خبر رسمی سونیک به قتل رسید!

• Thread starter Thread starter Z-fan
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Z-fan

▲‌ Triforce of Wisdom ▲
ناظم انجمن
1680290958784.png
گویا سگا دست به اقدام جالبی برای دروغ اول آپریل زده و ایده جدید آن ها به قتل رساندن مسکات دوست داشتنی شان، سونیک است.

روز پیش سگا طی توییتی اعلام کرد که قصد دارد تا سمت و سوی سری سونیک را عوض کند و از آن جا که فردای آن روز شب اول آوریل به شمار می آمد طرفداران انتظار ویدیوی جوکی چیزی از سگا داشتند
نتیجه ولی شگفت انگیزتر از چیزی بود که طرفداران این خارپشت آبی فکر می کردند
سگا در اقدامی غافلگیرانه بازی ای جدید تحت عنوان The Murder of Sonic the Hedgehog را برای استیم عرضه کرد که در آن شخصیت های مختلف سری سونیک باید پرده از راز قتل سونیک بردارند

این بازی کوتاه که در سبک ویژوال ناول بوده هم اکنون به صورت مجانی در استیم برای همه در دسترس است

میگن بازی خوبی هم هست :D
یه امتحانی باید بکنم, اون همه میم چندش آور درباره مردن سونیک بالاخره سبب خیر شد :>.

اسم بازی ایهام داره از کاری که خود سگا طی 2 دهه گذشته با این بدبخت کرده، حتی تو دروغ های آپریلشون هم بهش تجاوز میکنن:D
میخواستم همینو بگم :D.

ولی آینده سری روشنه, بالاخره بعد از سالها فهمیدن که نویسنده های سری مناسب اینکار نیستن و بخاطر شهرتی که ایان فلین بین فن ها داشت استخدامش کردن
نتیجشم شد فرانتیرز
بعد از سالها تصمیم گرفتن دوباره برن سراغ گیم پلی آزاد که خیلی خوب نتیجه نداد چون گیم پلی فعلی دقیقا برعکس چیزینه که نسخه های دو بعدی و سه بعدی های اول سونیک رو جذاب میکرد
اون رو هم خوشخبتانه گفتن که احتمالا برای بازی بعدی کلا این سیستم گیم پلی رو کنار میزارن و یه چیز جدید میدن (قولی که یجورایی برای فرانتیرز هم داده بودن ولی بگذریم :-w).

فکر نمی کردم هیچموقع همچین تیتری رو ببینم.:|:D
من داشتم :D
با خودم گفتم که اگه دروغ آپریل نیست میم یا یکی از اون فن گیم های ترول هست :D.

به طرز مسخره ای بازی تو همین چند ساعت 5000 تا Review براش تو استیم ثبت شده. اونم با میانگین 98%. :D

فاز سگا تو اینجور مواقع اصلا مشخص نیست. یعنی فقط از اینا برمیاد همچین چیزی را خیلی رندوم ول بدن. قبلا هم برا Bayonetta داده بودن و سابقه دارن همچین کارهایی بکنن.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or