nero1371 کاربر سایت May 23, 2010 #1 بله سوتی جالبی هست!!! تحت psn میتونی بری از از xboxlive markeplace خرید کنی!!!! واقعا که جالبه!!!! شرمنده اگه تاپیک رو اشتباه زدم از مدیران خواهش دارم لطفا در محل مناسب منتقل کنند!!!ممنون و متشکر.
بله سوتی جالبی هست!!! تحت psn میتونی بری از از xboxlive markeplace خرید کنی!!!! واقعا که جالبه!!!! شرمنده اگه تاپیک رو اشتباه زدم از مدیران خواهش دارم لطفا در محل مناسب منتقل کنند!!!ممنون و متشکر.
C capitanrayan ابیلیتی سلیمان از من گرفته شده کاربر سایت May 23, 2010 #2 از قابلیت های جدید PS3هست که تو E3 توسط سازندگان S8 رو نمایی میشه lol
slipkboy Apollo 13 Loyal Member May 23, 2010 #3 aw عجب چیز جالبی میری PSN بعد میری تو XBL احیانان تو GFWL نمیره؟
VahiD_ST کاربر سایت May 23, 2010 #4 شاید اشتباه شده. آخه Section 8 واسه PS3 نیومده که بخوای بری از شبکه PSN خرید کنی. این بازی واسه PC و Xbox 360 عرضه شد.:confused::confused:
شاید اشتباه شده. آخه Section 8 واسه PS3 نیومده که بخوای بری از شبکه PSN خرید کنی. این بازی واسه PC و Xbox 360 عرضه شد.:confused::confused:
FaRd!N Nothing as it Seems کاربر سایت May 23, 2010 #5 نوشته شده توسط VahiD_ST: شاید اشتباه شده. آخه Section 8 واسه PS3 نیومده که بخوای بری از شبکه PSN خرید کنی. این بازی واسه PC و Xbox 360 عرضه شد.:confused::confused: بیشتر... نیومده اما خواهد آمد . تاریخ ریلیزش هم Q2 2010 هست.
نوشته شده توسط VahiD_ST: شاید اشتباه شده. آخه Section 8 واسه PS3 نیومده که بخوای بری از شبکه PSN خرید کنی. این بازی واسه PC و Xbox 360 عرضه شد.:confused::confused: بیشتر... نیومده اما خواهد آمد . تاریخ ریلیزش هم Q2 2010 هست.
Trunks کاربر سایت May 23, 2010 #6 من شک دارم این section 8 باشه . Star Ocean نیست احیانا ؟ ولی خب احتمال داره فیک باشه ها ... آخرین ویرایش: May 23, 2010
maapor2 کاربر سایت May 23, 2010 #9 section 8 آخه بازی بود این تاپیک را زدی (شوخی کردم) تو قسمت psn باید می نوشتی
R ramin9072 کاربر سایت May 23, 2010 #10 rofl lamo بیخیال این تاپیک عالی هست ! :laughing: حالا خوبه جای ایون مربع ننوشته B :laughing:
SOL!D 5NAK3 کاربر سایت May 23, 2010 #11 حالا خوبه جای ایون مربع ننوشته B بیشتر... لطفش همينه كه جاش B نزاشته وگرنه ، خيلي باحال نبود ! اينش باحله مربع كنار XBLM
حالا خوبه جای ایون مربع ننوشته B بیشتر... لطفش همينه كه جاش B نزاشته وگرنه ، خيلي باحال نبود ! اينش باحله مربع كنار XBLM