همین کلی حال میده!با این اوضاع حالیم و مشکلاتم باور کن بهزاد عزیز فکر میکنم زندگیم تو سایلنت هیله!:cheesygri
حالا تا اینو تموم کنم اونیکی نسخه هم میاد:cheesygri
معلومه دیگه این بازیها تو این مواقع زاپاش محصوب میشه:cheesygri
شب ایشالا بازی کنم حالم بد شه یکم!حالا نمیشد یکم پرستاراش خوشگلتر یودن و ارایش و اینا:cheesygri
همه یک جور گرفتارن!حالا barbi hill هم بد نیستا!اخه یکی رو لگد مال نکرده بودم!
یهو اومد آمپول بزنه گفتم اگه خوشگل بودی الان خودم میومد بزنی.در نمیرفتم:laughing:
عزیز 3 مال ps2 هم هست که خیلی زیباست!
من که از بیمارستان در رفتم!الان تو همون سینما هستم!عجب عروسکای چمدشی داره ها!
:cheesygri
کل روحیمو باختم:laughing:
آقا من به شدت توصیه میکنم شماره 3 رو بازی کنید و از سرنوشت hary mason , cheriel mason که کاراکترهای قسمت یک بودن آگاه شوید.من عاشق cheriel بودم.دیوانه اون نگاه مزلومانه بودم.این کونامی هم این shatred memories رو نمیده بیرون آخه این بازی بازسازی شماره 1 هست.فکر کنم تو این سری اطلاعات بیشتری در مورد فرقه داهیلا منتشر بشه.فقط مواظب باشید اگه بازی اومد هیچ سلاحی در دسترس نیست و با یک چوب بستنی باید به جنگ گودزیلا بروید :laughing::laughing::laughing:یعنی میشه بار دیگر از چیزی بترسم؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!
سلام و ممنون از راهنمایهاتون... تو رو خدا راجع به نحوه ی باز شدن این گاو صندوق که 5 تا درجه داره بیشتر و کاملتر توضیح بدید...باید روی شماره ی خاصی باشه یا چیزه دیگه ای هست و اون عقربه که سمت راست پایین هست داستانش چیه که زیادی با درجه ها ور میریم میچسبه بالا؟؟؟؟؟!!!!!
هی یادش بخیر اون موقع که تازه اومده بود من یدونه پی اس توشو خریدم تا اخرش رفتم خیلی هیجان داشت مخصوصا سر اون قصابه تا یک مدت فکرم درگیر شخصیتش بود خیلی مرموز بود
من کلا فقط یکم سر اون ماشین رخشوییه گیر کردم و اگرنه کله بازیشو راحت تا اخر رفتم خیلی بازیه توپیه تو سایلنت هیل ها نمونه نداره مثلا چندتا از برتری هاش نصبت به این دان پور اینه که خیلی بازی فضا داره که این به زیبایی کار اضافه می کنه من تو دان پور یدونه مثلا مپ به ادم میده ادم می گه اه چقدر بزرگه در صورتی که کلش تو این قسمتاش ضربدر قرمز می خوره یعنی یا دره هست یا خرابه کلا من یه بار تو کل هیکل دان پور پیچیدم راست بعد بالا بازی تموم شد !!