سوال و مشورت درباره مدارک سیسکو و مایکروسافت

Silent Storm

کاربر سایت
با عرض سلام به دوستان دیدم در این مورد تاپیک نبود ، یه گفتگو بزنیمb-)
دوستانی که این مدارک رو دارن لطف کنن نظر بدن که چه جوریاست . آینده کاریش خوبه یا نه
من میخوام دوره MCSA رو بگذرونم و Net plus رو پاس کردم . گقتم این تاپیک رو بزنم تا ببینم میشه برای آینده روش حساب کرد یا نه. :-?
مدیران محترم اگه دیدید تاپیک اشتباهی زده شده یا تکراریه ، ما رو ببخشید . با تشکر

من که مدرک MCSA رو دارم و دوره CCNA رو هم رفتم ولی امتحان ندادم و بیکارم ! :d
چرا؟ فرصت خوبیه که!
من شنیدم میتونین با این مدرک تو تمام شعبه های مایکرو سافت تو هر جا که بخواین استخدام بشین!

چرا؟ فرصت خوبیه که!
من شنیدم میتونین با این مدرک تو تمام شعبه های مایکرو سافت تو هر جا که بخواین استخدام بشین!
نه! اینجوری نیست! شما اگر حتی تمام مدارک ماکرو هم داشتم باشید،بازم توی هیچ کدوم از شغل ها استخدام نمیشید! (مربوط به کامپیوتر،شبکه و امنیت! ) البته همیشه آبدارخونه هست ولی فکر نکنم هدفتون اون باشه! با گرفتن این مدارک که توی رزومه شما ثبت میشه، یکم به حقوقتون اضافه میشه! و خوب البته منظور توی ایران نیست...

آره.
واسه همین یه IELTS یا TOEFL باید بزاری تنگش.;)

برای شرکت توی هیچ کدوم از امتحان ها به IELTS یا TOEFL احتیاجی نیست! انگلیشتون خوب باشه کافیه! لازم نیست در اون حد باشه...

آخرین ویرایش:
چرا؟ فرصت خوبیه که!

360 ات کپی خور باشه و برا ماکرو سافت کار کنی لول :دی

===================================
دوستان من الان هیچ اطلاعی از این ندارم
برای اینکه بزنیم تو این کار باید چه پیش زمینه هایی داشته باشیم
چه چیزهایی رو باید بخونیم تا بتونیم امتحان بدیم و مدرک بگیریم ؟
اگه اینده داره بزنم تو این کار چون جوونم :دی(16:دی)

دوستان، به عنوان کسی که MCSA و MCDBA و SCJP داره (و توی خارج هم کار میکنه) این مدارک کلا برای پیشرفت خوب هستند، خیلی از جاها که کسی را میخواهند استخدام کنند، فقط مینویسند که داشتن مدرک فلان امتیاز مثبت محسوب میشود. برای بیشتر جاهایی که کار خواستید بکنید، سابقه شما در آن حرفه مدنظر است، اینکه مدرک را داشته باشید فقط اثبات اینه که آن کار را همینطوری انجام نمیدهید.
این دوره ها و مدرکها برای خود من باعث شدند که دید حرفه ای تری نسبت به شبکه، دیتابیس و برنامه نویسی داشته باشم و در کارم بهم بسیار کمک کردند، همچنین باعث شدند که همیشه یک نظر قطعی و حرفه ای داشته باشم.
خلاصه مطلب اینکه، اگر فکر میکنید به صرف داشتن مدرک به شما جایی کار داده میشود، دنبالش نرید. اگر مدرک را با کار عملی و تجربه همراه کنید، بهترین نتیجه را از آن میگیرید.

دوستمون درست میگه منم که net plus رو گذروندم و میخوام ادامه بدم . برای سوابق کاری در آینده خیلی خیلی مفیده .
پیش نیازش هم اینه که علاقه باید داشته باشی و اینکه زبانت خوب باشه . کتاب Network plus انگلیسیش حدود 800 صفحه هست که نسخه Deluxe 2009 و ناشرش هم CompTIA هست. مطالعه کامل اون خیلی مفیده و اطلاعاتتون رو بالا میبره.

کسی راهی سراغ نداره با ملیت ایرانی چطور می شه سیسکو امتحان داد؟
تست سنترها هم که بفهمن ایرانی هستی الحمدلله دیگه اصلاً جوابت رو هم نمی دن.:-s
آذربایجان رو می دونم که همه چی با پول حله و اون جا نمی خوام :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or