سوت زدن کارت گرافیک

• Thread starter Thread starter xyz
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

xyz

کاربر سایت
من دیروز یه کارته 9600gt از inoo3d خریدم
مشخصات سیستمم اینه
cpu : celeron d 2/5 intel
ram :3*256
mb: agp+pci-experx ساپورت می کنه ولی pci-e در حالت 16 نیست درحالته 4x فعالیت می کنه
2577.jpg

power:green 330real

قبلا یه 8600gt رو سیستمم بود که عالی بود تقریبا همه ی بازی ها رو در حالت ماکسیمم 60 فریم می داد
خب اومدم 9600 رو بستم تو چند تا بازی رفتم ولی کارت به اندازه ی 8600gt هم فریم نداد:((:confused:
اصلا انتظار انقد ضعیف بودن نداشتم
اما یه نکته عجیب اینکه وقتی سیستمو روشن می کنم کارت تا قبل از اینکه وارد وینوز بشم خوب کار می کنه ولی از همون اول که ویندوز می خواد بوت شه کارت شروع می کنه به سوت زدن البته صداش کمو خفیفه گفتم شاید از فن کارته یا مدلشه یکم دقت کردم دیدم وقتی وارد ویندوز می شم این صدا رو می ده بعدم سیستم ری استارت می شه :-"
ری استارت شدنشم زمان معینی نداره بعضی وقتا همین که وارد ویندوز می شم ریست می شه بعضی وقتا 5 دیقیه بعد ................ ولی ریست می شه
به نظرتون چرا این جوریه کارت خرابه ؟
کاشکی همون 8600 رو نگه می داشتم
راستی یه سوالم دارم 9600gt قوی تره یا 8800gts320mb ?

آخرین ویرایش:
اول بگم كه نبايد با اين سيستم ضعيف 9600 ميخريدي و چون مادربردت 4x هست 9600 همش 30 % قدرت خودشو نشون ميده ...

مشگل ريست شدن هم از پاورت هست كه خيلي خيلي واسه 9600 ضعيفه ...

سوال اخر هم بگم 8800GTS 320 و 9600GT تقريبا مساوي هستند

آخرین ویرایش:
250 INNO3D
می گم یه سیستم که این کارتو جواب بده بم معرفی می کنید 450
ممنون

همونطور که دوستمون G-Man گفت این سیستم برای 9600GT خیلی ضعیفه.نمیخوام ناراحتت کنم ولی چرا 8800GT نگرفتی؟با 270 هم میشه گیر آورد.
این سیستم رو بگیر:
CPU:Intel Core2 Duo E8200 6MB L2 Cache:205-215 toman
MB:Abit IP35-E OR MSI P35 Neo3:120 toman
Ram:2*1 Patriot DDR2 800:65 toman
Power:Acbel 470W E2:46 toman

میشه همون قیمتی که خودتون فرمودین.جون میده برای گیم:cheesygri

96600GT تو خارج از ایران رنج قیمتی حدود 200 دلار داره ولی تو ایرانشو نمیدونم چنده!؟
بنظر من هم 8800GT میگرفتی هم قویتر بود و هم قیمت عالیی داشت.
ضمنا همونطور که دوستان گفتن پاورت خیلی ضعیفه و مادربوردت هم افتضاح هستش.
CPU هم که باید یه فکری به حالش بکنی.
سیستمی که دوست سیستم بندمون! گفت طبق معمول عالیه.فقط من با قیمت CPUهای AMD بمرتب بیشتر حال میکنم ولی خوب همینم از اون قیمتی که گفتی اونورتر نمیره.

بازم سلام
سیستمم همونه {تو پست اول} امروز یه پاور 530وات real از گرین گرفتم خب فک کنم واسه این کارت بسه اومدم وصل کردم کل سیستمم هم به زودی به این تبدیل می شه:D
CPU:Intel Core2 Duo E8200 6MB L2 Cache:
MB:Abit IP35-E OR MSI P35 Neo3:
Ram:2*1 Patriot DDR2 800:
اما حالا یه چیزی این پاور جدیده که 530 وات ریله رو هم زدم ولی کارت بازم سوت می کشه
:confused::confused::confused::confused::confused::confused::mad:
به زارید بیشتر در مورد سوتش توضیح بدم :
تا قبل از اینکه درایور شو نصب کنم کارت هیچ سوتی نمی زنه وقتی درایور شو نصب می کنم تا وارد ویندوز می شم به تور اتوماتیک فن سرعتش کم می شه بعدم شروع می کنه به یه سوت با صدای خفیف
با پاور 530 تست کردم کارت به اندازه ی 8600 هم فریم نمی ده

بازم سلام
سیستمم همونه {تو پست اول} امروز یه پاور 530وات real از گرین گرفتم خب فک کنم واسه این کارت بسه اومدم وصل کردم کل سیستمم هم به زودی به این تبدیل می شه:D
CPU:Intel Core2 Duo E8200 6MB L2 Cache:
MB:Abit IP35-E OR MSI P35 Neo3:
Ram:2*1 Patriot DDR2 800:
اما حالا یه چیزی این پاور جدیده که 530 وات ریله رو هم زدم ولی کارت بازم سوت می کشه
:confused::confused::confused::confused::confused::confused::mad:
تا قبل از اینکه درایور شو نصب کنم کارت هیچ سوتی نمی زنه وقتی درایور شو نصب می کنم تا وارد ویندوز می شم به تور اتوماتیک فن سرعتش کم می شه بعدم شروع می کنه به یه سوت با صدای خفیف

شما سیستمت خیلی ضعیفه.با یه پاور چیزی معلوم نمیشه!!!قطعات بالا رو بخر.به احتمال 100% مشکل از Main و بقیه قطعات هستش.فکر نکنم کارت مشکلی داشته باشه.;)

اون کابل 6 پین رو به کارتت زدی ؟

باید از کارت گرافیکت باشه که طبیعیه ...
خودم وقتی سرعت فن کارت گرافیکم رو 100% می زارم همچین صدایی میده! (سوت مخلوط با صدای جت !)
پیشنهاد می کنم با برنامه GPU-Z سرعت فنتو ببینی چطوره اگه کار با RivaTuner رو بلدی پیشنهاد می کنم با اون سرعت فن رو ببینی (یا تغییرش بدی)
-احتمالا وقتی درایورشو نصب می کنی کنترل سرعت فن توسط درایور انجام میشه
فکر نکنم کم بشه ... فن تند تر می چرخه صدای سوت میده... بهرحال با یکی از اون برنامه ها تست کن
-بخاطر مادربردت هست که کارت خوب فریم نمیده چون در حالت 4x کارت پهنای باند کافی نداره... (بنظرم برای اینکه تفاوتش رو متوجه بشی باید حداقل از 8x استفاده کنه ...)

P.S. 1 : سیستمت ضعیفه آپگرید کنش !
P.S. 2 : فن کارت گرافیکم وقتی سرعتش از 50% به بالا میره صداش قابل تشخیص تر میشه ...

با کمترین هزینه بهترین کیفیت و پایداری و سرعت را همزمان بگیر

cpu:e2180
main:asus p5 k
ram:geil dual chaneel 800 2gig

اگر خواستی از این سیستم بیشترین کارایی را بکشی یه فن tuniq از green بخر واسه

cpu و اونو به این فرکانس برسون :
core:3000 mhz
fsb:333 mhz
rated fsb:1333

من خودم تا 3000 و 400 و 1600 رفتم هیچ مشکلی نداشت
ولی تو این کارو نکن !

اگر توضیح کامل خواستی پیام خصوصی بده !