Astiaks کاربر سایت Aug 24, 2011 #1 سلام دوستان می خواستم ببینم که به نظر شما مناسب ترین جا برای خرید بازی اوریجینال PS3 تو تهران کجاست؟ یه مغازه تو بازار کیش هست که همیشه بازی های به روز رو میاره ولی قیمت هاش خیلی بالا هستش. ممنون می شم اگه راهنمایی کنید. با تشکر مملی
سلام دوستان می خواستم ببینم که به نظر شما مناسب ترین جا برای خرید بازی اوریجینال PS3 تو تهران کجاست؟ یه مغازه تو بازار کیش هست که همیشه بازی های به روز رو میاره ولی قیمت هاش خیلی بالا هستش. ممنون می شم اگه راهنمایی کنید. با تشکر مملی
Astiaks کاربر سایت Aug 24, 2011 #3 نوشته شده توسط m warfer: توپخونه-پایتخت. بیشتر... مرسی اتفا قا یک بار اونجا رفتم بدک نبود. ولی دونبال 'Shadows of the Damned' بودم هیچکدوم از مغازه ها نداشتن. متأسفانه از اون موقع که PS3 کوپی خور شده داره مقدار بازی های اوریجینال روز به روز کمتر می شه!
نوشته شده توسط m warfer: توپخونه-پایتخت. بیشتر... مرسی اتفا قا یک بار اونجا رفتم بدک نبود. ولی دونبال 'Shadows of the Damned' بودم هیچکدوم از مغازه ها نداشتن. متأسفانه از اون موقع که PS3 کوپی خور شده داره مقدار بازی های اوریجینال روز به روز کمتر می شه!