سوال تخصصی در مورد کارت گرافیک geforce 7600 gs

Ehsan_1201

کاربر سایت
با سلام خدمت همه ی اساتید خودم

ببخشید اگه موضوع تکراریه ولی من هر چی گشتم نتونستم جواب سوالم رو دقیقا پیدا کنم.

main board سیستم من (p4p800) حداکثر توانایی ساپورت ram ddr 400 یعنی همون ddr معمولی رو داره. کارت گرافیکیم هم fx5200 که خیلی قدیمی و ضعیفه. حالا میخوام کارت GEFORCE 7600 GS که اولا AGP8 و ثانیا قدرتمنده رو بخرم. ولی RAM کارت از نوع DDR2 هست. حالا این سوال واسم پیش اومده که آیا اولا RAM کارت گرافیک با CPU به صورت مستقیم در تماس هست یا فقط با خود GPU رابطه داره و ثانیا اگه با CPU به صورت مستقیم رابطه داره آیا مشکل ایجاد میکنه یا سیستم میتونه کار کنه؟؟؟؟

در ضمن اصلا این کارت تو ایران پیدا میشه یا نه با توجه به اینکه دیگه همه ی MAIN board ها PCI e شدند؟؟؟

خودم خیلی دنبال جواب این سوال گشتم. توی سایت ASUS تو قسمت فروم هاش یه چیز جالب پیدا کردم که نحوه سازگاری مدل های کارت گرافیک و مادربرد ها رو نوشته بود. ولی تو این مقاله فقط AGP از لحاظ سطح ولتاژی بررسی شده نه کلاک رم و باس اون!!!! و طبق جداولی که اونجا هست 7600 gs میتونه رو سیستم من سوار شه.
لینکش اینه:
http://www.playtool.com/pages/agpcompat/agp.html#universal15vagp30motherboard
لطفا کمکم کنید
با تشکر
احسان

آخرین ویرایش:
بله ميتوني بخري البته اگه تو بازار باشه كه خيلي بعيد ميدونم گيرت بياد
اصلا بحث رابطه اي كه شما گفتيد وجود نداره چنانچه CPU شما خيلي ضعيف باشه ممكنه نتونيد از حداكثر قدرت كارت گرافيك استفاده ببريد در واقع بهتره كه CPU و گرافيك در يك حد باشند
توصيه من: اصلا به صرفه نيست كه اين كار رو انجام بديد بهتره سيستموتون رو به سيستم جديد تر ارتقاع بديد 7600GS در رده كارتهاي Low to Med هست اونقدر كه شما فكر ميكنيد قدرت نداره چه برسه به مدل AGP

با سلام خدمت همه ی اساتید خودم

ببخشید اگه موضوع تکراریه ولی من هر چی گشتم نتونستم جواب سوالم رو دقیقا پیدا کنم.

main board سیستم من (p4p800) حداکثر توانایی ساپورت ram ddr 400 یعنی همون ddr معمولی رو داره. کارت گرافیکیم هم fx5200 که خیلی قدیمی و ضعیفه. حالا میخوام کارت GEFORCE 7600 GS که اولا AGP8 و ثانیا قدرتمنده رو بخرم. ولی RAM کارت از نوع DDR2 هست. حالا این سوال واسم پیش اومده که آیا اولا RAM کارت گرافیک با CPU به صورت مستقیم در تماس هست یا فقط با خود GPU رابطه داره و ثانیا اگه با CPU به صورت مستقیم رابطه داره آیا مشکل ایجاد میکنه یا سیستم میتونه کار کنه؟؟؟؟

در ضمن اصلا این کارت تو ایران پیدا میشه یا نه با توجه به اینکه دیگه همه ی MAIN board ها PCI e شدند؟؟؟

خودم خیلی دنبال جواب این سوال گشتم. توی سایت ASUS تو قسمت فروم هاش یه چیز جالب پیدا کردم که نحوه سازگاری مدل های کارت گرافیک و مادربرد ها رو نوشته بود. ولی تو این مقاله فقط AGP از لحاظ سطح ولتاژی بررسی شده نه کلاک رم و باس اون!!!! و طبق جداولی که اونجا هست 7600 gs میتونه رو سیستم من سوار شه.
لینکش اینه:
http://www.playtool.com/pages/agpcompat/agp.html#universal15vagp30motherboard
لطفا کمکم کنید
با تشکر
احسان

رمی که بروی کارت گرافیک قرار می گیره برای استفاده خود کارت هست و از ان برای نگهداری پردازش های GPU استفاده می شه.
رم کارت گرافیک امکان تبادل اطلاعات با CPU یا CHIPEST northbridge نداره!!!!!!
پس جای نگرانی نیست.
اما در مورد رم سیستم که DDR400 بود باید بگم که این رم از نظر کارایی با رم DDR2 800 برابری می کنه و قدرتمند هست ولی شما فقط 1G رم داری که مقدار کمی هست.
در مورد CPU شما بهتر هست تو بازار دست دوم بری و یک CPU INTEL 3.2G بگیری.
البته نظر من هم ارتقا سیستم هست ولی شما گفتی محدودیت بودجه داری.

ازتون متشکرم که راهنماییم کردید. پس به نظر شما بهتره کارتم رو تغییر ندم تا بعدا کل سیستمم رو عوض کنم؟در حال حاضر برای بستن یه سیستم خوب چقدر باید هزینه کنم با توجه به اینکه مانیتور و کیس و اینجور چیزا رو دارم؟
راستی سیستمم از لحاظ قدرت پردازشی مشکلی نداره یعنی با برنامه های تخصصی که کار می کنم مثله MATLAB خیلی خوب جواب میده. فقط هر بازی که نصب میکنم یا باید با حالت minimum کار کنم یا کلا بیخیال شم. چند روز پیش NFS pro نصب کردم در کمترین حالت هم نتونست کار کنه. واسه همین فکر کردم که مشکل شاید از کارت گرافیک باشه
مشخصات سیستمم اینه:
main: p4p800 asus
vga: fx5200 asus
cpu: 2.8 512kB fsb 800 intel p4
ram: 2*512MB ddr 400
hdd: 160GB

بازم ازتون متشکرم

آخرین ویرایش:
ازتون متشکرم که راهنماییم کردید. پس به نظر شما بهتره کارتم رو تغییر ندم تا بعدا کل سیستمم رو عوض کنم؟در حال حاضر برای بستن یه سیستم خوب چقدر باید هزینه کنم با توجه به اینکه مانیتور و کیس و اینجور چیزا رو دارم؟
راستی سیستمم از لحاظ قدرت پردازشی مشکلی نداره یعنی با برنامه های تخصصی که کار می کنم مثله MATLAB خیلی خوب جواب میده. فقط هر بازی که نصب میکنم یا باید با حالت minimum کار کنم یا کلا بیخیال شم. چند روز پیش NFS pro نصب کردم در کمترین حالت هم نتونست کار کنه. واسه همین فکر کردم که مشکل شاید از کارت گرافیک باشه
مشخصات سیستمم اینه:
main: p4p800 asus
vga: fx5200 asus
cpu: 2.8 512kB fsb 800 intel p4
ram: 2*512MB ddr 400
hdd: 160GB

بازم ازتون متشکرم
به این لینک سر بزن توش قیمت چند تا سیستم خوب با قیمت عالی هست.
http://www.bazicenter.com/forums/showthread.php?t=6419&page=8

مشکل شما هم از کارت گرافیک هست هم از CPU .
تا زمانی که بازی نکنی این سیستم جواب میده!!!!!!
ولی اگر بازی می خوای بکنی باید به فکر ارتقا باشی.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or