![10-1024x576.jpg](/proxy.php?image=http%3A%2F%2Fgamingbolt.com%2Fwp-content%2Fuploads%2F2015%2F06%2F10-1024x576.jpg&hash=90509ba798d212cb30321ae4ff5a341d)
درود
به تازگی اقای Atindriya Bose، مدیر شعبه هند کمپانی سونی ، در مصاحبه ای با وبسایت گیمینگ بولت از لاین اپ کنسول ps4 در سال 2015 و 2016 دفاع کرده است:
"دارندگان کنسولps4 نباید نگران باشند. سونی یک استراتژی قوی در سرمایه گذاری در رابطه با عناوین جدید ، ریمسترها و عناوین ترد پارتی دارد که سال 2015 و 2016 را از نظر بازی تضمین میکند."
بعد از ان به پورت موفق عنوان the last of us اشاره کرد و گفت:
" ما ریستر عنوان موفق the last of us را منتشر کردیم. در همان حال در حال ساخت عنوان انچارتد 4 هستیم.3 الی 4 تا بازی خوب هم به زودی خواهند امد.
ما عنوان until dawn را منتشر کردیم. بین این عنوان و عناون انچارتد 4 چند بازی از جمله Tearway هم منتشر خواهد شد که یک بازی منحصر به فرد است.
بنابراین ما 3 الی 4 عنوان جدید همراه با ریمسترها را خواهیم داشت. به عنوان مثال انچارتد کالکشن که همین الان هم برای پیش خرید اماده است.
در نهایت اقای Atindriya Bose معتقد است که پشتیبانی خوب از عناوین ترد پارتی نظیر دستینی ، ip های جدید و ریمسترها یک سال خوب و کامل را برای دارندگان این کنسول رقم خواهد زد."
سپس اقای Atindriya Bose به نمایشگاه e3 سال بعد اشاره کرد و گفت:
"ما در سال بعد عناوین بزرگ و هیجان انگیزی را معرفی خواهیم کرد.بازی های ما در اینده بهتر ، بزرگتر و هیجان انگیزتر خواهد بود."
و در نهایت به فروش بازی بلادبورن در کشور هند اشاره کرد:
"بازی بلادبورن یک لانچ خیلی خوب را در بازار هند داشت. من کمی نگران بودم اما شگفت زده شدم. بسیار خوشحالم که بازی در بازار هند موفق بود. این یک شگفتی بود چون من فکر میکردم که ان بازی با توجه به سبک خاصی که دارد( اشاره به اینکه شاید عامه پسند نباشد) در بازار هند خوب فروش نکند.
منبع
آخرین ویرایش: