سونی آمریکا: تقاضا برای خرید کنسول PS3 بشدت بالا است!

Cloud Strife

Loyal Member
آقای پاتریک سیبلد از بخش سونی آمریکا در طی سخنانی اظهار داشته است که تفاضا برای کنسول PS3 بشدت بالا است و به نظر میرسد گیمرهای مشتاق برای خرید این کنسول دچار مشکلات فراوانی هستند!

"اشتیاق گیمرها برای خرید PS3 خیلی بالا هست و فروش 1.1 میلیونی GoWIII که الان در سه هفتس در صدر فروش قرار داره این روبه خوبی اثبات میکنه!"

بر اساس آمار NPD سونی در ماه مارچ موفق به فروش 313 هزار کنسول PS3 شده است.

اتفاقا اصلا اینطور نیست و سونی به خاطر فروش بالایی که تو کریسمس داشت و ان رو هم پیش بینی نکرده بود (میزان پیش بینی فروش سونی برای کنسول PS3 این امر رو به روشنی نشون میده) الان با مشکل کمبود کنسول مواجه هست و چندین بار هم این موضوع گفته شده.

اینم یه کامنت جالب:

lol just got another ps3 monday

it took soo long to find one.

just one store(Toys R us) in my city and surroundin cities had 1 ps3 slim 120GB

outta all the WalMarts, BestBuys, Kmarts, Targets, Gamestops, Toys R us

1 had that

1 had that

خوب بیا توپخونه بخر !! :cheesygri
باز بگید جای بدی زندگی میکنین lol

اتفاقا اصلا اینطور نیست و سونی به خاطر فروش بالایی که تو کریسمس داشت و ان رو هم پیش بینی نکرده بود (میزان پیش بینی فروش سونی برای کنسول PS3 این امر رو به روشنی نشون میده) الان با مشکل کمبود کنسول مواجه هست و چندین بار هم این موضوع گفته شده.

اینم یه کامنت جالب:

1 had that
ماه پیش هم که از این کامنت ها زیاد بود مخصوصا واسه کانادا.نمیدونم چرا سونی نمیتونه این مشکل رو حل کنه.اگه اینطور پیش بره زمانی که GT5 بیاد که دیگه رسما فاتحه اش خونده ای.به ضرر خودش میشه وشانس بزرگی رو توی رقابت از دست میده.مخصوصا اینکه توی نظر سنجی مشخص شده که زمان عرضه GT5 سونی با فروش زیادی مواجه میشه.مخصوصا اونایی که 360 هم دارند اگه برن PS3 بخرن خیلی بیشتر به نفع سونی میشه.چون بعد توی فروش نرم افزار میتونه در رقابت مستقیم با 360 جلو بیافته

آخرین ویرایش:
"اشتیاق گیمرها برای خرید PS3 خیلی بالا هست و فروش 1.1 میلیونی GoWIII که الان در سه هفتس در صدر فروش قرار داره این روبه خوبی اثبات میکنه!"

1.1 میلیون برایه کنسولی که بالایه 30 میلیون فروخته، همچین آماره شاخی هم نیست.

والا من این رو به چشم خودم میبینم ملت انگار بعد 3 سال تازه یادشون افتاده پلی استیشن 3 عرضه شده

تقریبا یه هفته ی پیش 4 تا داشتم اتفاقا میخواستم تو این سایت هم بزارم برا فروش اما خیلی راحت تو شهر خودمون تو چند ساعت هر چهار تاش رو فروختم البته قیمتش اساسی خوب بود

1.1 میلیون برایه کنسولی که بالایه 30 میلیون فروخته، همچین آماره شاخی هم نیست.
اول از همه اینکه این آمار فقط برای آمریکا هست، دوم هم اینکه فقط دو هفته رو شامل میشه! بله درسته، این میزان فروش برای دو هفته انم فقط توی آمریکت خوب نیست، عالیه...

چرا سونی نمیتونه این مشکل رو حل کنه.اگه اینطور پیش بره زمانی که GT5 بیاد که دیگه رسما فاتحه اش خونده ای

خوب مسلما سونی بیکار نیست و داره خودش رو آماده میکنه. خیلی راحت با اطمینان میشه گفت زمانی که GT5 عرضه بشه به اندازه کافی سونی کنسول تو انبارهاش آماده کرده. اینو از پیش بینی فروش کنسولش به راحتی میشه حدس زد.

این مشکل همش مقطعی هست چون سال گزشته پیش بینی فروش سونی خیلی کمتر از این میزانی بود که فروخت و به نوعی خود سونی از فروش PS3 سورپرایز شد!

خوب معلومه که زیاد باید بشه با اومدن بازی هایی مثل GOW و UC2 ... باید هم زیاد بشه هر چی بازی با هال هست واسه PS3 میاد من دارم از این میسوزم که FFVEXIII رو نمیتونم بازی کنم .:mad:

خوب معلومه که زیاد باید بشه با اومدن بازی هایی مثل GOW و UC2 ... باید هم زیاد بشه هر چی بازی با هال هست واسه PS3 میاد من دارم از این میسوزم که FFVEXIII رو نمیتونم بازی کنم .:mad:
آره بابا تازه ماشین جنگیم معرفی شده:victory::punk:.هزارتا بازی انحصاری دیگه هم داخل راه هست.عشق من هنوز نیومد.....the last guardian:love::love::smile:

سونی خیلی دقیق ریزبینانه و دوراندیشانه تصمیم میگیره و برنامه ریزی میکنه.مطمئنم که اگر کنترلر سونی موفق بشه بازارو از چنگ wii در بیاره سونی بالاتر از wii قرار میگیره فقط مسئله نتال میمونه که اصلا نمیشه نظر قاطعی در موردش داد وفقط باید صبر کرد فقط امیدوارم سونی و مایکرو wii رو به زیر بکشن تا دل من یکی خنک بشه:biggrin1:
حساب کنید وقتی که gow3 عرضه شد التهاب در بازار امریکا برای خرید کنسول به شدت بالا رفت حالا تصور کنید وقتی بخواد gt عرضه بشه این التهاب چندین برابر میشه و به نظرم سونی باید راهکاری اتخاذ کنه تا با کمبود کنسول مواجه نشه.

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or