سورپرایز این ماه سونی برای دارندگان پلاس! Metal Gear Rising و Remember Me

FarSeeR

کاربر سایت
اگر جزو دارندگان پلاس، آن هم در ریجن اروپا هستید، حتما با دیدن بازی های این ماه خوشحال خواهید شد. از این ماه سیستم پلاس کمی تغییر کرده و به جای سه بازی برای Playstation 3، شاهد دو بازی خواهیم بود ولی بازی های ویتا به مانند گذشته کارشان را ادامه خواهند داد. سوالی که پیش میاید این است که چرا بازی های PS3 از تعدادشان کم شده؟
پاسخ مسئول بخش پلاس به این صورت است: از این ماه علاوه بر دو بازی برای PS3 + دو بازی برای PSVita که معمولا یکی از آنها کراس بای هست ( PS3/PSV ) دو بازیه جدید برای ویتا نیز در هر ماه قابل دسترس خواهد بود. ( ولی هنوز به جزئیات این موضوع اشاره ای نشده ) و در نهایت به محض توزیع PS4 بازی های کنسول جدید نیز به این لیست اضافه خواهد شد.

لیست بازی های این ماه:

Metal Gear Rising: Revengeance
Remember Me
Oddworld Strangers Wrath
MotorStorm RC

و بازی های زیر نیز از لیست بازی های رایگان پلاس خارج خواهند شد.

Far Cry 3
Mafia 2
Spec Ops The Line OR NBA 2K13 in UAE
Street Fighter X Tekken
Touch My Katamari

نظر شما در مورد آپدیت این ماه پلاس اروپا چیست؟

این جور که داره سونی پیش میره فکر کنم ماه دیگه TLoU رو FREE کنه :دی انصافا ماه به ماه داره بهتر میشه! کافیه مقایسه کنیم با سرویس به قول دوستان، بهتره لایو: دو ماه پیش بازی MAGIC و ماه پیش بازیه VEGAS 1 رایگان شده بود واسه کسایی که لایو گلد هستن!

این جور که داره سونی پیش میره فکر کنم ماه دیگه TLoU رو FREE کنه :دی انصافا ماه به ماه داره بهتر میشه! کافیه مقایسه کنیم با سرویس به قول دوستان، بهتره لایو: دو ماه پیش بازی MAGIC و ماه پیش بازیه VEGAS 1 رایگان شده بود واسه کسایی که لایو گلد هستن!
البته در نظر بگیر که لایو قبلا بازی نمیداد و الان داره میده:dوقتی دوستان میگن بهتر منظورشون چیزای دیگست نه بازیهاش;)

:| 18 گیگ متالگیر هر گیگ اینترنت 5 هزار تومن . 5X18 = :| فیزیکی ـش سنگین تره :دی !
ولی بازیای ویتاش دیگه بالاتر از 1 گیگ نمیره ! ( حالا 2 )
موتور استورمشم دارم خیلی مسخره ـست

:| 18 گیگ متالگیر هر گیگ اینترنت 5 هزار تومن . 5X18 = :| فیزیکی ـش سنگین تره :دی !
ولی بازیای ویتاش دیگه بالاتر از 1 گیگ نمیره ! ( حالا 2 )
موتور استورمشم دارم خیلی مسخره ـست
دم سونی گرم واقعا. من خیلی دوست داشتم این متال گیرو بازی کنم. فقط چون فن متال گیر نیستم میترسیدم بخرم خوشم نیاد . :d

دم سونی گرم واقعا. من خیلی دوست داشتم این متال گیرو بازی کنم. فقط چون فن متال گیر نیستم میترسیدم بخرم خوشم نیاد . :d

دقیقا خود منم با متالگیر نمیتونم رابطه برقرار کنم ولی دوست داشتم این جدیدرو بازی کنم چون انگار گیمپلی متفاوتی با بقیه سری این بازی داشته باشه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or