سوال در مورد گرافیک و مادربرد

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

iman134

کاربر سایت
سلام میبخشید که تاپیک جدا درست کردم ولی باید جوابمو سریع بگیرم و اگه تو تاپیک های دیگه مینوشتم ممکن بود جواب نگیرم و یا خودم یادم بره :blushing::blushing:

ببینید من یه مادربرد ASUS A8N-Sli دارم با چیپ ست Nvida و روی این مادربرد الان کارت Geforce 7300 GT دارم ولی میخوام ارتقائ بدم .
میخواستم ببینم میشه روی این مادربرد با که با چیپ ست انویدیا هست یه کارت ATI RADEON 2600 XT ببندم :confused::confused::confused::confused:

سلام میبخشید که تاپیک جدا درست کردم ولی باید جوابمو سریع بگیرم و اگه تو تاپیک های دیگه مینوشتم ممکن بود جواب نگیرم و یا خودم یادم بره :blushing::blushing:

ببینید من یه مادربرد ASUS A8N-Sli دارم با چیپ ست Nvida و روی این مادربرد الان کارت Geforce 7300 GT دارم ولی میخوام ارتقائ بدم .
میخواستم ببینم میشه روی این مادربرد با که با چیپ ست انویدیا هست یه کارت ATI RADEON 2600 XT ببندم :confused::confused::confused::confused:
به چیپ ارتباطی نداره.
هر کارت PCIe که دوست داری ببند.

من میخوام برای این cpu یه‌ مادربورد Asus بگیرم که‌ زیر صد تومن باشه‌؟
شما چی پیشنهاد میکنین؟
Intel Core 2 Duo E4500 - 2.2GHz

ModelBrandIntelProcessors TypeDesktopSeriesCore 2 DuoModelBX80557E4500CPU Socket TypeCPU Socket TypeLGA 775Tech SpecCoreAllendaleMulti-CoreDual-CoreNameCore 2 Duo E4500Operating Frequency2.2GHzFSB800MHzL1 Cache32KB+32KBL2 Cache2M sharedManufacturing Tech65 nm64 bit SupportYesVirtualization Technology SupportYesMultimedia InstructionMMX, SSE, SSE2, SSE3, EM64TVoltage0.962V-1.325VCooling DeviceHeatsink and Fan included

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or