سونی از PS Vita می گوید

Mr. Worldwide

کاربر سایت

RGB_VitaTV.jpg

Andrew House یکی از مدیران سونی نظرات خود را در مورد PS Vita این طور بیان کرد:"
Remote Play کنسول دستی PSV تقویت کننده پلتفرم های اصلی ما در اتاق های دیگر هر خانه است. یا وقتی کسی می خواهد بتواند از صفحه اصلی نیز استفاده نماید. ما امیدواریم در آینده بازار گیمران جوان را هدف قرار دهیم. ما به سازندگان مستقل PSN را پیشنهاد می دهیم تا بتوانند بازی هایشان را به صورت آسان از این طریق در دسترس قرار بدهند. کسانی هم هستند که با استفاده از فضا بازار تلفن های همراه توانسته اند موفقیت هایی بدست بیاورند و میخواهند بازیی هایی غنی تری بسازند برای جامعه ای از گیمران بسازند."

او ادامه داد:"

اولین بازار برای ما ژاپن است که بازار قوی برای دستگاه های قابل حمل را دارا می باشد. ما یک بازار بسیار خوب با روندی مثبت در ژاپن برای Vita مشاهده می کنیم. کنسول Vita مناسب گیمران جوان با فرنچیزهای مناسب است."

منبع

psv باید بازی داشته باشه باید بشه یه چیزی مثل تلفن همراه
بی شمار بازی سرگرم کننده و ایندی داشته باشه همراه با بازی های مولتی قوی و تعداد قابل قبولی انحصاری با درجه بالا !!!!
توی بخش نرم افزار هم باید قوی تر عمل کنه ....امید که ویتا داری فروشگاه خیلی قوی توی psn بشه

شاید روزگاری هم آمد که ویتا در خارج از ژاپن هم مثل ژاپن بفروشه
پس به نظر میاد که ویتا بیشتر جنبه ریموت پلی داره و بازی های ژاپنی و ایندی و فعلا هم خبر چندانی نیست از بازی مهم خود سونی ؟

من از ایندی در کل حمایت میکنم چون واقعا یکسری از ایندی ها جالب هستند و نو آورانه اما خوب جدای از بازیهای ژاپنی پسند و ایندی به نظرم خود سونی هم باید حمایت بهتر و صحیحی از ویتا بکنه به نظرم

تو این E3 سونی رسما Vita رو کشت . آدم باید به امید چه بازی ای Vita بخره ؟!!!

Freedom Wars

God Eater 2

Disaea 4

Sword art Online

Danganronpan

Ragnarok Odyssey

Toukiden

Monster Hunter

YS

و خیلی بازیای دیگه

اگه شما و بقیه میخواین با ویتا TloU و God of War بازی کنین پس معلومه کنسول بدیه

اما نمیدونم ملت چی فکر میکنن که اینارو میگن؟ این کنسول دستی مثل قبلی خوراک بازیای ژاپنی که کلی بازی داره براش میاد همین الان من میرم با ویتا تو استور همون صفحه اولش آگهی هایی که میزنه حداقل 5-6 تا از بازیای شاخش رو که دوس دارم بخرمه و همینجوری هم اضافه میشه

Andrew House یکی از مدیران سونی نظرات خود را در مورد PS Vita این طور بیان کرد:"
Remote Play کنسول دستی PSV تقویت کننده پلتفرم های اصلی ما در اتاق های دیگر هر خانه است. یا وقتی کسی می خواهد بتواند از صفحه اصلی نیز استفاده نماید. ما امیدواریم در آینده بازار گیمران جوان را هدف قرار دهیم. ما به سازندگان مستقل PSN را پیشنهاد می دهیم تا بتوانند بازی هایشان را به صورت آسان از این طریق در دسترس قرار بدهند. کسانی هم هستند که با استفاده از فضا بازار تلفن های همراه توانسته اند موفقیت هایی بدست بیاورند و میخواهند بازیی هایی غنی تری بسازند برای جامعه ای از گیمران بسازند."

او ادامه داد:"

اولین بازار برای ما ژاپن است که بازار قوی برای دستگاه های قابل حمل را دارا می باشد. ما یک بازار بسیار خوب با روندی مثبت در ژاپن برای Vita مشاهده می کنیم. کنسول Vita مناسب گیمران جوان با فرنچیزهای مناسب است."
اقای عزیز برادر ارزشی...!!کنسوله دستی خریدم که باهاش بازی کنم نه اینکه بعنوانه کنترل ریموت ازش استفاده کنم..!!!:|اون از نمایش مزخرف E3 که رسما ویتا رو طلاق دادین..!!من به چه امیدی با کنسوله دستیم بازیکنم اخه.>؟

اما نمیدونم ملت چی فکر میکنن که اینارو میگن؟ این کنسول دستی مثل قبلی خوراک بازیای ژاپنی که کلی بازی داره براش میاد همین الان من میرم با ویتا تو استور همون صفحه اولش آگهی هایی که میزنه حداقل 5-6 تا از بازیای شاخش رو که دوس دارم بخرمه و همینجوری هم اضافه میشه
دقیقن.
شعار جدید ویتا دارا :d
i love vita
i love jrpg
:d

Freedom Wars

God Eater 2

Disaea 4

Sword art Online

Danganronpan

Ragnarok Odyssey

Toukiden

Monster Hunter

YS

و خیلی بازیای دیگه

اگه شما و بقیه میخواین با ویتا TloU و God of War بازی کنین پس معلومه کنسول بدیه

خب این خیلی خوبه که ویتا پر از بازی ژاپنیه اما سلیقه ی همه با بازیای ژاپنی میخوره؟ مطمئنا اگه PS3 و PS4 هم فقط بازی ژاپنی داشتن انقدر طرفدار نداشتن
ویتا چند تا بازی پر سر و صدا برای ادامه ی کارش لازم داره. البته همین الانم بازیای خیلی خیلی خوبی داره ولی خب این روند باید بی وقفه هم ادامه پیدا کنه. من تا حدی هم به سونی حق میدم. استودیوهای خودش که هیچ وقت کمکاری نکردن، بقیه باید کمکش کنن

اقای عزیز برادر ارزشی...!!کنسوله دستی خریدم که باهاش بازی کنم نه اینکه بعنوانه کنترل ریموت ازش استفاده کنم..!!!:|اون از نمایش مزخرف E3 که رسما ویتا رو طلاق دادین..!!من به چه امیدی با کنسوله دستیم بازیکنم اخه.>؟
در یک اقدام انتحاری کنسول خودتون رو تو بازارسنتر بفروشین خلاص :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or