R rezabazi کاربر سایت Nov 28, 2012 #1 اگه بازي هاي 97% رو رو هارد نصب كنم و به وسيله اجرا موزيك وارد بازي بشم فلگ ميشم،و منجر به بن شدن ميشه،يا فقط اون بازيرو نبايد آنلاين بازي كنم؟ ---------- نوشته در 01:04 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 01:00 AM ارسال شده بود ---------- كسي نيست؟
اگه بازي هاي 97% رو رو هارد نصب كنم و به وسيله اجرا موزيك وارد بازي بشم فلگ ميشم،و منجر به بن شدن ميشه،يا فقط اون بازيرو نبايد آنلاين بازي كنم؟ ---------- نوشته در 01:04 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 01:00 AM ارسال شده بود ---------- كسي نيست؟
ravi کاربر سایت Nov 28, 2012 #2 نمیتونم 100 درصد بهت اطمینان بدم ولی احتمال فلگ و بن شدنت خیلی کمه و به نظر من اگه با اونا آنلاین بازی نکنی مشکلی پیش نمیاد! البته بعضی ها با 97% آنلاین هم بازی میکنند ولی ریسکه و بهتره آنلاین بازی نکنی با اونا!
نمیتونم 100 درصد بهت اطمینان بدم ولی احتمال فلگ و بن شدنت خیلی کمه و به نظر من اگه با اونا آنلاین بازی نکنی مشکلی پیش نمیاد! البته بعضی ها با 97% آنلاین هم بازی میکنند ولی ریسکه و بهتره آنلاین بازی نکنی با اونا!
R rezabazi کاربر سایت Nov 28, 2012 #3 نوشته شده توسط ravi: نمیتونم 100 درصد بهت اطمینان بدم ولی احتمال فلگ و بن شدنت خیلی کمه و به نظر من اگه با اونا آنلاین بازی نکنی مشکلی پیش نمیاد! البته بعضی ها با 97% آنلاین هم بازی میکنند ولی ریسکه و بهتره آنلاین بازی نکنی با اونا! بیشتر... آگه با پروفايل آفلاينم بازي كنم كه مطمعنا مشكلي پيش نمياد؟
نوشته شده توسط ravi: نمیتونم 100 درصد بهت اطمینان بدم ولی احتمال فلگ و بن شدنت خیلی کمه و به نظر من اگه با اونا آنلاین بازی نکنی مشکلی پیش نمیاد! البته بعضی ها با 97% آنلاین هم بازی میکنند ولی ریسکه و بهتره آنلاین بازی نکنی با اونا! بیشتر... آگه با پروفايل آفلاينم بازي كنم كه مطمعنا مشكلي پيش نمياد؟
ravi کاربر سایت Nov 28, 2012 #4 نوشته شده توسط rezabazi: آگه با پروفايل آفلاينم بازي كنم كه مطمعنا مشكلي پيش نمياد؟ بیشتر... نه مشکلی پیش نمیاد و حتی من خودم با پروفایل آنلاین هم مشکلی پیش نیومده! البته من آنلاین رو فقط با برنر میرم ولی با پروفایل اصلی هم بازی های 97 درصد زیاد بازی کردم!
نوشته شده توسط rezabazi: آگه با پروفايل آفلاينم بازي كنم كه مطمعنا مشكلي پيش نمياد؟ بیشتر... نه مشکلی پیش نمیاد و حتی من خودم با پروفایل آنلاین هم مشکلی پیش نیومده! البته من آنلاین رو فقط با برنر میرم ولی با پروفایل اصلی هم بازی های 97 درصد زیاد بازی کردم!
MohsenDante کاربر سایت Feb 24, 2013 #5 برای من که بعضی از بازی هام 97 درصد هست وانلاین هم بازی میکنم مشکلی پیش نمیاد مثلا مورتال کامبت من که قبلا داشتم 97 درصد بود ولی انلاینم بازی میکردم
برای من که بعضی از بازی هام 97 درصد هست وانلاین هم بازی میکنم مشکلی پیش نمیاد مثلا مورتال کامبت من که قبلا داشتم 97 درصد بود ولی انلاینم بازی میکردم
playliveon کاربر سایت Feb 24, 2013 #6 ترجیحا برای بازیهای انلاین برنر مکس تهیه کنید ولی اگه افلاین بازی میکنید بعید میدونم باعث بن بشه حالا چه با پروفایل انلاین باشه یا افلاین
ترجیحا برای بازیهای انلاین برنر مکس تهیه کنید ولی اگه افلاین بازی میکنید بعید میدونم باعث بن بشه حالا چه با پروفایل انلاین باشه یا افلاین