سونی از Uncharted 2: Among Thieves Game of the Year Edition پرده برداری کرد !

Noirique

کاربر سایت
uncharted-2-goty-box.jpg

سونی اطلاعاتی از پک Game Of The Year Edition ِ بازی ِ Uncharted 2 : AT را در EU PS Blog خود قرار داد .
نسخه اصلی بازی در تاریخ 13 اکتبر در US و 16 اکتبر در اروپا ، در سال پیش عرضه شد ، این بازی در سرتاسر جهان 3.8 میلیون نسخه فروش داشت ، 125 میلیون بار به صورت آنلاین بازی شد ، 50 جایزه ی G.O.T.Y را ازان خود کرد و 30 امتیاز کامل داشت .
سونی در تاریخ 12 اکتبر امسال ، دست به انتشار Uncharted 2: Among Thieves Game of the Year Edition در آمریکای شمالی با قیمت 49.99$ خواهد زد . شما با خرید این نسخه ، امکان دانلود عناوین زیر را از PSN Store خواهید داشت :

PlayStation Heroes Skin Pack
Uncharted: Drake’s Fortune Multiplayer Pack
Uncharted 2 Siege Expansion Pack
Currency Multiplier which grants Double XP up to level 10 in Multiplayer
Golden Guns option for the AK-47 and the 92FS 9mm pistol for use in Multiplayer
Early access to “Revenge” Booster – you still have to purchase it with in-game cash!
Uncharted: Eye of Indra – Motion Comic Bundle (which includes Episodes 1-4)
Uncharted: Eye of Indra – Rika Raja and Daniel Pinkerton Character Skins
Uncharted 2: Among Thieves – Avatar Pack 1
Uncharted 2: Among Thieves – Avatar Pack 2
Uncharted Avatar Pack 3
Uncharted Avatar Pack 4
Pinball Heroes – Uncharted for the PSP

اگر شما قصد خرید موارد بالا را به صورت جدا داشته داشته باشید ، باید 35$ متحمل هزینه شوید !
موارد بالا تمام ماجرا نبود ، Naugh*y Dog موارد دیگه ای هم در برنامه ی خود برای بازیکان در Store دارد ولی در زمان دیگری آنها را رونمایی خواهد کرد .
قسمت پایین رو چون خودم آنلاین بازی نکردم نفهمیدم ، اگر میشه یکی از دوستان بگه تا ویرایش کنم :)
To make things even more fun and celebratory, on October 16, Naughty Dog will be hosting a one-day only playlist which compiles a “Best of” selection of gametypes from previous episodes of “The Lab”, with plenty of the developers online to play against.

واقعا پکیج خوب و عالی به نظر می‌رسه. هدف از تولید این بسته‌ها و نسخه‌های سال اینه که تمامی موارد و نیازهای کاربران رو برای سالیان متمادی جوابگو باشه. البته بعید می‌دونم که حتی درصدی وجود داشته باشه که این بسته و سایر موارد مشابه روانه بازارهای ایران بشوند فعلا منتظر هستیم. اما در هر حال خبر خوبی برای دوستان عزیز خارجی محسوب میشه.

واقعا پکیج خوب و عالی به نظر می‌رسه. هدف از تولید این بسته‌ها و نسخه‌های سال اینه که تمامی موارد و نیازهای کاربران رو برای سالیان متمادی جوابگو باشه. البته بعید می‌دونم که حتی درصدی وجود داشته باشه که این بسته و سایر موارد مشابه روانه بازارهای ایران بشوند فعلا منتظر هستیم. اما در هر حال خبر خوبی برای دوستان عزیز خارجی محسوب میشه.
نه مثل اینکه الان وضع بهتره چون من BATMAN رو GOTY ـش رو گرفتم که شامل 3D و عینک و این جور چیزا بود :d حتی LBP هم GOTY اش موجود هست :d احتمالا این هم باید بعد از عرضه اینجا گیر بیاد !

قسمت پایین رو چون خودم آنلاین بازی نکردم نفهمیدم ، اگر میشه یکی از دوستان بگه تا ویرایش کنم :)

سلام:d

چیز خاصی نیست...

16 اکتبر ND قراره یک playlist فقط یک روزه رو برگزار کنه...که مجموعه ای هست از بهترین مد های بخش The Lab که قراره بسیاری از اعضای سازنده بازی درش شرکت کنن که می تونیم با اونا هم بازی کنیم..

The Lab یک جور مد رقابتی آنلاین بود که معمولا آخر هفته ها با حضور اعضای تیم سازنده انجام میگرفت که از 9 بخش تشکیل میشد:

2 vs. 2 Team Deathmatch

Shotguns Only
Sniper Extermination
Plunder; Pistols Only

Grenades Only

Co-Op Crushing

No Power Weapons

3 vs 3 Deathmatch

Desert - 5 Shootout

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن