبيه اين بازي هاي Tycoon ...
پولك ه زيادي مياره هرچي ميرسه جلو دستش ميخره :d

متاسفانه همون جوری که مطلب منبع نوشته بود من ترجمه دارم میکنم اگه فکر میکنین جایش بد هستش بگین درستش میکنم اما دیگه این جوری بهم توهین نکنید .;)

انقدر دیگه زبانم بد نشده برای ترجمه دست به دامن گوگل ترنسلیتیه و.... بشم .;)

یکم خشک ترجمه کردم میدونم درستش میکنم مطلب زیاد هستش پایینش هم نوشتم خبر تکمیل تر میشه لطفا صبر کنید یکم .
عزیز منکه توهین نکردم جسارت شده معذرت میخوام. منتها این تیتر فقط از دست یه چی بر میاد اونم ترنسلیتوره :دی! عمرن هیچ خطش با عقل هیچکس جور نمیادش به هر حال موفق باشی :دی.

ادیت: حالا شد :دی!

• Like
Reactions: vivanred
عزیز منکه توهین نکردم جسارت شده معذرت میخوام. منتها این تیتر فقط از دست یه چی بر میاد اونم ترنسلیتوره :دی! عمرن هیچ خطش با عقل هیچکس جور نمیادش به هر حال موفق باشی :دی.

این تیتر بد بخت رو گفتم اول مینویسم بعدش ویرایشش میکنم که سریع تر مطلب رو بنویسم خط اول منبع همین رو گفته بود منم برای تیتر ساده همون رو نوشتم .;)

به خاطر این که تیتر خود VG247 خیلی بلند بود میخواستم یک چیز ساده و در همین حال منظور رو برسونه بنویسم .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or