سونی از line- up عناوین ps4 در سال 2015 و 2016 دفاع کرد

BEHZAD WESKER

کاربر سایت
10-1024x576.jpg

درود

به تازگی اقای Atindriya Bose، مدیر شعبه هند کمپانی سونی ، در مصاحبه ای با وبسایت گیمینگ بولت از لاین اپ کنسول ps4 در سال 2015 و 2016 دفاع کرده است:
"دارندگان کنسولps4 نباید نگران باشند. سونی یک استراتژی قوی در سرمایه گذاری در رابطه با عناوین جدید ، ریمسترها و عناوین ترد پارتی دارد که سال 2015 و 2016 را از نظر بازی تضمین میکند."

بعد از ان به پورت موفق عنوان the last of us اشاره کرد و گفت:
" ما ریستر عنوان موفق the last of us را منتشر کردیم. در همان حال در حال ساخت عنوان انچارتد 4 هستیم.3 الی 4 تا بازی خوب هم به زودی خواهند امد.
ما عنوان until dawn را منتشر کردیم. بین این عنوان و عناون انچارتد 4 چند بازی از جمله Tearway هم منتشر خواهد شد که یک بازی منحصر به فرد است.
بنابراین ما 3 الی 4 عنوان جدید همراه با ریمسترها را خواهیم داشت. به عنوان مثال انچارتد کالکشن که همین الان هم برای پیش خرید اماده است.
در نهایت اقای Atindriya Bose معتقد است که پشتیبانی خوب از عناوین ترد پارتی نظیر دستینی ، ip های جدید و ریمسترها یک سال خوب و کامل را برای دارندگان این کنسول رقم خواهد زد."

سپس اقای Atindriya Bose به نمایشگاه e3 سال بعد اشاره کرد و گفت:
"ما در سال بعد عناوین بزرگ و هیجان انگیزی را معرفی خواهیم کرد.بازی های ما در اینده بهتر ، بزرگتر و هیجان انگیزتر خواهد بود."

و در نهایت به فروش بازی بلادبورن در کشور هند اشاره کرد:
"بازی بلادبورن یک لانچ خیلی خوب را در بازار هند داشت. من کمی نگران بودم اما شگفت زده شدم. بسیار خوشحالم که بازی در بازار هند موفق بود. این یک شگفتی بود چون من فکر میکردم که ان بازی با توجه به سبک خاصی که دارد( اشاره به اینکه شاید عامه پسند نباشد) در بازار هند خوب فروش نکند.

منبع

آخرین ویرایش:
سونی توی این نسل هرسال از نظر کیفیت و کمیت خوب عمل کرده در زمینه ی انحصاری که اوجش میشه سال ۲۰۱۶ واقعا سال فوق العاده ای رو پیش رو داریم
خلاصه دارندگان کنسول رو راضی نگه داشته و روز به روز هم داره به خانواده ی سونی و PS4 اضاف میشه شکر خدا :دی

موفق باشیم

واقعا هم بد کار نکردن مخصوصا برای کسایی که نسل قبل ps3 نداشتن بازی های خیلی خوبی عرضه شده و میخواد بشه .سونی از محصولات نسل قبل خودش خیلی خوب استفاده کرد

سونی امسال عمل کرد نسبتا ضعیفی نسبت به مایکروسافت داشت (نظر شخصی) ولی انصافا unchard 4 و the last of us (کلا بازی های سبک ماجراجویی) یه تجربه ی گیمینگ ناب هستش.;)
until down که سبک ترسناک هست متاش همچین زیاد نشد ولی ارزش امتحان کردن داره.
در مقابل مایکروسافت تو سبک شوتر halo رو معرفی کرد تو سبک ریسینگ forza کلا تو سبک های مختلف بازی های زیاد و خوبی معرفی کرد.:((
ایشالا سونی واسه سال بعد بهتر عمل کنه.:d

سپس اقای Atindriya Bose به نمایشگاه e3 سال بعد اشاره کرد و گفت:
"ما در سال بعد عناوین بزرگ و هیجان انگیزی را معرفی خواهیم کرد.بازی های ما در اینده بهتر ، بزرگتر و هیجان انگیزتر خواهد بود."
gt7 و gow iv که احتمال زیاد قبل e3 تو مراسم های اینده معرفی میشند. پس منظورش crash bandicoot:d تیم lsd# یه نیو دالایلاما بچسبونید ببینیم چی میشه:d

تا الان انحصاری خوب‌ها به جز BB یا فقط نمایش داشتن بدون تاریخ عرضه یا تاخیر خوردن به 2016، امیدوارم دیگه 2016 استارت بخوره انحصاری های قوی سونی :دی برای X1 هم تقریبا همین وضعیت هست.
رو دو تا کنسول واقعا چیزی که بخواد wow باشه نداشتیم به جز همون BB. دقت کنید گفتم wow :دی بازی خوب مثل Sunset و inFamous بوده ولی بازی عالی همون یه دونه بود.

منتظر سال رویایی 2016 هستم

برای منی که نسل قبل با سونی نبودم، این نسل با اینکه عناوین انحصاری انگشت شمار بودن تا بحال،با ریمستر ها واقعا تجربه ی نابی داشتم
در کل خیلی خوشحالم اومدم سمت سونی، فکر کن گیمر باشم و آنچارتد و LOU رو تجربه نمیکردم،چی از بازی میفهمیدم ؟هیچی بخدا
سونی راضیم ازت

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or