سومین،چهارمین و پنجمین بازی برتر تاریخ XBOX360

عنوان برتر از نظر شما کدام است ؟

• Dead Space

رای‌ها: 1 1.3%
  • GTA IV

رای‌ها: 12 16.0%
  • Dragon Age : Origins

• Halo 3

رای‌ها: 2 2.7%
  • Halo Reach

رای‌ها: 11 14.7%
  • Gears of War 2

رای‌ها: 12 16.0%
  • Castlevania : Lords of Shadow

• Mass Effect 2

رای‌ها: 9 12.0%
  • COD Modern Warfare

رای‌ها: 4 5.3%
  • Assassins Creed II

رای‌ها: 4 5.3%
  • Fable II

• Splinter Cell : Conviction

رای‌ها: 3 4.0%
  • Bayonetta

• Forza 3

• The Orange Box

• The Elder Scrolls IV : Oblivion

رای‌ها: 0 0.0%
  • Fallout 3

• Gears of War

رای‌ها: 5 6.7%
  • Bioshock

• Batman : Arkham Asylum

رای‌ها: 3 4.0%

• مجموع رای دهنده‌ها
    75
  • نظرسنجی بسته شده است .

Bayonetta

کاربر سایت
درود مجدد دوستان ؛ خوب با رای شما دوستان 2 عنوان برتر XBOX 360 انتخاب شدند ؛ به ترتیب :
Red Dead Redemption
Alan Wake
جزئیات بیشر این نظر سنجی رو میتونین از لینک زیر جویا بشین ...
MORE
تصمیم گرفتیم برای این که به کار ریتم سریعتری بدیم عناوین سوم تا پنجم رو در یک نظرسنجی مشخص کنیم ؛ ممنون از لطف و رعایت قوانین توسط شما دوستان ...
اینم از لیست :
Dead Space
GTA IV
Dragon Age : Origins
Halo 3
Halo Reach
Gears of war 2
Castlevania : Lords of Shadow
Mass Effect 2
COD Modern Warfare
Assassins Creed II
Fable II
Splinter Cell : Conviction
Bayonetta
Forza 3
The Orange Box
The Elder Scrolls IV : Oblivion
Fallout 3
Gears of War
Bioshock
Batman : Arkham Asylum

بابا تو همون تاپیک بهترین بازی اونایی که بیشترین رأی رو آوردن به ترتیب میشن بهترین بازی ها دیگه ! انقد تاپیک نمی خواد که کیوان ! با این حال رأی دادم دستت درد نکنه .

بابا تو همون تاپیک بهترین بازی اونایی که بیشترین رأی رو آوردن به ترتیب میشن بهترین بازی ها دیگه ! انقد تاپیک نمی خواد که کیوان ! با این حال رأی دادم دستت درد نکنه .
ببین مثلا دور قبلی Alan Wake شد دوم ، در صورتی که اگه میخواستیم همون دور اول انتخاب کنیم Alan Wake چندم میشد ؟! :دی:|
بهر حال باشه ، سرو تهشو هم میاریم زود .

ببین مثلا دور قبلی Alan Wake شد دوم ، در صورتی که اگه میخواستیم همون دور اول انتخاب کنیم Alan Wake چندم میشد ؟! :دی:|
بهر حال باشه ، سرو تهشو هم میاریم زود .
حالا بابا کیوان تا آخر بزن دیگه ( تایپیکارو می گم :d ). ( اسمتو یاد گرفتم :d )
سختیش برای کیوانه دیگه که داره تایپیکو می زنه وگر نه ما که باید با موس یه کلیک بکنیم دیگه :d

نه خوب اون موقع شاید یکی rdrرو به عنوان اول قبول داشته باشه ولی alanewakeرو به عنوان دوم قبول نداشته باشه و به جاش مثلا ac2 رو قبول داشته باشه اونوقت می مونه که به rdrرای بده که اول شه یا به 2acرای بده که alanewake جاشو نگیره;)
می خواستم تاپیک رو up کنم گفتم به به بهونش هم جور شد:دی

نه خوب اون موقع شاید یکی rdrرو به عنوان اول قبول داشته باشه ولی alanewakeرو به عنوان دوم قبول نداشته باشه و به جاش مثلا ac2 رو قبول داشته باشه اونوقت می مونه که به rdrرای بده که اول شه یا به 2acرای بده که alanewake جاشو نگیره;)
می خواستم تاپیک رو up کنم گفتم به به بهونش هم جور شد:دی
نه عزیز من . اونطوری عناوین شایسته انتخاب میشن . اما اینطوری که میزارین درصد خطا میره بالا . خیر سرم امسال آمار داریما :دی

نه عزیز من . اونطوری عناوین شایسته انتخاب میشن . اما اینطوری که میزارین درصد خطا میره بالا . خیر سرم امسال آمار داریما :دی
اااوووو!بابا بچه درسخون:دی:دی
مگه اینکه در نظر سنجی می شد چند گزینه رو انتخاب کرد! آخه داداش گلم الان من red dead رو به عنوان اولین بازی قبول دارم ولی alanewake به عنوان دومین بازی قبول ندارم!اون وقت حق ندارم در انتخاب دومین بازی سهیم باشم؟
کیوان به حرف اینا گوش نکن همین روند کارت عالیست:x
:d:d:d

نوبتی هم باشه دیگه نوبت COD : MW هست . عنوان اول و دوم هم به خاطر جو سال 2010 و بازی های اخیر شد و به قول بچه ها بازی های 2009 هم یاد کسی نیست وای به حال Gears of war 2006 و bioshock که حداقل از alan wake شاخ تر بودن .

اااوووو!بابا بچه درسخون:دی:دی
مگه اینکه در نظر سنجی می شد چند گزینه رو انتخاب کرد! آخه داداش گلم الان من red dead رو به عنوان اولین بازی قبول دارم ولی alanewake به عنوان دومین بازی قبول ندارم!اون وقت حق ندارم در انتخاب دومین بازی سهیم باشم؟
کیوان به حرف اینا گوش نکن همین روند کارت عالیست:x
:d:d:d
نه عزیز من . اونطوری هر کس فک می کنه شایسته ترین عنوان چیه . خوب بهترین ها به ترتیب رأی طبقه بندی میشن . جای سوال نداره که !

نه عزیز من . اونطوری هر کس فک می کنه شایسته ترین عنوان چیه . خوب بهترین ها به ترتیب رأی طبقه بندی میشن . جای سوال نداره که !
آها این شد جواب درست و حسابی و منطقی;)
بله حق باشماست دفعه ی قبل بالاتر از اول دبیرستان حرف زدید حالیم نشد این دفعه گرفتم:دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or